sa arkadaşlar ben ankara iskitler endüstri meslek lisesi 4.sınıf yapı ressamlığı bölümü mimari daldayım benim şöyle bir sorunum var ilk okulda liseler hakkında hiç bir bilgim yoktu yol gösterende olmadı hayta hayta gezdim tozdum 3.22 puanla mezun oldum dediler oks die bi sınav var bi giriyim deidm 216 aldım neyse iskitler eml ye girdim şaka maka 4. sınıfa kadar geldim lakin buı seferde üni hakkında hiç bi bilgim yok ben eşit ağırlıkcımıyım sözelcimiyim ne sınavına girecem sınavda hangi dersler çıkacak üni de hangi bölümler var (işlemli derslerde berbatım ama tarih edebiyat dil bilgisi vs onlarda iyiyim) ben arkeoljoi okumak istiyorum inşaat bölüm derslerinde çok iyiyim ancak inşaat okumak istemiyorum mezun olunca monoton bi işim olmasını istemiyorum .. işte böyle arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim pc başından kalkamıyorum kansızlığım var işlemli derslere konsantre olamıyorum arkadaşlarım iyi hoş ama hepside haylaz ilk önce endüstri yapı bölümü sayısalcımı sözelcimi arkeolo olmak için geçmi kaldım nasıl olcam olursam işsizmi kalırım(arkeologluğu sonuna kadar götürmeyi planlıorum)
lise puanlarım bunlar
9. Sınıf 2007-2008 50,6 10. Sınıf 2008-2009 53,57 11. Sınıf 2009-2010 64,29
yardım ederseniz sevinirim saygılarla...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme