dostum tv de baska hdmi cikis varmi onlarda denedinmi birde kabloyu degistir istersen son secenek tabi senin cihazda sorun olmasi cunki ben aldigimdan beri hdmi ile kullaniyorum ve seste hic sorun yasamadim
Ugur05 sayende sorunun nedenini buldum.
LG 47LW4500 Tv mi de alalı çok olmadı. 4 aydan az. Onda bbir sorun olabileceğini hiç düşünmemiştim. Kabloları değiştirip denedim ama HDMI girişini değiştirmemiştim. Deneyince gördüm ki TV nin üç HDMI girişinden birinde ses akışı yok. Şimdi LG ile uğraşacağız artık!!
Teşekkürler verdiğin fikir için.
Yeni yazılımlar pek hoşuma gitmedi. 2+1 hopörlerden ya düşük ses veriyor ya da ses çatallı çıkıyor. Eski sürümde sorunsuzdu.
dmd yazılımı şu altyazı dilini hatırlamayı neden beceremiyor anlamak mümkün değil
quote:
Orijinalden alıntı: littleshark
quote:
Orijinalden alıntı: ugur05
dostum tv de baska hdmi cikis varmi onlarda denedinmi birde kabloyu degistir istersen son secenek tabi senin cihazda sorun olmasi cunki ben aldigimdan beri hdmi ile kullaniyorum ve seste hic sorun yasamadim
Ugur05 sayende sorunun nedenini buldum.
LG 47LW4500 Tv mi de alalı çok olmadı. 4 aydan az. Onda bbir sorun olabileceğini hiç düşünmemiştim. Kabloları değiştirip denedim ama HDMI girişini değiştirmemiştim. Deneyince gördüm ki TV nin üç HDMI girişinden birinde ses akışı yok. Şimdi LG ile uğraşacağız artık!!
Teşekkürler verdiğin fikir için.
Rica ederim dostum yardımcı olabildiğime sevindim..
Jukeboxlu önerebileceğiniz bi yazılım var mı r6a-ii için? Xtreamer yükledim, kendi jukeboxu biraz kötü posterleri falan alamıyor. Yamj gibi bir şey lazım ama yamjı da kuramadım. DMDli cs yazılımını yükledim sgjh mi öyle bi jukebox vardı içinde fakat o da posterleri hdd'den alamadı. Yardım edebilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: semihmurat
dmd yazılımı şu altyazı dilini hatırlamayı neden beceremiyor anlamak mümkün değil
CS_DMD modlu yazılımda; altyazı dili > Turkish - altyazı büyüklüğü - altyazı fontu ve rengi ayarlandıktan sonra, en son ''manage configuration'' save yapınca hafızada kaliyor.. Sadece altyazı pozisyonu hafızaya alınamıyor..
yükseltme sitesi vermişsiniz. çok teşekkürler. ama isimler ve kodlar o kadar yakın ki birbirine. en son hangisidir, hangisi ne işe yarar, en iyisi hangisidir, hangisini indirip yükleyeyim anlayamadım doğrusu. kafam karıştı. 3d altyazı sorunu için bir kaç ay önce cihazı satın aldığım şirket ve yapımcısı (sağolsunlar) yükseltme göndermişlerdi. (install.img-03/02/2012 tarihliydi) yanlış bir şey de yüklemek istemiyorum. lütfen bilen ve anlayan birisi söylesin. en son ve en iyisi hangisidir?
* Her iki yazılımın yeni sürümlerini test edin.. Ben CS .DMD Modlu Firmware daha çok beğeniyorum..
xEgreat-II_3.1.1.0_CSv0.9.9-DMD-XLCZv4.2 yazılımı yükledim. eyvahlar olsun alet kilitlendi kaldı. resmen kal oldu. :)) sonra sancak bilgisayar'ı aradım. ürünü onlardan almıştım. bana yol yordam öğrettiler, tavsiyelerine uyarak "xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8e-DMD-XLCZv4.1" modunu yükledim. ürünü aldığım sancak bilgisayar çalışanlarına da teşekkürü borç biliyorum. telefonlarıma yanıt verdiler ve anında yardımcı oldular. menü ingilizce ama jilet gibi işliyor. ayrıca bana yanıt yazan arkadaşıma da teşekkür ederim.
bu egreat r6a-ii için başka yazılım yok mu ya?
quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiS
quote:
Orijinalden alıntı: eRkannYLDZ
quote:
quote:
beyler bu cihazda filmleri resimli olarak gösterme özelliği varmı acaba.. yani klasör resimlerini gösteriyormu.. eğer varsa bunu nasıl yapacağız..
CS'nin son yazılımı ile gösteriyor.
yükledimde.. no cover felan yazıyor resim yerlerinde.. bunu gidermek için ne yapmam lazım..
Filmin bulunduğu dosyaya filmin posterini koyacaksınız. Kötü iç içe klasör varsa onu da no cover olarak gösteriyor. Ve filmleri de .mkv dosyaları da no cover olarak görüyor.
filmin posterlerinin isimleri farkediyormu acaba ?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
beyler bu cihazda filmleri resimli olarak gösterme özelliği varmı acaba.. yani klasör resimlerini gösteriyormu.. eğer varsa bunu nasıl yapacağız..
CS'nin son yazılımı ile gösteriyor.
yükledimde.. no cover felan yazıyor resim yerlerinde.. bunu gidermek için ne yapmam lazım..
Filmin bulunduğu dosyaya filmin posterini koyacaksınız. Kötü iç içe klasör varsa onu da no cover olarak gösteriyor. Ve filmleri de .mkv dosyaları da no cover olarak görüyor.
filmin posterlerinin isimleri farkediyormu acaba ?
Fark etmiyor.
r6a-ıı artık pek ilgi görmüyor galiba.paylaşımlar kesildi.artık 3 boyutlusu çıktıya.
En son yazılım hangisi R6A2 için.
Arkadaşlar LG 47LW4500 tv aldım bendede bu media player dan var 3D film indirip HDD yi media player a takınca aşşağıdaki filmleri 3D ye çevirmedi cihaz acaba neden bu sorunu nasıl düzeltebilirim 1.4 HDMI kablo da var
Avatar 3D Turkce Dublaj 2009 1080p Half-SBS BluRay DTS x264.mkv
Arkadaşlar LG 47LW4500 tv aldım bendede bu media player dan var 3D film indirip HDD yi media player a takınca aşşağıdaki filmleri 3D ye çevirmedi cihaz acaba neden bu sorunu nasıl düzeltebilirim 1.4 HDMI kablo da var
Avatar 3D Turkce Dublaj 2009 1080p Half-SBS BluRay DTS x264.mkv
Bu oynatıcı 3d desteklemiyorki hocam.. R6S destekliyor..
Cihaz sorunsuz 3D oynatıyor. Bende de LG 47LW5500 var sorunsuz izliyorum. Filmi oynatmaya başladığın zaman kumandadan 3D tuşuna bas, sonra film 3D biçimi nasılsa onu seç. Mesela Avatar 3D Turkce Dublaj 2009 1080p Half-SBS BluRay DTS x264.mkv bu filmde yan yana yarım görüntüyü seçersen 3D izlersin.
Forex R6A WI-FI dışında başka adaptör kullanabiliyor muyuz EGREAT R6A-II için? Forex R6A WI-FI fiyatı iyiydi ama şimdi arıyorum pek yok ve varsa da pahalı.
quote:
Cihaz sorunsuz 3D oynatıyor. Bende de LG 47LW5500 var sorunsuz izliyorum. Filmi oynatmaya başladığın zaman kumandadan 3D tuşuna bas, sonra film 3D biçimi nasılsa onu seç. Mesela Avatar 3D Turkce Dublaj 2009 1080p Half-SBS BluRay DTS x264.mkv bu filmde yan yana yarım görüntüyü seçersen 3D izlersin.
Bu cihazın nasıl 3d oynattığını anlamadım.Ben mesela 3d 47gb film indirdim sırf merak ettiğimden.Fakat iso dosyası şeklinde indi ve bilgisayar açmadı.Bu cihazın açacağınıda pek zannetmiyorum.deneyince haber veririm.
quote:
Orijinalden alıntı: SULZER
quote:
Bu cihazın nasıl 3d oynattığını anlamadım.Ben mesela 3d 47gb film indirdim sırf merak ettiğimden.Fakat iso dosyası şeklinde indi ve bilgisayar açmadı.Bu cihazın açacağınıda pek zannetmiyorum.deneyince haber veririm.
Zaten bu makina 3D ISO oynatmıyor bi üst modeli olan Egreat R6S modeli 47GB olan filmi oynatır.