Şimdi Ara

Eğitim için neresi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

A2 ehliyet için kursa yazıldım. Ancak kursta motorsiklet dersi yok. Ayrıca daha önce hiç motorsiklet kullanmadım. Bu yüzden bi yerden eğitim almayı düşünüyorum. Aklımda honda,yamaha ve gis akademi var. İlk eğitim için nereyi tavsiye edersiniz ? Hondanın eğitimi 2 gün oluyor sanırım diğerleri ise 1 er gün.

Hondanın eğitimi daha mı kapsamlı oluyor yoksa 1 günde verilebilecek bi eğitim mi ? Fiyat olarak da honda diğerlerinden fazla baya. Hondanın ilk eğitimi 425, yamahanın 220, gis akademi ise 200 tl. Eğer honda değer diyorsanız ona da gidebilirim. Ancak ilk eğitim için diğerleri de yeterli olur diyorsanız en azından fiyat olarak daha uygun. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlatan91 -- 22 Şubat 2014; 15:55:18 >

• Bmwrideracademy.com

Eğitim için neresi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Bmwrideracademy.com

Eğitim için neresi ?

BMW yi bilmiyordum hocam teşekkürler. Siz gittiniz mi, gittiyseniz memnun kaldınız mı ? Bir de temel eğitim için daha uygun fiyatlı bi yere gitsem,güvenli sürüş için mesela BMW ye gitsem nasıl olur ? Başlangıç eğitimi çok fark eder mi ? BMW de 500 tl miş çünkü fiyatı. Daha sonra kendi motorumla güvenli sürüşe gidersem 300 tl miş.

• kardeş bende 10 eylülde ilk motorumu aldım far nasıl yanıyor? nasıl çalıştırılıyor bilmiyordum gerisini sen düşün... honda activa scooter aldım şuan 22 şubat 5 ay geçti şimdi trafikte resmen apaçiyim... peki ne eğitimi aldım ceyhan denen dandik ilçede:))) evin orda park var çalıştır söndür döndür arab geliyor bekle aman önce o geçsin derken 5 ay geçti tek gözümü kapat öle sürerim şimdi ALLAH nazarlardan hepimizi korusun yani kısacası verme kimseye para falan... en güzel öğrenme yaparak yaşayarak öğrenmedir...
  • Gitmedim hocam ancak bmw eğitimi tercih edipte pişman olanı görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adana1980

kardeş bende 10 eylülde ilk motorumu aldım far nasıl yanıyor? nasıl çalıştırılıyor bilmiyordum gerisini sen düşün... honda activa scooter aldım şuan 22 şubat 5 ay geçti şimdi trafikte resmen apaçiyim... peki ne eğitimi aldım ceyhan denen dandik ilçede:))) evin orda park var çalıştır söndür döndür arab geliyor bekle aman önce o geçsin derken 5 ay geçti tek gözümü kapat öle sürerim şimdi ALLAH nazarlardan hepimizi korusun yani kısacası verme kimseye para falan... en güzel öğrenme yaparak yaşayarak öğrenmedir...

:D haklısın illaki kendim öğrenecem çoğu şeyi ama ehliyet kursunda eğitim verilmeyecek. O yüzden direksiyon sınavı için en azından gitmem lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.