Şimdi Ara

Egreat M34a Standby moduna almak isteyenler PC ile buyrun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar bu cihazı yeni aldım ve standby modu için özel bir kumanda gerektiğini sonradan öğrendim ihtiyaç olunca tabi her neyse araştırmalarım sonucunda bu işlemin cep telefonu veya bilgisayar vasıtasıylada yapılabildiğini gördüm.

Aslında bilgisayar için bir program var mediatankcontroller diye mediatankcontroller.com da ama o programı yükledim ama programla bir türlü cihaza bağlanamadım halen uğraşıyorum bilen arkadaşlar yada kullananlar var ise ayarlarının nasıl yapıldığını anlatabilirlerse sevinirim.yada çözebilirsem ben paylaşıcam her neyse buda olmayınca farklı yöntemler denemeye başladım ve başka bir yöntemle standby konumuna alabildim benim gibi başaramayan arkadaşlar için bir çözüm olabilir.

Iphone ve Ipad telefonu olanlar için mediatankcontroller programını pc vasıtasıyla nasıl kullanıcağımızı anlatıcam.

1.http://www.nmtinstaller.com sitesinden NMT Community Software Installer. Programını bilgisayarımıza kuruyoruz zaten bu cihazı kullanan arkadaşlar bilirler bu programı.

2.NMT Community Software Installer.programı ile Meditankcontroller 1.2 uygulamasını egreat m34 cihazımıza kuruyoruz.

3.Cihaza programı kurduktan sonrahttp://cihazınipnumarası:9999/MediatankController_web/themes/iphone/index.html bu adrese ulaşabilmemiz lazım iphone ve ipad cihazı olan arkadaşlar direk cihazlarında bu sayfaya ulaşabiliyorlar (pcden ise explorer ve firefox malesef bu sayfayı açıyor ama yükleyemiyor.Bunun içinde safari web browser kuracağız)

4.http://www.apple.com/safari/download/ adresinden safari web browseri bilgisayarımıza indiriyoruz ve kuruyoruz.

5.Safari web browseri masaüstündeki simgeden çalıştırıyoruz ve "http://cihazınızınipnumarası:9999/MediatankController_web/themes/iphone/index.html"
    adresini yazıyoruz.kısa bir süre beklemeden sonra CONTENTS sayfasını göreceksiniz sayfanın en altına iniyoruz zaten web sayfası cihazınıza bağlanmış durumda "remote" yazan butona basıyoruz kumanda sayfası açılıyor sayfanın altına oradaki "kapatma" tuşuna bastığınızda cihaz standby konumunda... :-)

Bu Torrent indiren arkadaş için çok önemli bir olay herneyse umarım işinize yarar.

Dediğim gibi mediatankcontroller sitesindeki pc versiyonu bu yönteme göre biraz daha ergonomik gibi eğer o versiyonu çalıştırabilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim diğer türlü yukarıdaki yöntemle standby konumunda torrent indirmeye devam...:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retlik -- 17 Eylül 2010; 22:49:51 >

• Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Bende ipod touch olduğu için application'ı ipod'a indirmeyi düşünüyorum.
    Youtube'dan demosunu izledim ama soruma cevap bulamadım.
    Sorum şu: NMT Remote ile kapatma tuşuna bastığımda standby'a alıyor mu makineyi yoksa direk kaptıyor mu kumanda gibi?
    2. Sorum ise: Ipod'daki uygulamaya cihazın ip'si girilerek cihaza bağlanıyor sanırım. Cihazın ip'sini nerden öğrenebilrim?
  • Yukarıda verdiğim yöntem ipod yada iphone için aslında sadece bilgisayar için ipod ve iphone daki safari web browser'ın pc versiyonunu kullanıyoruz.

1.Soru kapatma tuşuna basıldığında stanby konumuna alıyor.kumandadaki gibi kapatmıyor cihazı.
    2.Cihazın Ip sini Egreat Kurulum --- Ağ--- bölümüne giriğinizde sağ tarafta cihazın ip adresini göreceksiniz. (cihaza manuel ip vermeniz sizi herdefasında buradan numaraya bakma zahmetinden kurtarır)

kolay gelsin..
  • bilgisayarda çalıştırmak için;
    1- buradanhttp://mediatankcontroller.com/ ;sağ taraftan kumanda resminin altındaki express install ile programı kuruyoruz.
    2- nmt community installer ile telnet client kuruyoruz.
    3- kumanda kurulduktan sonra kumandanın settings tuşuna basıp nmt'mizin ip'sini yazıyoruz.

kumandadan kapat tuşuna basınca nmt'de de ışıklar sönmüyor,ekranda çok kısa süreli gidip gelme oluyor acaba böyle mi standby'a geçtiğini anlıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 19 Eylül 2010; 1:33:13 >
  • benim sanırım atladığım nokta telnet olayı :-( telnetd yi kuruyoruz sanırım
    en kısa zamanda deneyeceğim.

benim anlattığım yöntemle kapatma tuşuna basıldığına cihazın görüntüsü kesiliyor.(ışıklar yanıyor standby konumunda) tekrar basıldığında görüntü geliyor.

söylediğiniz şekilde kısa süreli ekranda gidip gelme olmuyor tamamen kapanıyor görüntü.tekrar basıldığında görüntü geliyor ekrana .(gösterge ışıkları kapanmıyor)
  • ben de şöyle oluyor görüntü gitmiyor ama televizyondan kaynağı değiştirip tekrar e-great'in bağlı olduğu kaynağa döndüğümde görüntü gelmiyor,ben de standby'da olduğunu anlıyorum. Bu yöntemi söylemeniz çok iyi oldu zira yüksek boyutlu torrentleri indirirken standby'a alamadığım için kitlenip duruyordu makina. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.