Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı insanlarin derdi üzüm yemek değil , bağcıyı dövmek. Cihazın Profil2 blurayleri fullmenulu açma kabiliyetinin olmadığı zaten yazıyor , bunu bile bile hala neyi anlatıyorsunuz.

Yüzlerce insan aldı kullanıyor ve neredeyse olumsuz bir tane yorum bulamazken , ortaya birisi çıkıyor ve ortalığı provoke etmeye çalışıyor.

Alıştık artık , bazı insanlara dünyaları verseniz yine eksik birşey bulurlar.
  • ya dostum mesajlarımı şikayet etmek yerine bana açıklama yaparsan daha iyi tartışabiliriz.
    Ben diyorumki sana 1200tl lik değil 94$ lık netgear 550TV bile profile 2.0 açıyorken full menü egreat in açmaması komik..
    .mov açmıyor alet ama üzerinde açtığı yazıyor
    lafa gelince açmadığı format yok demeyi iyi biliyorsunuz
    yukarıda yazdım full menüyü geçtim 259gb lık alien bluray setini açıyorum mesela 1.filmde bazı sahnelerde atlama oluyor demek istediğim m2ts. dosyasını bile adam akıllı açamıyor bitrate yüzünden
    bana bunların cevapları ile gel...hani bu alet açıyordu ya her formatı
    129TL ye (oda teşhir ürünü yani) aldık diye eleştiremiyecekmiyiz şimdi egreat'i yorumlarınızda açıkça bunu ifade ediyorsunuz
    Ben aleti mkv oynatmak için almadım m2ts. idi başlıca amacım
  • Dun gece deneme fırsatım oldu aldığım 1.4 hdmi kablo Azrail yada cihazda problem var anlamadım kesikli ve hafif beyaz karıncayı gösteriyor, bugün hem kabloyu degistirecem hemde farklı bir marka kablo alacam,aldığım cihaz modlu olmasına karsı film ve bazı kanalları izleyemedim tam cihazı çözemedim,eğer cihazı satan arkadas incelem kullanma yazısı yazarsa çok makbule gecer,3d.iso izledim gercekten çok fark varmış
  • bi sorum olucak bu alet full blurayları menülü açıyormu açmıyormu
  • Arkadaşlar bende gece biraz denemelerim oldu.

1. Blu-ray iso dosyası indirdim ama demekki dosya sıkıntılıydı veya ben rardan çıkaramadım bir türlü 3d iso izleyemedim. ama şu anda torrentte 3 adet buluray 3D film iniyor mutlaka denemeliyim. yoksa cihazı almamın tek nedeni Blu-ray 3D iso oynatması içindi.

2. HALF-SBS 1080p filmlerimde görüntü sanki tv.nin kendi playerinden çok daha güzel ve temiz bir görüntü verdi hoşuma gitti.

3. HALF-SBS 1080p alt ve üst siyah bantlı filmlerin x2 zoom yaptığımda film ekranı tam kaplıyor ve kanımca da görüntü kaybı hissetmedim. çok iyi oldu benim için, bundan sonra h-sbs 1080p filmlerimi cihazla izlerim tv. playerını devre dışı bırakacağım.

4. HALF-SBS 1080p filmlerimi 3D olarak otomatik görmüyor cihazın menü tuşundan alt üst veya yan yana görüntüyü atıyorsun, keşke otamatik görüp tv. ye gönderseydi.

Bir de bu uğraşımdan dolayı player baya ısındı. Bu durum hiç hoşuma gitmedi. Daha önceleri egreat R6B elime geçmişti cihazla çok uğraşmama nazaran nerdeyse ısınmamıştı.

Motlu yazılım kullanmıyorum. Kendi orjinal yazılımı.

Not: Arkadaşlar benim media player info dan baktığımda filmlerimi 1080p 25 hz. gösteriyor en uygun gösterimi hangisi yapmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 3 Mart 2012; 9:38:54 >

• Benimde cihazım dün öğlen gibi elime geçti,öncelikle hızlı teslimat için teşekkür ederim.Akşam cihazı tv ye bağladım.İnternetim açılmış olmasına rağmen modemim elime ulaşmadığı için internete bağlanma imkanım olmadı.

Kargo elime geçtiğinde kargo poşetinde herhangi bir sorun olmamasına rağmen cihazın kendi kutusunun sol üst köşesi ve içindeki cihazı destekleyen kartonda darbeye bağlı ezilme ve yırtılma meydana gelmişti,cihazda fiziki olarak herhangi bir sorun görünmüyordu.Tv ye bağladığımda çalıştı zaten.Ben henüz giriş seviyesi bir kullanıcı olduğumdan geniş bir test yapma gibi bir durumum yok sizin kadar ama önceden edindiğim 1-2 iso dosyasını çalıştırmayı denediğimde navigasyonlu,navigasyonsuz,klasöre gir diye bir menü çıkıyor hangisini seçtiysem ya dosya açılmıyor yada film başladıktan sonra karelenme ve donma oluyor,bunun sebebi nedir acaba,ayarlarla ilgili birşey olabilir mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MurNesPc

Benimde cihazım dün öğlen gibi elime geçti,öncelikle hızlı teslimat için teşekkür ederim.Akşam cihazı tv ye bağladım.İnternetim açılmış olmasına rağmen modemim elime ulaşmadığı için internete bağlanma imkanım olmadı.

Kargo elime geçtiğinde kargo poşetinde herhangi bir sorun olmamasına rağmen cihazın kendi kutusunun sol üst köşesi ve içindeki cihazı destekleyen kartonda darbeye bağlı ezilme ve yırtılma meydana gelmişti,cihazda fiziki olarak herhangi bir sorun görünmüyordu.Tv ye bağladığımda çalıştı zaten.Ben henüz giriş seviyesi bir kullanıcı olduğumdan geniş bir test yapma gibi bir durumum yok sizin kadar ama önceden edindiğim 1-2 iso dosyasını çalıştırmayı denediğimde navigasyonlu,navigasyonsuz,klasöre gir diye bir menü çıkıyor hangisini seçtiysem ya dosya açılmıyor yada film başladıktan sonra karelenme ve donma oluyor,bunun sebebi nedir acaba,ayarlarla ilgili birşey olabilir mi.

Aldığınız HDMI kablonun kalitesinden olabilir, yada hiç aklıma getirmek istemiyorum ama işlemci Blu-ray 3D için şimdilik yazılımı stabile değil diye düşünüyorum. çünkü açıyor diyorsunuz. ama donma ve karelenme, ya HDMI kablo kalitesi orta seviye yada işlemci yüksek video yu tam anlamıyla işleyemiyor. umarım hdmı kablodan kaynaklanıyordur yada yazılımla ilerde bu tür durumlar düzelir. Ben izleyemedim şimdilik 3D Blu-ray iso ama en kısa zamanda izlerim umarım! ve Yorumda bulunurum yoksa 3D Bluray İSO izleyemeyeceksek espirisi nerde kalıyor.

• Markası neydi şimdi hatırlamıyorum ama kompozit kablo ile 2 sini 69 TL ye aldım,ikiside altın uçlu.HDMI kablonun dışı örgülü kılıfla kaplanmış,fişleri kalın plastikten falan kaliteli bir kabloya benziyor.Arkadaşlar daha önceki mesajlarda 1.4 olması gerekiyor falan demişlerdi ama 1.4 müdür değil midir bilmiyorum,nasıl anlayacağım onuda bilmiyorum.Yalnız gelen cihazın HDMI çıkış portunda HDMI 1.3 diye yazıyor.
  • az önce aşağıdaki detaylarını verdiğim AVATAR_3D.ISO video dosyasını denedim,r6s sorunsuz oynatıyor,takılma gözlemlemedim,işyerinde olduğumdan 3D izleyemiyorum,play e basınca ekranın sol üstünde 3D yazdı ama tv 3D olmadığından normal olarak gösteriyor,akşam 3D tv de izleyince avatar 3D mkv ye göre aradaki farkı yazarım

Action | Adventure | Fantasy
    Disc Title: Avatar BLU-RAY 3D-(2009) MPEG-4 AVC 1080p DTS-HD MA
    Disc Size: 49,873,076,566 bytes
    Protection: AACS
    BD-Java: Yes
    Extras: Blu-ray 3D SSIF
    BDInfo: 0.5.6

PLAYLIST REPORT:

Name: 00800.MPLS
    Length: 2:41:41 (h:m:s)
    Size: 48,125,706,240 bytes
    Total Bitrate: 39.68 Mbps

VIDEO:

Codec Bitrate Description
    ----- ------- -----------
    MPEG-4 AVC Video 21166 kbps 1080p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1

AUDIO:

Codec Language Bitrate Description
    ----- -------- ------- -----------
    DTS-HD MA English 4146 kbps 5.1/48 kHz/4146 kbps/24-bit(DTS Core:5.1/48 kHz/1509 kbps/24-bit)
    Dolby Digital Audio French 384 kbps 5.1/48 kHz/384 kbps/DN -4dB
    Dolby Digital Audio German 384 kbps 5.1/48 kHz/384 kbps
    Dolby Digital Audio Italian 384 kbps 5.1/48 kHz/384 kbps

SUBTITLES:

Codec Language Bitrate Description
    ----- -------- ------- -----------
    Presentation Graphics English 99.835 kbps
    Presentation Graphics French 95.360 kbps
    Presentation Graphics German 26.388 kbps
    Presentation Graphics Italian 23.415 kbps
    Presentation Graphics Dutch 20.705 kbps
    Presentation Graphics Turkish 24.920 kbps
    * Presentation Graphics English 75.951 kbps

FILES:

Name Time In Length Size Total Bitrate
    ---- ------- ------ ---- -------------
    00001.SSIF 0:00:00.000 2:41:41.691 48,125,706,240 39,684

• quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

ya dostum mesajlarımı şikayet etmek yerine bana açıklama yaparsan daha iyi tartışabiliriz.
    Ben diyorumki sana 1200tl lik değil 94$ lık netgear 550TV bile profile 2.0 açıyorken full menü egreat in açmaması komik..
    yukarıda yazdım full menüyü geçtim 259gb lık alien bluray setini açıyorum mesela 1.filmde bazı sahnelerde atlama oluyor demek istediğim m2ts. dosyasını bile adam akıllı açamıyor bitrate yüzünden
    129TL ye (oda teşhir ürünü yani) aldık diye eleştiremiyecekmiyiz şimdi egreat'i yorumlarınızda açıkça bunu ifade ediyorsunuz

Sevgili Popcornhour kevinsert arkadaşın açıklarına mantıklı bir açıklama bekliyoruz.Bu cihazdan sipariş vermiş veya verecek onca kişi cihazın gerçekte neler yapıp neler yapamayacağını açıkca öğrenmek istiyor.Aksi halde bu kadar insanın size ve firmanıza güveni sarsılacaktır.Kafalar karışmaya başlamışken.

• quote:

Orijinalden alıntı: gökhan44

quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

ya dostum mesajlarımı şikayet etmek yerine bana açıklama yaparsan daha iyi tartışabiliriz.

Sevgili Popcornhour kevinsert arkadaşın açıklarına mantıklı bir açıklama bekliyoruz.Bu cihazdan sipariş vermiş veya verecek onca kişi cihazın gerçekte neler yapıp neler yapamayacağını açıkca öğrenmek istiyor.Aksi halde bu kadar insanın size ve firmanıza güveni sarsılacaktır.Kafalar karışmaya başlamışken.

Bu arada denediğim onlarca full hd .mov dosyasınıda açamadım,onlardada aynı şekilde başladıktan sonra görüntü donuyor,hızlandırma vs. yaptıktan sonra başka görüntüye atlayıp orada kalıyor bu sefer.Diğer normal mkv,avi,vs. dosyalarda sorun yok ve görüntü olarak gayet güzel.3D olarak açtığım birkaç filmide açtı,oynatıyor ama TV şu an 3D olmadığı için 3D olarak izliyemiyorum tabi,sadece denemek için açtım.

• ya kafam ıyıce karıştı sipariş vermesekmi ne?herseyı acıyor dıye alacaktım ama yorumlara bakılırsa sıkıntılı bi cihaz off yaa::S:S
  • Durun hemen paniğe kapılmayın elbet bi açıklama yapılacaktır.
  • inşalah satan arkadaş yada kullananlar yorum yapsın artık ya.kacgundur alıcam kartı bosalttım bile:S:Dsımdıde yorumlara bak ya ..
  • arkadaslar sonucda 3d bluray iso acıyor mu acmıyor mu yukarıda acmadıgını yazan arkadaslar olmus?

bir de tamam profil 2 menu gostermiyor, peki gosteren alternatif bir cihaz var mı aynı zamanda 3d blu ray oynatabilecek?
  • Bence biraz daha bekleyin bende anlayamadım şu sıralar 3D Bluyar İSO dosyam olmadığından teyit edemiyorum görüntüyü. Ama biz kara göründü dedik atladık umarım kara bizim için seraptan ibaret değildir sanal olmasın. İsterseniz şu puslu havayı bir atlatın serap endişesine karşı, girişimlerinize o zaman başlayın derim. Umarım cihaz 4/4lüktür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

arkadaslar sonucda 3d bluray iso acıyor mu acmıyor mu yukarıda acmadıgını yazan arkadaslar olmus?

bir de tamam profil 2 menu gostermiyor, peki gosteren alternatif bir cihaz var mı aynı zamanda 3d blu ray oynatabilecek?

3D.ISO açıyor , açtığını daha önce de söyledim.
    Zaten alan arkadaşlarda , yazıyor ve yazarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 3 Mart 2012; 12:41:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Bu profil meselesi çok soruluyor.

Realtek 1185 Realtek 1186 işlemciler : Bluray Profil1 Full Menülü Gösterebilir.
    Sigma 864X işlemciler : Bluray Profil1 ve Profil2 yi Full Menülü gösterebilir.

Üstteki mesajımda da , profil menüsüne açıklık getirmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 3 Mart 2012; 12:43:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Cihaz sabah geldi. Acelem olduğundan hızlıca biraz denemesini yaptım. Akşam ayrıntılı izliycem.

Elimdeki hubble 3d.iso ( 38 gb civarı ) ve half sbs side by side hubble.mkv ( 4 gb civarı ) ikisini de oynattım ve farklarına baktım.

Öncelikle 3d.iso menülü olarak açtı. Acele izlediğim görüntü farkları bariz şekilde belli. İso daha akıcı ve daha canlı gösteriyor. Fakat özellikle pop out sahneleri farklı görüntülerde tekrar test edicem.

Güzel kısmı ise şu. Cihaz normalde televizyonun yaptığı 3d tuşunu kendisi yapıyor. Film oynarken menü tuşu ile side by side veya up down side gibi seçenler çıkıyor. Aslında bu sebepten de normal altyazı dosyalarının tamamını göstereceğini düşünüyorum. Tam denemesini yapmadım ama mantiken yapacaktır.

Sanırım cihazın şu anda en büyük eksiği harici ses dosyalarını aynı anda oynatmaması. Yani iso dosyasının yanında harici türkçe dublaj dosyasını oynatsaydı o zaman tadından yenmezdi.

Akşam daha ayrıntılı inceliycem.

Cihaz alan arkadaşlardan birinin 3D.ISO yorumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

Bence biraz daha bekleyin bende anlayamadım şu sıralar 3D Bluyar İSO dosyam olmadığından teyit edemiyorum görüntüyü. Ama biz kara göründü dedik atladık umarım kara bizim için seraptan ibaret değildir sanal olmasın. İsterseniz şu puslu havayı bir atlatın serap endişesine karşı, girişimlerinize o zaman başlayın derim. Umarım cihaz 4/4lüktür.

Puslu hava diye bir şey yok , sadece farklı bir model Egreat almış bir arkadaş burada R6S ile ilgili yorum yapmış.
    Yani anlıyacağınız , Elma ile Armutu birbirine karıştırmış
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.