Şimdi Ara

Egea 1,6 e tork LPG uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese, kullananlar tecrübelerini yazabilir mi?

LPG uyumlu mu bu motor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• super uyumlu diye biliyorum.candan otogaz yutupta uygulamisti bakabilirsiniz

• bende yeni taktırdım atiker marka sorun yaşamadım yaşayanıda duymadım

• muazzam uyumludur, işin ehli bir ustaya marka farketmeksizin taktırabilirsiniz. Bütçeye göre naçizane prins echo-tehno ikilisinden birini tavsiye ederim.
  • Fiat bu 1,6 E-Torg Motoru ne halt etmeye satıştan kaldırdı??? Tam almaya niyetlenmiştim.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Reno'da 1.6 meganı kaldırdı üretimden. Dizelle benzin arasındaki makas neredeyse bir araba parası kadar açılmışken, lpg ye uyumlu motorlarda gidiyor elden birer birer. Ortalık corolladan geçilmeyecek gibi yakın zamanda..
    Yeni emisyon mormunu karşılamadığı için burda satılamıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 15 Kasım 2019; 9:42:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Yeni emisyon mormunu karşılamadığı için burda satılamıyor artık.
    Bizdeki de şans işte
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam sahibinden sitesinde 2017 egea urban 1,6 80 binlere satılıyor almak mantıklı olmaz mı?

• qwsehmus kullanıcısına yanıt
    O fiyata 1.4 olanın sıfırı satılmıyor mu? Urban olarak? Her ne kadar yağ yakma da olsa sonuçta sıfır araba..
  • qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hocam. 1.4 manuel ile 1.6 tam otomatik arasında hem sürüş zevki hem de motor gücü olarak dünyalar var. Emisyon olayı sadece çevre kirliliği ile alakalı bir durum ki oda benzinli haliyle. Lpg de bu durum çok daha azalıyor bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 16 Kasım 2019; 7:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

Hocam sahibinden sitesinde 2017 egea urban 1,6 80 binlere satılıyor almak mantıklı olmaz mı?
    Alınır hocam fiyat/fayda olarak başarılı araç.

Geçen dolanırken gördüm izmir enriko bayisindeydi sanırım, 1.6 otomatik easy paket 2019 model 11 binde, dokunmatik ekran takılı, 86 bin liraydı çok güzel fiyat şu devirde.

Tabi sadece hava yastığı sayısı için bile urban tercih edilebilir.

Euro normlarından geçmiyordu hocam ondan,
    Yoksa çok iyi motor, alan herkes lpg taktı zaten mis gibi motor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Geçen dolanırken gördüm izmir enriko bayisindeydi sanırım, 1.6 otomatik easy paket 2019 model 11 binde, dokunmatik ekran takılı, 86 bin liraydı çok güzel fiyat şu devirde.

Alıntıları Göster
    Asıl Euro 6 girmeden önce Egea HB 1.6 eTorq Otm Sport + Bi-Color'a 135 bin lira fiyat almıştım. Pazarlıkla 130 bandında alınabilecek f/p aracıydı. Otomatik benzinli atmosferik 18" jantlar siyah tavan kırmızı gövde bi-xenon farlar aktif güvenlik sistemleri 7" u-connect ekran vs fiyatına göre tasarım-donanım-güvenlik-performans anlamında çok iyiydi.

Yerine artık 1.6 Multijet var 180K

• oznk40 O kullanıcısına yanıt
    Şuan taksiler corolla hucüm etmiş neredeyse.

• Yaz sonunda otomatik 1.6 e torg alacağım inşallah. Şuan 2010 auris 1.4 d4d var Manuel çok memnunum ama otomatik istiyorum artık alınabilecek en fp araç bence egea 1.6 e torg kendi aracımın üzerine aşağı yukarı 20 koyup alırım belki takas yaparım daha ne olsun.

• Benim de düşündüğüm bir araç fakat 2 yıl veya 60.000 km de bir olan şanzıman yağı değişimi biraz kafamı kurcalıyor. 6.2 litre yağ kapasitesi varmış ve şu an litresi 100 lira civarında bir de işçilik falan derken iki yılda bir 700 lira ekstra masraf. Diğer bir seçenek olan Elantra da bu süreler 5 yıl veya 80000 km.

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam iyi akşamlar, peki 2017 model egealarda yağ yakma durumu var mıdır?

Varsa çözümü maliyetli mi olur?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

Hocam iyi akşamlar, peki 2017 model egealarda yağ yakma durumu var mıdır?

Varsa çözümü maliyetli mi olur?

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    İyi akşamlar, 1.6 benzinli motorda ve dizel motorlarda böyle bir sorun yok, sadece 1.4 atmosferik motoru kullananlardan bu tarz yağ yakma şikayetleri geldi. Kimisi daha kaliteli yağ kullanarak sorunu çözdüğünü söylüyor, castrol, motul vs. Servisin koyduğu opar yağın sıkıntı yarattığını belirtiyorlar. Egea forumunda daha net bilgiler vardır bu konuda. Kullanıcısı olmadığım için benim de bilgilerim bundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 17 Kasım 2019; 23:16:0 >

• Merhaba arkadaşlar. Egea 1,6 e tork şatıştan kalktımı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.