Bildirim
Egea HB 2016 2017 farkları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O modeller arasında fark yok, paketler ve motorlar arasında fark var. Örneğin 1.3 hb urban da o tuşlar ve özellikler var ama 1.4 hb urban da yok.
Özelliklere gelecek olursak, sağ alttaki üçlü tuşların sol tarafı adaptif Cruise control, ortadaki acc nin mesafe ayarlayıcısı, sağ taraftaki ise çarpışma önleyicinin tuşu diye hatırlıyorum. -
anlayamadım. 1.3 ve 1.4 motorda otomatik vites zaten yok ben 1.6 multijet bakıyorum. fakat baktığım iki araçta lunch plus yani en dolusu olmasına rağmen 2016 da 2 tuş yok 2017 de var. 2016 modelinde cruise control ve acc yok mu?
-
Şimdi ilanlara baktım ve dediğiniz gibiymiş. Muhtemelen Fiat in satış politikasıyla alakalı. Bende 2016 1.3 hb urban plus vardı onda 3 tuş da aktifti, şuan 2020 1.4 hb urban plus var, normal hız sabitleyiciyi bile zorla koymuşlar.
Tek tuş olanlar sadece çarpışma önleyici olduğunu gösteriyor..
-
Adaptif hız sabitleyici ve çarpışma önleyici tuşları eksik olanlar hocam, cruise control var ama adaptif değil. En sağdaki tuş hız limitleyici, 120ye limitlersen köklersen 121 demez mesela öyle bir özellik -
-
Üst grup
Ortadaki hız sabitleyici, soldaki çıkış, sağdaki bir sebepten hız sabitleyici kesilirse sürdürme tuşu, üstteki sabitlenmiş hızı artırmak alttaki azaltmak için tuşlar.
Alt grup
Soldaki acc, ortadaki acc aktifken öndeki araçla mesafe ayar tuşu, sağdaki de hız limitleyici.
Çarpışma önleyicinin fiziksel bir tuşu yok bildiğim kadarıyla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X