Şimdi Ara

Nasıl biri olacağınıza %80 genetiğiniz karar verir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zekanız, kariyeriniz, güzelliğiniz ve yakışıklılığınız.

it uğursuz terörist mi yoksa medeni bir insan mı olacağınız bile genetiğinizle alakalı. genetik olarak neye yatkınsanız o olursunuz.

o yüzden insanoğlu dünyayı değiştirmek ve ilerlemek istiyorsa genetik bilimine çok ama çok önem vermeli.

toplumsal huzur ve refah için toplumların genetiği usta bir mühendislikle dizayn edilmeli. çöp olanlar ayrıştırılmalı. ürememeli.

yoksa dünkü gibi sıfatından pislik akan genetik fakiri bir pislik onlarca insanın hayatını mahveder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 14 Kasım 2022; 16:42:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geri kalan %20 tanıştığınız gördüğünüz kişiler tarafından belirleniyor aileniz akrabalarınız sokakta gördüğünüz kişiler İnternet üzerinde gördüğünüz kişiler elde geriye ne kaldı hiç özgür irademiz yok bağımsız değiliz tiyatronun oyuncularıyız böyle düşünmemi sağlayan bile ben değilim

• geri kalan %20 tanıştığınız gördüğünüz kişiler tarafından belirleniyor aileniz akrabalarınız sokakta gördüğünüz kişiler İnternet üzerinde gördüğünüz kişiler elde geriye ne kaldı hiç özgür irademiz yok bağımsız değiliz tiyatronun oyuncularıyız böyle düşünmemi sağlayan bile ben değilim

• Bebek yüzlü seri katillerde var ama buna bakarsak , bence gerçek hayatta yaşadığı travmalar aile ortamı arkadaş çevresi yaşadığı haksızlıklara göre şekilleniyor millet

Sağlıklı bir ağaç fidanını benzinle sularsan bir zamandan sonra yok olur yada rüzgar fırtına olan yerde büyütürsen eskisi gibi olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Medeniliğin, itliğin uğursuzluğun, ahlaksızlığın genetikle alakası çevresel etkilerin yanında kaale alınmayacak kadar düşük. Doğuştan gelen özel bir durumun yoksa (empati yoksunluğu, normal olmayan dürtüler) çok az.

• zekayı da tamamen genetik belirler çalışmalar çevrenin etkisi 0 dır. Bunu national geographic in reading kitabında okumuştum.

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Çevrenin zekayı etkilememesi mümkün değil, en basitinden beslenme şekli bile etkiler beynin gelişimini.

• Dünya nüfusunun %10luk kısmı sadece hayatını gerçekten değiştirebiliyor , belki daha az

hayatın ana hatlarıyla belli daha doğuştan. çevre ve genetik hayatın % 90-95'idir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Siyahlara her gün ırkçılık var

Millet yol değiştiriyor , her gün görüyorum bunu çevremde

Zorno seyretmekten beynin yanmış. Acınacak haldesin

• Bilimde kabul gören çevre ve genetiğin birlikte etkilediğidir. Tam bir oranı yok ama kabaca fifti fifti diyebiliriz. Fiziksel özellikler bakımından genetik daha öne çıkıyor. Davranışlar, nasıl biri olacağın bakımından çevre etkisi öne çıkıyor.

• Doğru insan genleridir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    Surekli suc islerlerse insanlar korkar tabi

Sen arap suri gorunce sokakta kacmiyor musun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • genetiğiniz gerçekten nasıl bir kişi olacağınıza yön veren en büyük etken

yüzdesini bilmem ama pazar günü peder beyle yaptığımız bir konuşma sırasında bunun farkına vardım

bunu en kestirme şöyle anlatayım misal pitbull cinsi köpekler ne kadar eğitim verirsen ver içindeki canavar bir gün ortaya çıkıyor saldırdığı zaman ağzından kurtulamıyorsun

av köpekleri hiç eğitim almasalar bile bir av hayvanını arayıp bulacak koku alma kovalama içgüdüsüne sahip oluyor sürek av köpeği kuş avı yapsın diye eğitilemiyor kuş avı yapanda sürek avı yapamıyor

insanda aynı böyle

• Aga siz ne yiyonuz ne içiyonuz neler izliyonuz da bu tarz düşüncelere sahip oluyosunuz ya derdinizi seveyim

• Suçlu insanlara salt kötü muamelesi yaptığımı kim söyledi? Tam tersi çevrenin daha fazla etkili olduğunu söylüyorsam bu suçluların üzerine yüklediğim suçu hafiflettiğim anlamına gelir. Kendimi iyilik abidesi olarak görmüyorum mesela, belki başka bir çevrede doğsam daha kötü bir insan olacaktım. Roman mahallesinde doğup ahlaklı bir insan olmak çok zordur mesela, çünkü orada ahlaklı olmaya çalışırsan seni çiğ çiğ yerler. İster istemez ahlaksızlığa itiyor bu da insanları. Eğitimden başka çözüm yok.

• Genetik her şey değildir ama çoğu şeydir. Çirkinseniz büyük oranda genetiktir güzelseniz de öyle yada ameliyat olacaksın

• zaten öyle de kötü genetiklilerin ayrıştırılması falan kimsenin işine gelmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.