Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
4
Favori
45.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Cihaz sorunsuz 3D oynatıyor. Bende de LG 47LW5500 var sorunsuz izliyorum. Filmi oynatmaya başladığın zaman kumandadan 3D tuşuna bas, sonra film 3D biçimi nasılsa onu seç. Mesela Avatar 3D Turkce Dublaj 2009 1080p Half-SBS BluRay DTS x264.mkv bu filmde yan yana yarım görüntüyü seçersen 3D izlersin.

Bu cihazın nasıl 3d oynattığını anlamadım.Ben mesela 3d 47gb film indirdim sırf merak ettiğimden.Fakat iso dosyası şeklinde indi ve bilgisayar açmadı.Bu cihazın açacağınıda pek zannetmiyorum.deneyince haber veririm.

Zaten bu makina 3D ISO oynatmıyor bi üst modeli olan Egreat R6S modeli 47GB olan filmi oynatır.

Ben işte şimdi bu cihaza hayran oldum.cihaz hakkaten 3D iso BD oynatıyor.ben avatar 3D iso indirdim.Tam 47 gb.Bugüne kadar izlediğim en mükemmel görüntü.Harikulade.MKV falan hakikaten yalan kalıyor.Bende 30gb civarı mkvlerde var ama filmlerde gölgelenmeler olabiliyor ama bu resmen cam gibi.Sanırım full hd tvim 3d özellikde olsa filmi 3d gösterecek.Çünkü filmi izlerken sanki gerçekmiş gibi geliyor.Tek sorun bu filmi izlerken açtığın altyazı ve dublaj penceresi cihazın kendisinde açılan gibideğil.farklı pencere açılıyor nedense ve filmde hangi ltyazı ve dublaj yüklüyse onu görebiliyorsun.Ben internetten orjinal altyazılarını indirdim denedim ama görmüyor bile.Ama olsun görüntü şahane

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

CS .DMD Modlu Firmware
    http://www.mediafire.com/R1-II

-------

Xtramer (CS) Modlu Firmware
    http://www.mediafire.com/Xtreamer

* Her iki yazılımın yeni sürümlerini test edin.. Ben CS .DMD Modlu Firmware daha çok beğeniyorum..

hocam youtube' da videoları açmak istediğimde dosya oynatılamıyor hatası veriyordu. Bende linkini verdiğin DMD modlu firmware' i indirdim fakat hala youtube' da video izleyemiyorum aynı hatayı alıyorum. Bir çözüm öneriniz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keramos -- 30 Mayıs 2012; 20:42:07 >

• @keramos Youtube da 1-2 aydır sorun var.. Sadece DMD modlu yazılımda ki üçüncü youtube uygulaması çalışıyor..

EDİT >> CS-DMD modlu yeni yazılım çıkmış.. Sanırım Yourtube düzelmiştir.. Ben de şimdi deneyeceğim..

xEgreat-II_3.1.1.0_CSv0.9.9b-DMD-XLCZv4.4

http://www.mediafire.com/?lje46gem79u1xoj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 31 Mayıs 2012; 0:27:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

@keramos Youtube da 1-2 aydır sorun var.. Sadece DMD modlu yazılımda ki üçüncü youtube uygulaması çalışıyor..

EDİT >> CS-DMD modlu yeni yazılım çıkmış.. Sanırım Yourtube düzelmiştir.. Ben de şimdi deneyeceğim..

xEgreat-II_3.1.1.0_CSv0.9.9b-DMD-XLCZv4.4

http://www.mediafire.com/?lje46gem79u1xoj

bendede aynı sorun vardı.neyseki benim lcd de internet girişi varda çok rahat youtube a bağlanıp izleyebiliyorum.

• teşekkürler frux, bende güncelleyeyim yazılımı tekrar umarım hallolmuştur problem,
  • maalesef yeni firmware' de de youtube sorunu devam ediyor. sadece xl olan çalışıyor
  • Arkadaşlar delirmek üzereyim, bir cihazın kumanda kodlarına ulaşmak bu kadar zor olabilir mi yahu?
    Egreat R6A-II nin uzaktan kumanda kontrol kodlarına (Remote Contol Codes, universal remote codes (arama sonuçlarında çıksın diye yazdım)) hiç bir yerden ulaşamadım.. Bilen varsa paylaşabilir mi?

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Distinctive

Arkadaşlar m34'le remux ve bluray dosyalarını izlerken AVR'nin üzerinde DTS-HD Master ya da true hd vs. gibi ifadeler çıkarken r6a-ii'de sadece DTS ibaresi çıkıyor. Ayarlarda bu durumu düzeltebilecek bir şey de göremedim. Neden böyle görünüyor acaba?

Aynen bir arkadaştan daha duydum eğer doğruysa almak istemem açıkçası hala sorunun devam ediyormu?benim içinde en az görüntü kadar ses te önemli o dts master,true hd yazılarını amfide görmem lazım:)
  • Toorent download - indirme
    7. sayfaya kadar okdum ama tam "nasıl yapılır" ı internette dahi tam olarak bulamadım ve küçük bir klavuz oluşturdum.
    Saygılarımla...

Burada anlatılanlardan önce PC nizde (ya da mac farketmez) bir torren istemcisi yüklü olmalıdır. Ben uTorrent kullanıyorum..
    İndirmek istediğiniz torrent izcisini (Ben kat.ph yi kullanıyorum) pc nizde bir yere kaydedin. Çünkü daha sonra bu kaydettiğiniz yerden çağıracaksınız.

EGREAT R6A-II ANA KONU

EGREAT R6A-II ANA KONU

EGREAT R6A-II ANA KONU

• teşekkürler.
  • merhaba en güncel sürüm hangisi acaba ?
  • cvp yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

cvp yokmu?

http://www.mediafire.com/R1-II

yukarıdaki klasörden yazılımları takip edebilirsin.

sürüm tarihlerinden kontrol ederek en güncel sürümü bulabilirsin.
  • Arkadaşlar yeni egreat r6a 2 aldım şimdi bu cihazın yanında e sata girişi var ama bir arkadaş desteklemiyor demiş,normal hard disk takamıyormuyuz bu girşten,eğer takamıyorsak bu giriş ne işe yarıyor:)?
  • Filmlerde bazilarinda alttan ustten bant cekiyor,ne yapmak gerek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bqrkod

Arkadaşlar yeni egreat r6a 2 aldım şimdi bu cihazın yanında e sata girişi var ama bir arkadaş desteklemiyor demiş,normal hard disk takamıyormuyuz bu girşten,eğer takamıyorsak bu giriş ne işe yarıyor:)?

Allah allah?
    Yenilerinde mi çıkmış bu e-sata portu? Bende yok da :(
    e-sata girişi varsa desteklememesi mümkün olmaz bence.. Desteklemiyorsa neden port yapsın adamlar di mi? ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucoskun

quote:

Arkadaşlar yeni egreat r6a 2 aldım şimdi bu cihazın yanında e sata girişi var ama bir arkadaş desteklemiyor demiş,normal hard disk takamıyormuyuz bu girşten,eğer takamıyorsak bu giriş ne işe yarıyor:)?

Allah allah?
    e-sata girişi varsa desteklememesi mümkün olmaz bence.. Desteklemiyorsa neden port yapsın adamlar di mi? ;)

e-sata desteklemiyor diyen arkadaş kimse hata yapmış

e-sata destekliyor.
    Ama SATA ile karıştırmayın.
    Cihaza E-sata ile bağlamak için ayrıca güç kablosu gerekecek birde .
    Cihaz güç kablosu desteği sağlamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

quote:

Allah allah?

e-sata destekliyor.

Sağolun,teşekkürler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

quote:

Allah allah?

e-sata destekliyor.

Sağolun,teşekkürler...

Ayrıca bunları nerden sağlayabilirim bilginiz varmı?

• Kısaca e-sata destekli HDD Kutusu alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.