Şimdi Ara

Eğer Bir Futbolcuya Yönelik Takımı Kurarsanız Sonunuz Liverpool Gibi Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir zaman bir futbolcuya gebe kalmayacaksınız. Dün bunun örneğini gördük. Salah çıkana kadar neredeyse tek kale oynayan Liverpool, Salah çıktıktan sonra öldü.

Yeri gelecek defansın gol atacak, yere gelecek sağ açık, sol açık, orta saha vs.

Yani takım oyundan düşmeyecek.

Mesela Ronaldo'nun son maçları vasat. Bayern maçında hem iç, hem dış maçta da performansı kötüydü. Dün neredeyse yoktu. Ama Real yine kazandı.

Takım tek bir futbolcunun üstüne kurulduğu zaman işte dün gördünüz sonuçları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani diyorsunki gomis sakatlansa gs şampiyon değil,takım oyunu oynayan fb şampiyon olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 27 Mayıs 2018; 11:37:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodPan

yani diyorsunki gomis sakatlansa gs şampiyon değil,takım oyunu oynayan fb şampiyon olurdu
    Fener ne zaman takım oyunu oynamış yahu ben Türk takımı tutmuyor. Ayrıca Süper Lig önemsiz. Takımlarımızı Avrupa Liglerinde görmek istiyorum. Mesela Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi performansını çok merak ediyorum. Umarım bir şeyler yapar.

• Salah çok büyük oyuncu, ister istemez o çıkınca takım oyundan düştü. Ama bunda Salah'ın büyük oyuncu olmasının yanında Liverpool'da yedek sol ya da sağ açık oyuncusu olmaması da etkili oldu. Salah yerine Lallana oyuna girdi. Bu adamda Mane ve Salah'ta olan hızın yarısı olmayınca bizim iki hızlı kanat oyuncusu gerektiren sistem çöktü. Yedekte Fulham'ın Ryan Sessegnon'u gibi bir oyuncumuz olsaydı, oyundan bu kadar düşmezdik diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Fener ne zaman takım oyunu oynamış yahu ben Türk takımı tutmuyor. Ayrıca Süper Lig önemsiz. Takımlarımızı Avrupa Liglerinde görmek istiyorum. Mesela Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi performansını çok merak ediyorum. Umarım bir şeyler yapar.

Alıntıları Göster
    10/11 sezonu hariç Aykut hoca hep takım oyunu oynattı. Zaten gol dağılımlarına, atak organizasyonlarına bakarsan bunu görürsün. GS ise bir oyuncu üzerinden oynuyor, bireysel yeteneğe bakıyor daha çok, BJK de aynı şekilde. Bu yüzden onlarda bu oyuncular kitlendi mi sıkıntı baş gösteriyor. Adam çok basit bir soru sormuş cevap vermek yerine dolambaçlı yollara girmişsiniz.

• Marcelo Real için hücum adına müthiş bir silah. Salah varken geride oynamak zorunda kalıyordu. Salah çıkınca Marcelo ileri gitmeye başladı. O ileride olunca Real ileride daha rahat hareket ediyor. Bu yüzden Salah'ın oyundan çıkması Liverpool'un hücum etkinliğini düşürürken Real'inkini de arttırdı. Ayrıca Ronaldo etkili olmasa bile sonuçta sahadaydı. Bazı oyuncular kötü oynasa bile sahada olmaları rakip takımda baskı yaratır. Ronaldo böyle bir oyuncu. Gol vuruşlarında etkisiz kalsa bile savunmayı yıpratıyor.

Liverpool dün futbol adına daha iyi şeyler ortaya koydu. Ramos'un Salah'ı bilerek sakatlaması ve kalecinin yaptığı akıl almaz hatalara yapacak bir şeyleri yoktu. Dün de söyledim bugün de söyleyeceğim Bale attığı ilk golde müthiş vurmuş olabilir. Ama Karius yediği 3 golde de hatalı. Ayrıca şu maç ŞL finali değil de Türkiye liginde oynanmış olsaydı ve Karius 3 büyüklerden birinin karşısındaki Anadolu takımlarından birinin kalecisi olsaydı ve bu hataları şampiyonluk maçında yapmış olsaydı maç sonrası herkes şike muhabbeti yapardı. Böyle saçma sapan amatör goller yenmez. Saç baş yolduran rezalet bir kaleci performansı. Senin kalecin bu şekilde oynasın istersen Dünya karması kur yine kazanamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: GodPan

yani diyorsunki gomis sakatlansa gs şampiyon değil,takım oyunu oynayan fb şampiyon olurdu
    Gomis son vuruş hariç kötü ağır kalıyor. Galatasaray Gomis olmasa yerine bir az daha kötü son vuruşları olan ama daha çevik bir santrofor alsa emin ol daha çok gol atardı, attırırdı.Ha Gomis olmasa yerine Eren Derdiyok olmasa 3.olurduk ama şampiyon Başakşehir olurdu ya Fb'ye sıra gelmezdi emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 27 Mayıs 2018; 11:47:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olabilir birşey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Salah çok büyük oyuncu, ister istemez o çıkınca takım oyundan düştü. Ama bunda Salah'ın büyük oyuncu olmasının yanında Liverpool'da yedek sol ya da sağ açık oyuncusu olmaması da etkili oldu. Salah yerine Lallana oyuna girdi. Bu adamda Mane ve Salah'ta olan hızın yarısı olmayınca bizim iki hızlı kanat oyuncusu gerektiren sistem çöktü. Yedekte Fulham'ın Ryan Sessegnon'u gibi bir oyuncumuz olsaydı, oyundan bu kadar düşmezdik diye düşünüyorum.
    Ryan için 70-80 milyon eurolar konuşuluyor, çok yedekten girecek oyuncu gibi değil
  • Tıpkı barçada olduğu gibi

• Takımı 1 futbolcunun üzerine falan kurduklarını düşünmüyorum. Salah'ın oyundan çıkış şekli futbolcuların ve teknik heyetin moral, motivasyonunu düşürdü. Kırmızı kart bile yeseydi böyle oynamazdı liverpool bence. Ramos yaptı yapacağını..

• Alman kaleciler CL ye damga vurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Ryan için 70-80 milyon eurolar konuşuluyor, çok yedekten girecek oyuncu gibi değil

Alıntıları Göster
    Bale yedekten giriyor hocam. 100 milyonluk Dembele de. Seneye 4 kupada mücadele edilecek, tüm sezon bu seneki gibi iki adamla gitmez. Woodburn'le falan olacak iş değil, oraya iyi bir oyuncu şart. Sonuçta bütün sezon yedekte otursun demiyoruz. En az 10-15 maça ilk 11 çıkar oraya alınacak oyuncu. Sessegnon ismini örnek vermemin nedeni genç olduğu için yeri geldiğinde yedekliği çok sorun etmeyecek olması. Ayrıca her ne kadar iyi bir oyuncu olsa da şu piyasada bile kendisine o parayı veren çıkmaz.

• Fb ve takım oyunu mu ? Fb ve hakem oyunlarıdır o takım oyunu olsa duramazsınız.
  • Liverpool da tek bir oyuncuya bağlı kalmak istemezdi ama ellerindeki en iyi seçenek bu. Real gibi bı takıma karşı ellerinde Salah gibi silah varken mecbur Salah a bel bağlayacaklar. Zaten dediğin gibi sadece Salah a bel bağlamaya gerekleri olmasa her oyuncusu yıldız ve üst düzey olsa takımın adı da Liverpool değil Real, Barça ya da Münih olurdu. Kloop elindeki kadro ile, yetersiz
    yedekleri, yetersiz defans ve kalecisi ile yeterince iyi yere geldi ve Salah a mecbur bel bağladılar. Emin ol Salah çıkmasa şampiyon olma olasılığı yüzde 60 daha fazlaydi.

Özetle konuyu açan kardeşimize birisi bütçe ve şampiyonlar ligi tecrübesi nedir onları öğretisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 27 Mayıs 2018; 15:46:26 >
  • Salah çıkınca Marcelo ileri çıkmaya başladı diyenler maçı takip edemedi sanırım. Klopp mal değil o da düşündü bunu ki Mane'yi Marcelo'nun kanadına koydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Takımı 1 futbolcunun üzerine falan kurduklarını düşünmüyorum. Salah'ın oyundan çıkış şekli futbolcuların ve teknik heyetin moral, motivasyonunu düşürdü. Kırmızı kart bile yeseydi böyle oynamazdı liverpool bence. Ramos yaptı yapacağını..
    kesinlikle katılıyorum adam takımının en sevilen oyuncusu ve sahayı hüngür hüngür ağlayarak terk etti.pres odaklı oynayan bir takımda motivasyon herşeydir,salah’ın o şekilde çıkması bütün moralleri alt üst etti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • liverpool salah üzerine takım kurmadı, seviyesi belli bir takımdı salah üstün performans gösterince seviyesinin üzerinde yerlere erişebildi sadece.
  • Bütçe yazmışsın ama Liverpool bütçe olarak küçümsenecek bir takım değil. Eğer bir takımda yedek kanat as oyuncudan bu kadar kötüyse teknik direktör suçlanır. Yedek kanat alacak parası yok muydu Liverpool'un ?
    Ya da kaleci alacak parası yok muydu ki Karius oynuyor ? Tamamen, teknik direktörün bazı şeylerde inat etmesinden kaynaklı sorun yaşadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 27 Mayıs 2018; 17:32:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Bütçe yazmışsın ama Liverpool bütçe olarak küçümsenecek bir takım değil. Eğer bir takımda yedek kanat as oyuncudan bu kadar kötüyse teknik direktör suçlanır. Yedek kanat alacak parası yok muydu Liverpool'un ?
    Ya da kaleci alacak parası yok muydu ki Karius oynuyor ? Tamamen, teknik direktörün bazı şeylerde inat etmesinden kaynaklı sorun yaşadılar.
    Kardeşim bütçe ve Cl tecrübesi dedim. Real Barça gibi bütçelere sahip değil Liverpool. Fener GS gibi takımların bütçeleri ile kıyaslama. Herşey bütçe değil ama anlattığım olay farklı. Real Barça Münih gibi takımlarda hem bütçe hem isim var. Salah Madrid e gider mi gitmez mi diye konuşulması bile butcedir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.