Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
4
Favori
45.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyazının renk ve boyutunu modlu yazılımda kaydedebilirsiniz. alt yazılardan turkçe olanı seçme işi şimdilik kaydedilemiyor.
    Xtreamer son ayarları kaydediyor ama film başlatırken altyazı kapalı geliyor. Her filmde alt yazıyı seçemeniz lazım...
  • Nerdesiniz millet!!! Anlaşılan kimsenin bir sorunu yok.Altyazılar güzel, torrentlerde iniyor.Optik çıkış desen şahane::))))) Yanlız benim bazı filmlerin altyazılar bazen okumuyor.Harddiski söküp cihazı tekrar açıp kapatmak gerekiyor.Halbuki isimleride aynı.Sonra okuyor.
  • Sorunsuz elektronik cihaz mi olurmus ya, bir dokun bin ah isit. Ag uzerinden film aciyorum, ilk saniyesinde sol ustte ag hizini bit degeri cinsinden yaziyor, ardindan resetliyor kendini. yuzde 80 oraninda boyle oluyor agdan film actigimda. Win7 x64 bilgisayardakini actigimda ayni, win7 x86 ayni, XP x86 ayni. fw: cs 0.9.6 acaba cs0.1.2a yuklesem mi? ne dersiniz?
  • Orijinal yazılımla denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehan

Sorunsuz elektronik cihaz mi olurmus ya, bir dokun bin ah isit. Ag uzerinden film aciyorum, ilk saniyesinde sol ustte ag hizini bit degeri cinsinden yaziyor, ardindan resetliyor kendini. yuzde 80 oraninda boyle oluyor agdan film actigimda. Win7 x64 bilgisayardakini actigimda ayni, win7 x86 ayni, XP x86 ayni. fw: cs 0.9.6 acaba cs0.1.2a yuklesem mi? ne dersiniz?

Sorunun yazılımsal olup olmadığını anlamak için, farklı yazılımlarla denemekte fayda var. Orjinal yazılımla da aynı sorun oluyorsa, cihazı değiştirmeyi de deneyebilirsiniz.
  • Ürün gg'de kampanya yapmışlar.
    179tl , ücretsiz kargo

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/40-indirimli-egreat-eg-r6a-ii-50373034
  • Düşünüyorum da dune-301 serisi gelene kadar bunu alsak o seri gelince bunu elden çıkarabilirmiyiz.
    2 aydır 301 i bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orijinalden alıntı: jehan

Sorunsuz elektronik cihaz mi olurmus ya, bir dokun bin ah isit. Ag uzerinden film aciyorum, ilk saniyesinde sol ustte ag hizini bit degeri cinsinden yaziyor, ardindan resetliyor kendini. yuzde 80 oraninda boyle oluyor agdan film actigimda. Win7 x64 bilgisayardakini actigimda ayni, win7 x86 ayni, XP x86 ayni. fw: cs 0.9.6 acaba cs0.1.2a yuklesem mi? ne dersiniz?

Sorunun yazılımsal olup olmadığını anlamak için, farklı yazılımlarla denemekte fayda var. Orjinal yazılımla da aynı sorun oluyorsa, cihazı değiştirmeyi de deneyebilirsiniz.

Sorun yazilimsal degil, donanimsal da degil. Ayni seyi yasayanlar ip degistirmeyi denesinler. Problem IP cakismasiymis.

• manuel ip mi verdiniz ?
  • Bende de ağdan film açtığım zaman 10 dk sonra pc nin modemle ilişkisi kesiliyor. Çözemedim bi türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

manuel ip mi verdiniz ?

evet manuel ip ile sorunu cozdum. zaten her daim manuel ip kullaniyorum ama netbook`umda evde farkli ip iste farkli ip okulda farkli ip, surekli degistirmek gerektiginden yanlis ip veriyorum:D
  • arkadaşlar benim cihazda bugün geldi şimdi güncellemeleri yapıcam bakalım
  • 2.5.0.2 den başka güncelleme varmı arkadaşlar.
  • Arkadaşlar en son CS modunu kurdum kablo ile bağladım modeme. Herhangi bi App açtığım zaman "Ağ'da Tıkanıklık Olabilir" uyarısı veriyor. Sebebi nedir?

Birde torrenti denedim ilk defa ve nedense eklediğim torrentler trackera bağlanmıyor?
  • Ağ bağlantınız ile ilgili sorun olabilir.

her iki durumda da sonuçta ağa bağlanması gerekli ve bağlanamadığı için
    uyarı veriyor.

ağ ayarlarınızı kontrol edin.

--
    Yukarıda ip çakışmasından vs bahsediliyor. sizdede olmasın onu kontrol edin. manuel ip veya oto ip
    deneyin.
    cihazın dns ayarını kontrol edin....... vs
  • Evet DNS yazınca düzeldi. Ancak nası kaydedeceğimi bulamadım. DNS'yi ip yi browsera yazarak girdim. Kapatıp açınca sıfırlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 10 Ocak 2012; 16:39:51 >
  • cihazın içinde kablolu ağ ayarlarında oto ip yi seçip geçtiğinizde karşınıza oto dns
    manuel dns
    diye seçenek çıkıyor oradan ayarı yaparsan sorun kalmaz.

İngilizce ise wired lan gibi bişey olması lazım...
  • cep telefonu ve fotoğraf makinası ile çektiğim avi videoları oynatmıyor.ne yapmam lazım?
  • popcorn 2.5.0.2 yi yaptım ben 0.9.6 en son çıkanmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiKaaN -- 10 Ocak 2012; 18:13:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.