Şimdi Ara

Ego sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi ego sorunum var,açmak gerekirse bu konu başlıgını örnegin endişelerimden baskılardan kısacası dış etkenlerden bagimsiz bir sekilde oldugum her sınav istedigim düzeyde geliyor ama yanımda yakınımda sınav esnasında benden daha hızlı çözen bir insan gördüğüm anda moralim tamamen bozuluyor ve çözebilecegim sorulari dahi çözemiyorum ve net olarak da yansıyor oldugundan olması gerekenden 10 net 15 net aşagıda geliyor Ygs de de böyle olmasından korkuyorum ne yapabilirim düzeltmek icin yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ego değil o AŞAĞILIK KOMPLEKSİ.

• başkalarinin yapması benim yapamamam bana batıyor neyse önemli olan tanımı degil ego veya aşagılık kompleksi çözüm sunabilir misin acaba

• up

• Nasıl insanlarsınız anlayamiyorum konuya giriyorsunuz bir sorunum var çözmeme yardımcı olmak yerine şu adamın şakşakçılığını yapiyorsunuz yazık cidden

• Sendeki ego herkeste var rahat ol,ego olmazsa başarılı olamazsın zaten,sen bakma bazen böyle troller çıkıyor her konuda,ciddiye alınacak insanlar değiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 18 Ocak 2015; 12:22:14 >
  • sınav esnasındakendimi soyutlamam gerektigini dusunuyorum daha iyi olmak icin sence de böyleyse nasıl yapmaliyim bu beni cidden düşündüren endiselendiren bir konu normal zamanda 135 140 bandında dolasirken 125 lere kadar dusuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valentinus12

sınav esnasındakendimi soyutlamam gerektigini dusunuyorum daha iyi olmak icin sence de böyleyse nasıl yapmaliyim bu beni cidden düşündüren endiselendiren bir konu normal zamanda 135 140 bandında dolasirken 125 lere kadar dusuyorum

Hiç kimsenin aynı olmadığını düşünerek başlayabilirsin,herkes doktor,herkes eczacı,herkes mühendis,herkes aşçı olamaz,hangisini istiyorsa o olabilir,yani bazı makinalaşmış öğrenciler 150 net yapıyor diye senin aynısını yapamayacağın veya yapabileceğin anlamına gelmez,sen bambaşka bir beyinsin,başka beyinler ile kendi beynini kıyaslıyamazsın çok saçma olur bu,sen kendin ile yarışacaksın,anlamadıysan açabilirim bu kendin ile yarışma mevzusunu,imzanda kitap tutkunları yazıyor,kitap okumayı seven birinin zekası düşün olamaz,buradan anlayabilirsin
    Yani çalışırsan çok iyi sonuçlar alırsın,dediğim gibi zekası düşük olan zaten sınavdan iyi sonuç alma diye bir şey düşünmez,zeki ki sınavdan iyi çekmeyi düşünüyor,umarım anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 18 Ocak 2015; 12:30:39 >

• O yapanlar kadar emek veriyor musun buna hayır diyr cevap verip kendini rahatlat yoluna devam et

• Anladim diye dusunuyorum gerci bunlari ben de dedigin gibi dusunuyorum ama sınav anında çok farklı oluyor yapamiyorum mesela dün denemeye girdik arkadaşımla yanyana önceki deneme onun 139 benim 138 vardı sırf bu psikolojiyi yenmek icin üstüne gitmeye calistim ama yarısında cıktım sınavdan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.