Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
689
Cevap
4
Favori
45.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xEgreat-II_4.0.1.6_(ALPHA)_CSv1.1.1-DMD-XLCZv5.6.rar yazılımı çıkmış beyler birazdan deneyeceğim

http://www.mediafire.com/R1-II
  • Yükledim cihaz açılmadı tekrar eski yazılıma döndüm !
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Yükledim cihaz açılmadı tekrar eski yazılıma döndüm !

Evet bende de aynı durum oldu. Daha önceki bir yazılımı download ediyorum şu anda. Umarım cihaz düzelir.

Not: Bir önceki yazılımı, kürdan marifeti ile yükledim. Son güncelleme ile ilgili düzeltme yapılıp buradan ilan edilirse iyi olur. Her ne olursa olsun, Western Digital, dark, dexonic gibi medya oynatıcı tecrübelerimin sonucunda, Egreat R6A-II hiçbir sorun yaşamadığım tek oynatıcı olarak yerini koruyor. Aslında bu işlerde en önemlisi yazılım desteği galiba ve egreat bu anlamda sınıfında en güçlüsü Türkiye' de bence. İş varsa ufak tefek sorunlarda olacak tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANGEA2 -- 30 Ekim 2012; 23:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PANGEA2

quote:

Evet bende de aynı durum oldu. Daha önceki bir yazılımı download ediyorum şu anda. Umarım cihaz düzelir.

Not: Bir önceki yazılımı, kürdan marifeti ile yükledim. Son güncelleme ile ilgili düzeltme yapılıp buradan ilan edilirse iyi olur. Her ne olursa olsun, Western Digital, dark, dexonic gibi medya oynatıcı tecrübelerimin sonucunda, Egreat R6A-II hiçbir sorun yaşamadığım tek oynatıcı olarak yerini koruyor. Aslında bu işlerde en önemlisi yazılım desteği galiba ve egreat bu anlamda sınıfında en güçlüsü Türkiye' de bence. İş varsa ufak tefek sorunlarda olacak tabi.

senin kumanda nasıl kardeş , kumandanda algılama sorunu var mı , çok iyi algılayan bir kumandaya sahip değil bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PANGEA2

quote:

senin kumanda nasıl kardeş , kumandanda algılama sorunu var mı , çok iyi algılayan bir kumandaya sahip değil bence

Benim kumanda fonksiyonel olandan yani büyük olandan ve algılaması çok güzel. Nişan alma gerektirmiyor (: Standart kumandanın çok iyi olmadığını bu başlık altında ifade eden arkadaşlar vardı.

EGREAT R6A-II ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANGEA2 -- 2 Kasım 2012; 10:14:14 >

• Arkadaşlar bu cihazda fotograflara bakarken altta farklı bir müzik seçebiliyor muyuz? Bir türlü beceremedim.
  • Bugün yeni yazılım yayınlandı umarım bir önceki gibi fason değildir akşam deneyip görelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur05

Bugün yeni yazılım yayınlandı umarım bir önceki gibi fason değildir akşam deneyip görelim.

Umarım bu iyidir. Yorumunuzu bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaşlar ya biz yazılım yüklemeyi bilmiyoruz yada bu son iki sürümü yüklemenin başka bir yolu var. Kürdan yöntemiyle yazılımı attım yükledi de ama maalesef alet açılmıyor daha doğrusu mavi ışık yanıyor ancak görüntü kaput. Acaba bu yazılımları kürdan yöntemiyle değilde aletin içinden mi yüklemek gerekiyor?
  • Arkadaşlar cihazım aldığım günkü imaj ile kullanıyordum. Bir kaç önemsiz sorun hariç sıkıntı yaşamadım.
    Ancak "Cloud Atlas" mkv sinde görüntü yok ses var.
    Bazı filmleri de sağ sol ok tuşları iile ilerletemiyorum. En fazla 2x ile sardırma yapabiliyorum.
    en son "R1-II_R6A_II_R100_R160_R180_FW_5.0.2.0_20121109_(fix_language_menu)" imajını kurdum. Bunda da sorun sürüyor.
    Yapılabilecek bir şey var mıdır?

Saygılar..
  • Son çıkan iki yazılımı da denedim ama cihaz boot yapıp, açılmadı?! Yine en son güncel yazılıma geri döndüm.. Kürdan yöntemsiz başka nasıl yüklenir acaba? Yabancı forumları araştırmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bucoskun

Arkadaşlar cihazım aldığım günkü imaj ile kullanıyordum. Bir kaç önemsiz sorun hariç sıkıntı yaşamadım.
    Ancak "Cloud Atlas" mkv sinde görüntü yok ses var.
    Bazı filmleri de sağ sol ok tuşları iile ilerletemiyorum. En fazla 2x ile sardırma yapabiliyorum.
    en son "R1-II_R6A_II_R100_R160_R180_FW_5.0.2.0_20121109_(fix_language_menu)" imajını kurdum. Bunda da sorun sürüyor.
    Yapılabilecek bir şey var mıdır?

Saygılar..

İzlemediğim format yok gibidir bu cihazın alamadığı sese ya da görüntüye ben rastlamadım. Nazar değecek diye korkuyorum (: Bence Ayarlar- ses bölümündeki ayarları bir kurcala. Cloud Atlas'ı 720P YIFY sürüm üzerinden izledim sorun yoktu.
  • en son çalışan sürüm kodunu yazarmısınız 2011 den beri aynı yazılım kullanıyorum hiç bir sorun yok fakat torrenti bulamadım cihazda
  • dede147 D kullanıcısına yanıt
    x-Egreat-II_3.1.1.0_CSv0.9.9b-DMD-XLCZv4.4
  • EGREAT R6A-II elimde bu cihazdan var yurtdışından gelme kendiliğinden hdmı çıkışından görüntü vermesi kesildi rgb çıkışından görüntü veriyor ama hdmi gibi net değil çözünürlük farkından dolayı..Sancak bilgisayara gönderdim anakart değişimi gerektiğini belirttiler 40USD fiyat verdiler yurtdışı yenisi 70USD bende yaptırmadım tamir ettirebileceğim biryer varsa bana bildirirmisiniz arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum acele.....
  • 1080p filmlerde son cıkan 800hz 1000hz tv lerde sıkıntı yapıyor oynatırken artık bu cihaz.. özellıkle hareketli sahnelerde atlama sıkıntısı var.

arkadaslar bu cihazı eski tv numda denedim ( full hd ) hiçbir filmde sıkıntı yapmadı. sadece 800hz ve üzeri tv lerde cok hareketli sahnelerde bazen küçük atlamalar yada takılmalar oluyor o kadar. bu cihazı satıp baska bir cihaz almak istiyorum. kutusu yok ancak tertemiz sıfır gibi bir cihazdır. üzerinde fabrika ayarları mevcut, her türlü hdd yi sorunsuz tanımaktadır. ilgilenenler pm atabilir. baska bir sekılde acılması gerekıyorsa bu ilanın yönlendirebilirseniz sevinirim. düşündüğüm fiyat 140 tl. tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 6 Aralık 2013; 16:43:46 >
  • Arkadaşlar R6A-II a için en sorunsuz yazılım hangisi?.
    Ben aldım alalı bir türlü istikrarlı bir şekilde kullanamadım.
    Cihaz kendini resetliyor. HDD'yi bazen görmüyor. Filim seyretmek bir işkence haline geliyor.
    Eğer uygun fiyatlı R6S bulabilirsem almayı düşünüyorum.
  • alpceren A kullanıcısına yanıt
    ben aldıgımdan beri hiçbir yazılım yüklemedim en ufak bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar yaklasık 2 senedir kullanıyorum.
  • arkadaslar merhaba. yeni biz cihaz aldım , aynı filmler onda da aynı yerlerde aynı atlamaları yaptı. filmlerle alakalı bir sıkıntı sanırım. cihazda herhangi bir sorun görünmüyor. su an fazlalık oldugu icin satıyorum. özellikleri malum, açmadıgı video formatı yok. en önemli özelliğide DTS filmlerden televizyonunuzda ses alabiliyorsunuz. ilgilenen olursa mesaj yollayabilir. tesekkurler.
  • Arkadaslar simdiye kadar bir sikinti yoktu cihazda son zamanlarda tum yuksek boyutlu filmlerde takilarak sanki stream eder gibi oynatmaya basladi.İlk once hdd den olabilir dedim yeni almistim baska Toshiba ile dedim onda da ayni sorun devam etti.Ama arkadas daki Verbatim hdd ile sorunsuz oynatiyor.HDD lerde sorun olsa TV kendi media playerinda sorunsuz oynatiyor.Neden kaynaklanabilir bu sorun ??

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.