Şimdi Ara

eğer bir puan verecek olsaydınız......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG S5000' e kaç puan verirdiniz arkadaşlar, 10 üzerinden?

buara bayaa bi araştırdım telefon piyasasını. 364ytl lik fiyatı ile fiyat performans bakımından benden 10 üzerinden 8 falan aldı bu alet.
    sanırım bu telefonu alacağım. tek kusuru telefon hafızasının 4mb ile sınırlı olması. mp3 falan çalmasını zaten beklemiyorum. diğer bütün özellikleri gerçekten de çok iyi gibi geldi bana. dış görünüşüde oldukça şık sayılabilir.
    sizin fikirleriniz nelerdir bu konuda. paylaşır ve fikir verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbulletx -- 11 Şubat 2006 17:44:17 >

• katılıyorum sana dostum fiyatına göre güzel ve karizma bi tel
  • eywallah:)
    biraz daha gezindim msg ı yazdıktan sonra. hani bi problem falan var mıdır diye. bulamadım forumlarda ve incelemelerde.
    bakalım; bir iki arkadaş daha yorum yapsın direk siparişi vermeyi düşünüyorum.
    yorumun içinde teşekkürler tekrardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbulletx

LG S5000' e kaç puan verirdiniz arkadaşlar, 10 üzerinden?

buara bayaa bi araştırdım telefon piyasasını. 364ytl lik fiyatı ile fiyat performans bakımından benden 10 üzerinden 8 falan aldı bu alet.
    sanırım bu telefonu alacağım. tek kusuru telefon hafızasının 4mb ile sınırlı olması. mp3 falan çalmasını zaten beklemiyorum. diğer bütün özellikleri gerçekten de çok iyi gibi geldi bana. dış görünüşüde oldukça şık sayılabilir.
    sizin fikirleriniz nelerdir bu konuda. paylaşır ve fikir verirseniz sevinirim

mp3 çalıyor bu telefon ama hafıza durumu kötü.. 4 mb. çok az.. Bu senin için yeterliyse al bence.. Fena telefon değil.. Fiyat/performans diyorsan K700'ü de düşün bence..Hafıza 41 mb.. Şu anki fiyatı da aşağı yukarı o civarda Yine de gönlünden geçen telefonu almanı tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 11 Şubat 2006 22:02:53 >

• ben kesinlikle alma diyorum..

max kaç para verebiliyorsun ben sana uygun bi liste çıkarayım..
  • face01tr, sebebini söyleseydiniz bari:(
    max 350-370 civarı verebilirim ve ikinci el de düşünmüyorum.
    sizin tavsiyeleriniz neler peki?
    planlamacı, aslında k700 ü de inceledim. gerçekten çok güzel bir telefon. yalnız görünüş itibarı ile s5000 daha güzel geldi. bide bunu 2. tel olarak alıyorum. diğer bir telefonumda P800. hafıza ile ilgili sorunlarımı o tel fazlasıyla çözüyor zaten
  • O zaman hiç düşünmeden al.. İkinci telefon olarak çok çok iyi..
  • alma derim
  • gerçi araya p800 girince durum biraz değişti ama.. o zaman şöyle yapalım.
    p800 gibi bir takozun yanına ikinci bir takoz gitmez sen piyasadaki ince telefonlardan L6, pantech pg-1400.. yada biraz daha kasıp L7 yada mpx220 almaya bak. seçenekler çoğaltılabilir.. samsungun yeni çıkarttığı x700 gibi modellerde gayet güzel..
  • face01tr, önerdiğin telefonları tek tek inceledim. l7, mpx220, x700 şuanda beni aşıyorlar fiyat olarak. l6 ise gerçekten çok güzel ama ben kapaklı bi tel istedim bu kez. pantech ise biraz zayıf kalıyor gerek marka gerekse özellikler açısından.
    haa birde, s5000 i taşımak zannedersem 2 yıllık bi p800 kullanıcısı için zor olmaz:) baksana aşağıda özelliklerini yazayım ikisininde...

s5000:
    90 x 46.2 x 23 ve 95gr

p800:
    117 x 59 x 27 ve 158gr

yaa peki bu telefonu şu sebepten dolayı almayın diyecek bi arkadaş var mı?
    hani menüsü çok yawaş. ekranın renkleri cansız falan gibi bişeyler söyleyecek birileri?

buarada face, tekrardan çok teşekkürler tavsiye ve yardımların için

@planlamacı: sanırım bende alıcı gibiyim. sana da çok teşekkürler konuya ilgi gösterdiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbulletx -- 12 Şubat 2006 0:18:24 >

• açıkcası o telefon o parayı haketmiyor...
  • bnce de kesinlikle hak etmiyor onun yerine daha ii teller alınabilir...
  • al benden de o kdar. o paraya alınacak bir sürü tlfon varken ona okadr para verılmez.
    quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

açıkcası o telefon o parayı haketmiyor...
  • arkadaşlar bari bi tavsiye verin noolur.. ben inanın 2 gündür arıyorum. o paraya o telefon kadar özelliği içinde barındıran başka bir model görmedim. tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevincem...
    hiç değilse 1-2 tane öneri de bulunun
  • panasonic x700 ü incelesene. hem kapaklı, hem karizma, hem symbian, hem de ucuz (350-400). bence V3 ten sonra en karizma kapaklı tel. bir araştır derim ben. hele LG yi bine katlar her yönden
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

panasonic x700 ü incelesene. hem kapaklı, hem karizma, hem symbian, hem de ucuz (350-400). bence V3 ten sonra en karizma kapaklı tel. bir araştır derim ben. hele LG yi bine katlar her yönden

arkadaşım öncelikle ikinci el istemiyorum diyorsun ama öte yandan da az paraya çok şey istiyorsun.. açıkcası senden 100 lira daha fazla vermeni istiyorum. tüm siteler peşin fiyatına 12, 14 hatta 15 taksit yapıyor. biraz kassan altından kalkılamayacak gibi değil..?!? her türlü medya dosyasını oynatabilecek(mp3, ogg, divx..vs) ucuz ve kullanışlı bir alet istiyorsan symbian cehpesindepanasonic x700, windows mobile cehpesindeyse mpx220 alabilirsin. ama sadece mp3 çalsın karizma küçük ince bişey olsun diyorsan yukarda saydığım slvr L7 gibi modelleri süşüneceksin. yok eğer ben bi telefona 500 veremem diyorsan sana önerim ya ikinci ele yönel yada radyo özelliği bulunan giriş seviye nokyalara yerli malı raks telefonlara bak..

• quote:

arkadaşım öncelikle ikinci el istemiyorum diyorsun ama öte yandan da az paraya çok şey istiyorsun..

ya ben sanırım yanlış anlaşıldım. az para vereyim çok iş yapsın gibi bişi söylemedimki ben hiçbir yerde? aksine görüntüsü güzel olsun, hafızaymış, symbianmış benim için önemli şeyler değil. zaten p800 uiq serisi bi telefon olduğu için her işimi fazlasıyla görüyor.
    ben sadece kapaklı ve hoş bi telefon istiyorum. panasonic x700'ü de pek beğenmedim. tuş yapısı falan bi garip:)

tekrardan teşekkürler hepinize
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbulletx

arkadaşlar bari bi tavsiye verin noolur.. ben inanın 2 gündür arıyorum. o paraya o telefon kadar özelliği içinde barındıran başka bir model görmedim. tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevincem...
    hiç değilse 1-2 tane öneri de bulunun

Özellikleri iyide menü hızının yavaş olması adamı illet ediyor, bu paraya samsungun kapaklı modellerinden x660 ı alabilirsin fiyatı 300 ytl civarı hiç değilse yavaş değil,kullanımı daha rahat görünümüde güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.