Şimdi Ara

Ego Otobüsüne Çarptım (Yattı Parası) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
3
Favori
23.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün bende arkadan sollarken sıyırdım sol arka köşesini olan benim arabaya oldu nerden baksan 500 tllilk masraf var ama kasko var Allahtan. Onun arabada lamba kabı kırıldı 2 tane. Bunun için polise değmez dedim adam yok illa polis arayacam bilirkişi gelecek dedi. İyi peki dedim . Polis geldi tuttu tutanak bilirkişi geldi o arada o da yazdı ad soyad felan baktı etrafa . Sonra polis dedi ki yarın git raporu al trafikten bilirkişiye ver yoksa yattı parası alırlar dedi avukatla felan uğraşırsın dedi boş yere . Tamam dedim polis gitti sonra. Bilirkişiyle konuşuyordum bu konuyu polis size getirmemi söyledi diye yok senin getirmene gerek yok dedi ama şoföre 2 gün içinde kesin getir dedi . Bilirkisiden numara istedim vermedi. Sanki zorla yattı parası ödeyecekmişim gibi geldi bana . Ama 1 buçuk saattir bekliyordum sinirlerim bozuldu bilirkişiyle de aram bozulmasın dedim tamam dedim aldım arabayı gittim . Bilmiyorum iyi mi kötü ettim 30-40 tllik toplam masraf 500-600 tl olup çıkacak başıma . Aramızda halletsek hemen hallolur sigorta karşılar zaten . Benim arabanın dikiz ayna söküldü yan 2 kapı içeri girdi arka tampon çıktı adamın iki lambası kırıldı diye olanlara bak kırıklar da hiç belli olmuyor . Bu arada yolun ortasına durmuştu durak diye . Durakta araba varmış da uzak durmuş durağa. Sağlık olsun dedim şimdilik yarın raporu alacam bakalım .

• Bir asker , dandik askeri aracı renault 12 sanırım deviriyor. ve şehit oluyor. sonra ailesine arabanın 10 katı fatura geliyor. var mı böyle bir vicdan. zaten en sakat iş uyduruk kaydırık arabaları size zimmetlerler. satmaya kalksan 2 bin lira veren olmaz. ama sen çarpınca kıymetlidir.
  • arkadaşlar diğer illeri bilmem ama Ankara'da ego otobüslerinden uzak durmak lazım.
  • Arkada?lar ankara egosu duraktan cykarken sol benzinlik deposundan bana çarpty ben anayolda seyir haliyken oldu bu kaza görünen %100 ego ?öförü kusurlu bu durumda sonuçlary ne olur para ödermiyim kamera görüntüleride elimizde mevcut hataly oldu?u bariz belli oluyor ?
  • Kusur oranına bağlı. Eğer sizde hiç kusur çıkmazsa herhangi bir para alamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de zamanında bir iett otobüsüne arkadan yapıştırmıştım, sonra şoför ve hareket amiriyle kanka olmuştuk gerçi bana herhangi bir ödeme talebi gelmemişti
  • Kamu malına zarar verdiyseniz, kamu aracıyla bir kaza yaptıysanız, üçüncü kişilerin mallarına zarar verdiyseniz, alkollü yada küçük bi sürücüyle kaza yaptıysanız, ölümlü yada yaralamalı kazaya karıştıysanız olayı kendi aranızda tutanakla halledemezsiniz..Polis gelmek zorunda..Ve tabi ki kamu malına zarar geldiyse devlet sizden parasını fazlasıyla alır.
  • Feint-TR kullanıcısına yanıt
    ah keske devlete verilen butun zararlar bu denli titiz takip edilse, birde o devletin vatandasina verdigi zarar var ki onu hic sormamak lazim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.