Şimdi Ara

EGEA'nın segment karmaşasında son nokta (konuldu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
289
Cevap
0
Favori
15.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir noktaya değinmişsiniz hocam tebrik ediyorum.

Ben de sizinle aynı fikirdeyim.

Fiat Egea, donanım özellikleri, fiyat konumlandırması ve kullanılan materyallerin kalitesi olarakta "C" segmentin standartlarını karşılayan bir araç değil.
  • whey proteindir yan urun falan degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar "C4" ismini vermiş, daha ne kadar net olabilirler?

C4 Cactus'den daha iyi en az 2 tane B-SUV sayabilirim size. Buna rağmen Cactus daha üst segmentte mi yer alıyor bu durumda? Madem B'den üstte, C'den altta?
  • FERSAH FERSAH ilk kazada bu arabadan sag cikamazsiniz..

Insanlara teneke onermeyi birakin artik. 70 bin tl hb kasa egea ya veren gitsin akil hastanesine muayene olsun, veyahutta kazandigi paranin helal mi harammi sorgulasin.

Canimiz cikiyor 3 kurus biriktircez diye, gidipte o parayi kus serisi gostergeli bir arabaya asla vermem.

Siz verirseniz, yukarida yazdim, ya akil hastanesi, yada haram.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

whey proteindir yan urun falan degil.

Whey cinsi protein peynir altı suyundan elde edilir.

Soya proteini soyadan, kazein proteini ise sütten elde edilir.

Whey dediğiniz şeyin aslı zaten peynir altı suyudur. Bitkisel kaynaklı peynir yapılıyor mu bilmiyorum ama Whey dendiği an hayvansal kaynaklı protein anlaşılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Whey dediğiniz şeyin aslı zaten peynir altı suyudur. Bitkisel kaynaklı peynir yapılıyor mu bilmiyorum ama Whey dendiği an hayvansal kaynaklı protein anlaşılır.

evet hayvansal sutle elde edilmis oluyor yani vegan urunde bulunmasinin zarari nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Güzel bir noktaya değinmişsiniz hocam tebrik ediyorum.

Ben de sizinle aynı fikirdeyim.

Fiat Egea, donanım özellikleri, fiyat konumlandırması ve kullanılan materyallerin kalitesi olarakta "C" segmentin standartlarını karşılayan bir araç değil.

Güzel veya değil bir noktaya değindik ama insanlar yazılanı konuşmak yerine kafasından başka şeyler uydurup onlara cevap yazıyor hocam. Onu ne yapacağız

Mesela ben de tam olarak Egea yerine Polo alın demek istemiştim bu konuda, konu amacına ulaştı

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

FERSAH FERSAH ilk kazada bu arabadan sag cikamazsiniz..

Insanlara teneke onermeyi birakin artik. 70 bin tl hb kasa egea ya veren gitsin akil hastanesine muayene olsun, veyahutta kazandigi paranin helal mi harammi sorgulasin.

Canimiz cikiyor 3 kurus biriktircez diye, gidipte o parayi kus serisi gostergeli bir arabaya asla vermem.

kus serisi gosterge derken?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

FERSAH FERSAH ilk kazada bu arabadan sag cikamazsiniz..

kus serisi gosterge derken?

Egea nin hiz gostergesine bakin, 30 yildir ayni gostergenin ( dogan, sahin, kartalda gorduklerimiz) farkli versiyonladini goruyoruz, siena, palio, albea, linea ve en son egea... Hepsi cop.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

evet hayvansal sutle elde edilmis oluyor yani vegan urunde bulunmasinin zarari nedir?

Vejetaryenler et tüketiminden kaçınırken veganlar ise buna ek olarak hayvansal kaynaklı ürünleri de tüketmez.

İnek sütü, peynir, yoğurt vs. gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

500L B sınıfı(SMALL US-WİDE) olarak üretilmiş, aynı platformu kullanan Egea'nın (WİDE LWB)uzatılmış versiyonuna sahip olduğunu görüyoruz.

Netice de; Araç B sınıfı araçlarda kullanılmak üzere geliştirilen bir platformun, SMALL WİDE LWB(küçük sınıf uzatılmış genişletilmiş)versiyonu.

ek...

Punto da SCCS(Small Common Components and Systems), Linea'da bu bu platformun LWB=Uzatılmış versiyonu
     EGEA'nın segment karmaşasında son nokta (konuldu)

• Fiatin lansmaninda rakipleri olarak C segmenti araclar gosterildi ve grafiklerle kiyaslandi. Adamlar C segment diyor nokta.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, uzat-genişlet-çekiştir yapmakla segment atlanmıyor işte.

Platform denen olgu aracın rijitliğinden ağırlığına, ağırlık merkezinden süspansiyon çeşidine, yol konforundan salınımına kadar bir çok detaya etki ediyor. Ama halen daha milimetre cinsinden segment belirleyenler mevcut.

X mm ile Y mm arası T segmenti oluyormuş. Altyapı, malzeme kalitesi, teknik özellikler, opsiyonel donanım listesi vs hikaye.

Mesela Focus RS, Astra OPC, Golf GTi tarzı modellerin ürettiği güce uygun mu Egea? Bir Egea Abarth görebileceğimiz kadar sağlam mı altyapısı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Fiatin lansmaninda rakipleri olarak C segmenti araclar gosterildi ve grafiklerle kiyaslandi. Adamlar C segment diyor nokta.

C4 Cactus'e de C4 ismi verilmiş, marka da B ve C arası konumlandırmış.

Ama sağda solda Juke ile kıyaslanıyor.

Nokta nedir bilmiyor bu testçiler
  • EGEA kim ne derse desin kendi fiyat gamın da iyi bir araç ama C segmet bir araç değil B olduğunu söylemek te haksızlık olur. İlla bir segment içine koyacaksak B+ diyelim sorun çözülsün...

• Egea niye birilerini bu kadar rahatsız etti acaba ? Sürekli bi ezme, yerme, alan olursa şöyledir böyledir deme, alan alır size birşey söylemek düşmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Günlerdir forumda bunu anlatmaya çalışıyorum. Ortada Fiat'ın yaptığı bir cambazlık var ve üstüne basa basa Egea C segmenti deniyor.

Egeayı oldukça uzun test ettim, aynı araçtan çıkıp C Sedan başka bir modele bindiğimizde içerideki plastik kokusu bile değişiyor, iç tasarım, donanım, ve kaliteden hiç bahsetmiyorum bile.

Ayrıca biç segmenti iddiası bulunan 3-4 üyenin hepsi Fiat Sahibi ve Fiat logoları var 😄 Neyse haberdar edelim sonuç bekleyelim

Eğer iç mekan kalitesi ile segmentler belirleniyor ise a serisi ve 1 serisi de d segment o zaman👍

• quote:

Orijinalden alıntı: 40karakule40

EGEA kim ne derse desin kendi fiyat gamın da iyi bir araç ama C segmet bir araç değil B olduğunu söylemek te haksızlık olur. İlla bir segment içine koyacaksak B+ diyelim sorun çözülsün...

Egea'ya kötü diyen yok zaten hocam. 301, Symbol, C-Elysee, Toledo vs arasından gözüm kapalı Egea alırım.

Ama Astra Sedan, Focus Sedan veya Jetta müşterisinden bunu yapacak var mı? Önemli olan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Fiatin lansmaninda rakipleri olarak C segmenti araclar gosterildi ve grafiklerle kiyaslandi. Adamlar C segment diyor nokta.

Passatın lansmanında rakip olarak mondeo, insignia değil C serisi 3 serisi s60 gibi modeller geldi.

Şimdi Passat premium d segment mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Görmek istediğiniz gibi görmeyin tek kriter mi yazmışım ?

İç mekan kalitesi de bir ölçüttür. Ayrıca premium C segment ayrı bir konu. Standart bir d segment premium c segmentten daha kaliteli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.