Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ--Sorularınızı alabilirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
10
Favori
44.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylant09

Psikoloji bölümü hakkında bilgin varmı

psikolojide okuyan arkadaşlarım var derslerin %30 u ingilizce bu bölümde genelde kızlardan oluşan bir sınıf oluyor psikoloji bölümü şimdilik bir şikayetlerini duymadım gayet memnunlar ve genelde ortalamaları da baya iyi durumda bu da demek oluyorki rakiplerin kuvvetli olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: brabro

quote:

Orijinalden alıntı: taylant09

Psikoloji bölümü hakkında bilgin varmı

psikolojide okuyan arkadaşlarım var derslerin %30 u ingilizce bu bölümde genelde kızlardan oluşan bir sınıf oluyor psikoloji bölümü şimdilik bir şikayetlerini duymadım gayet memnunlar ve genelde ortalamaları da baya iyi durumda bu da demek oluyorki rakiplerin kuvvetli olacak

yok ben zaten psikoloji okuyorum. Yatay geçiş düşünüyorumda. %100 ingilizce sanıyordum. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

Üniversitenin ingilizce hazlırlığını nasıl buluyorsun? aklımda deü denizcilik i.y var ama iktisat da düşünüyorum 2013'te..

üni çevresinde ev tutmak az çok ne kadardır?

hazırlık okumakta başta tereddütlerim vardı zaman kaybı olabilir mi acaba diye ama okuduktan sonra yararlı olduğunu gördüm gerek yazma gerek okuma ve dil bilgisi alanında katkısı oldu tek eksiği bence konuşma üzerine çok çalışma yapılmamasıydı bu da ülkemizde dil öğretiminin genel eksiklerinden
    teşekkürler 2.sorumu da cevaplarsanız çok sevinirim gözünüzden kaçtı sanırım.

evet kusura bakma görmemişim o sorunu okul çevresindeki evler haliyle diğer yerlere göre daha pahalı oluyor 700-800 den başlar sıradan evler,doğalgazlı falan istersen 1000 lirayı gözden çıkarman gerekir ama okul çevresinden biraz uzaklaşırsan daha ucuza ev bulma ihtimalin var ulaşım kolay sonuçta rahat bir şekilde gidip gelirsin okula

teşekkür ederim

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirfb29

ege üni elektrik elektronik müh. eğitimi kalitesi ??

teorik ağırlıklıdır ege eem. Bölüm başkanı fizik prof. olduğu için fizik temelli dersler kasabilir öğrenciyi biraz. Genelde bölüm öğrenciyi zorladığı için biraz ağırdır.
  • amerikan kültür ve edebiyatı hakkında düşüncelerin nedir eğer ege gelmez ise deu ' den yatay olarak ege geçmeyi planlıyorum çünkü bölümler arasında puan olarak bayağı fark var can sıkıcı bir durum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

amerikan kültür ve edebiyatı hakkında düşüncelerin nedir eğer ege gelmez ise deu ' den yatay olarak ege geçmeyi planlıyorum çünkü bölümler arasında puan olarak bayağı fark var can sıkıcı bir durum ...

hazırlıktan birkaç arkadaşım vardı amerikan kültür edebiyatı bölümünden genek olarak memnunlar bölümlerinden her yıl sık sık sempozyumlar düzenlendiğini biliyorum yabancı yazarlar falan geliyorlar bunların öğrenciye katkısının olacağını düşünüyorum.Bölümün başkanı aynı zamanda rektör yardımcısı bu nedenle bölüm ile ilgili şikayetlere isteklere daha çabuk karşılık bulabilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

amerikan kültür ve edebiyatı hakkında düşüncelerin nedir eğer ege gelmez ise deu ' den yatay olarak ege geçmeyi planlıyorum çünkü bölümler arasında puan olarak bayağı fark var can sıkıcı bir durum ...

hazırlıktan birkaç arkadaşım vardı amerikan kültür edebiyatı bölümünden genek olarak memnunlar bölümlerinden her yıl sık sık sempozyumlar düzenlendiğini biliyorum yabancı yazarlar falan geliyorlar bunların öğrenciye katkısının olacağını düşünüyorum.Bölümün başkanı aynı zamanda rektör yardımcısı bu nedenle bölüm ile ilgili şikayetlere isteklere daha çabuk karşılık bulabilirsin

teşekkürler puanlar açıklansın sıralamar belli olsun inş gelicek ege :)

• Üniversite tercihleri olarak İÜ,Ege,Dokuz Eylül ve en son Akdeniz olarak düşünüyorum. İÜ zor duruyor. Size Ege ortamını sormak istiyorum. Nasıldır iyi midir güzel midir? İstanbul'da yaşıyorum eğer Ege olursa ilk sene yurt sonra ev olarak kalıcam büyük olasılıkla. Okulun olanakları nasıldır güzel midir? Okulun ortamı nasıldır? Hocalar nasıldır? Sportif aktiviteler neler? Mesela son zamanlarda Amerikan Futboluna merak sardım takımı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 12 Temmuz 2012; 5:43:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Üniversite tercihleri olarak İÜ,Ege,Dokuz Eylül ve en son Akdeniz olarak düşünüyorum. İÜ zor duruyor. Size Ege ortamını sormak istiyorum. Nasıldır iyi midir güzel midir? İstanbul'da yaşıyorum eğer Ege olursa ilk sene yurt sonra ev olarak kalıcam büyük olasılıkla. Okulun olanakları nasıldır güzel midir? Okulun ortamı nasıldır? Hocalar nasıldır? Sportif aktiviteler neler? Mesela son zamanlarda Amerikan Futboluna merak sardım takımı var mı?

İstediğin bölümü söyleseydin hocalar hakkında bilgi vermem daha kolay olurdu onun dışında ortam olarak baktığımızda gayet merkezi bir yerde bir kampüs üniversitesidir ege,dokuz eylülde kampüs olayı yoktur fakülteler dağınık halde ayrıca sosyal aktivite olarak da ege gayet yeterlidir okulda birçok öğrenci kulübü mevcut sen de ilgi alanına göre kulüplere üye olabilirsin sportif anlamda birçok dalda takımlarımız var amerikan futbolu da buna dahildir dolphins adında bir amerikan futbolu takımımız var okulun çevresinde de eğlenceli vakit geçirebileceğin birçok mekan bulunmakta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Üniversite tercihleri olarak İÜ,Ege,Dokuz Eylül ve en son Akdeniz olarak düşünüyorum. İÜ zor duruyor. Size Ege ortamını sormak istiyorum. Nasıldır iyi midir güzel midir? İstanbul'da yaşıyorum eğer Ege olursa ilk sene yurt sonra ev olarak kalıcam büyük olasılıkla. Okulun olanakları nasıldır güzel midir? Okulun ortamı nasıldır? Hocalar nasıldır? Sportif aktiviteler neler? Mesela son zamanlarda Amerikan Futboluna merak sardım takımı var mı?

İstediğin bölümü söyleseydin hocalar hakkında bilgi vermem daha kolay olurdu onun dışında ortam olarak baktığımızda gayet merkezi bir yerde bir kampüs üniversitesidir ege,dokuz eylülde kampüs olayı yoktur fakülteler dağınık halde ayrıca sosyal aktivite olarak da ege gayet yeterlidir okulda birçok öğrenci kulübü mevcut sen de ilgi alanına göre kulüplere üye olabilirsin sportif anlamda birçok dalda takımlarımız var amerikan futbolu da buna dahildir dolphins adında bir amerikan futbolu takımımız var okulun çevresinde de eğlenceli vakit geçirebileceğin birçok mekan bulunmakta

Bolum olarak 300 puan civarindaki muhendislikler veya fen bolumleri puanlama gelsin ona gore de sorular yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ingilizce hazırlık olan bölümlerde hazırlık sınıfını devamsızlıktan dolayı veya düşük puandan dolayı geçemezsek 1. sınıfa kayıt yaptırabiliyo muyuz. yani ingilizce hazırlık sınıfını geçmek şart mı lütfen cevap....
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

arkadaşlar ingilizce hazırlık olan bölümlerde hazırlık sınıfını devamsızlıktan dolayı veya düşük puandan dolayı geçemezsek 1. sınıfa kayıt yaptırabiliyo muyuz. yani ingilizce hazırlık sınıfını geçmek şart mı lütfen cevap....

Bölüme geçmek istersen ingilizce dersleri alamazsın bu da okulunun uzaması demek tekrar hazırlık okuman daha mantıklı olacaktır
  • Merhaba herkese..
    Güzel bi konu olmuş..
    Ben de bu sene hazırlığı bitirdim ve Bilgisayar Müh. 1. sınıfa geçtim..
    Okulda bölümler Türkçe, İngilizce(%30,70,100) şeklinde eğitim veriyor..
    Hazırlık bazı bölümlerde zorunlu.. (Bu linkten bakabilirsiniz> )
    Hazırlığı geçmek kolay.. (Elemantary grubundaysanız daha da kolay..) Dersleri önemseyip artı olarak çalışırsanız verimli bir hazırlık senesi geçirebilirsiniz..
    Yurt olarak KYK, Öğrenci Köyü ve özel yurtlar mevcut.. Ben Sabancı Yurdu'nda kaldım.. Özel yurt düşünürseniz öneririm.. Bu sene Öğrenci Köyü'ne geçtim, bir de burayı deneyeyim dedim..
    Okulun konumu ve kampüsü çok iyi, bu sene metro da okulun içine kadar geldi zaten..
    Şimdilik bu kadar işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Merhaba herkese..
    Güzel bi konu olmuş..
    Ben de bu sene hazırlığı bitirdim ve Bilgisayar Müh. 1. sınıfa geçtim..
    Okulda bölümler Türkçe, İngilizce(%30,70,100) şeklinde eğitim veriyor..
    Hazırlık bazı bölümlerde zorunlu.. (Bu linkten bakabilirsiniz> )
    Hazırlığı geçmek kolay.. (Elemantary grubundaysanız daha da kolay..) Dersleri önemseyip artı olarak çalışırsanız verimli bir hazırlık senesi geçirebilirsiniz..
    Yurt olarak KYK, Öğrenci Köyü ve özel yurtlar mevcut.. Ben Sabancı Yurdu'nda kaldım.. Özel yurt düşünürseniz öneririm.. Bu sene Öğrenci Köyü'ne geçtim, bir de burayı deneyeyim dedim..
    Okulun konumu ve kampüsü çok iyi, bu sene metro da okulun içine kadar geldi zaten..
    Şimdilik bu kadar işte..

Teşekkürler verdiğin bilgiler için arkadaşlar daha da aydınlanmıştır umarım.Hazırlığın kolay olduğu konusuna ben de katılıyorum ben upper daydım çok çalışmadan geçtim diyebilirim ama hazırlık bana sıkıcı gelmişti bölüme geçtiğinde üniversiteli olduğunu daha iyi anlıyor insan

• quote:

Malum sınav dönemi geride kaldı artık tercih zamanı Ege Üniversitesi ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara cevap vermeye çalışacağım.

İşletme ve iktisatda derslerin %80 i ingilizceymiş ve bir sene hazırlık varmış sanırım doğru mu?
  • Reklamcılık bölümü hakkında fikriniz var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.USTA

quote:

Malum sınav dönemi geride kaldı artık tercih zamanı Ege Üniversitesi ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara cevap vermeye çalışacağım.

İşletme ve iktisatda derslerin %80 i ingilizceymiş ve bir sene hazırlık varmış sanırım doğru mu?

%70 ingilizce o bölümler evet zorunlu hazırlık sınıfı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuana_

Reklamcılık bölümü hakkında fikriniz var mı acaba ?

reklamcılık bölümü iletişim fakültesinin bir bölümü iletişimin binası oldukça bakımsız bir bina tabi bu akademik yapıyı ne kadar etkiler bilinmez 1 prof 2 doçent 2 yardımcı doçent 1 de öğretim görevlisi var reklamcılıkta.İlk sene temel derslerle başlarsın bu nedenle ders sayısı biraz fazla olur sonraki senelerde ders sayısı azalır bu sayede sosyal hayatına daha çok zaman kalır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.