Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oeste

Bu cs modlu yazılımı nerden indircez, egreat ana sayfasından mı ?

Bu cs modlu yazılım nedir S....r mi nedir cs ne yapıyor.. Kanallarımı açıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadks

arkadaşlar bu cihazdan tv izlemek adsl kotalı olduğu için soruyorum mantıklımı kotadan çok yermi bir de kanlların sayısı arttırılabilirmi yerli kanallar eklenebilirmi.

Kotalı interneti olan için pek uygun sayılmaz.. Örneğin; bir online film 500 - 700 mb.. haliyle kotadan gider..
    Online Hd video'ları donmadan seyretmek için; en azından 7 veya 8 m.bit hızında sınırsız internet gerekiyor..
    Yerli kanallar script olarak eklenebilir ama, evinde uydu receiver'ı olan için pek cazip değil bence..
  • Altyazıyı nasıl görcek bu alet ? Note defteri formatında altyazıyı bir türlü gösteremedi. Başka bir klasör açıp hem filmi hem altyazıyı aynı klasöre attım yine olmadı. Harici hoparlörden ne yaptıysam ses gelmiyor arkadaşlar tavsiyede bulunmuş şöyle yap ses gelir diye ama olmuyor. Modlu yazılım yüklersek bunlar çözülür mü ? Ve o yazılımı nasıl bulcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

anladığım kadarı ile bu cihaz uydu recevir gibi 3d ve hd kanalları gösteriyor, doğrumudur? ayrıca online 3d film de seyredilebiliyormu, tük kanallarıda mevcutmu? deneyenler yanıtlarsa sevinirim

Bu soruların cevaplarını ben de merak ediyorum. Özellikle Türk kanallarının izlenebiliyor olması Avrupa dışında yaşayan ve dolayısıyla Türksat'a erişim sağlayamayan gurbetçiler için çok önemli. Cihaz sahipleri bu soruları yanıtlayabilirlerse sevinirim :)
  • uydu cihazı gibi değil,online içeriklerde türk kanalları yok sadece radyo kanalları var türk,online olarak 3 D içerik göremedim ayrıca

@oeste

hocam altyazı not defteri değil .srt .sub vs formatında olacak,ayrıca filmle aynı isimde yap altyazı adını,ve subtitle tuşuna basıp seçmeniz gerekir altyazıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 2 Mart 2012; 21:52:00 >
  • @ Konsol-Games

Demek not defterini görmüyor diğerlerinde sorun yoktu. Önceki sayfada yazılımla birlikte yüzlerce içerik elde edildiğinden bahsetmişsiniz onu nerden indirip nasıl kurdunuz ?
  • Fullsbs oynatmıyor iki film denedim açmadı. fakat orjinal iso varken sorun olmaz. alt yazılar 3d iso da sorun yok ve esas kısmı orjinal iso daki görüntü farkı ama en önemlisi dolby ses farkı mkv lere göre çok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modlu yazılım linki :http://www.mediafire.com/?6sqfi61er7jsl8c

kurulum :

1. indirdiğiniz install.img doyasını usb belleğin root "/" klasörüne kopyalayın

2. Cihaz kapalıyken usb belleği cihaza takın.

3. Cihazın sağ yanındaki küçük delikteki dğmeye basılı tutarken kumandanın power(açma) tuşuna basın.

4. 3-4 sn sonra basılı düğmeyi bırakabilirsiniz.

5. Cihaz 3-5 dk içinde yüklemeyi tamamlayacaktır...

6. işlem bitene ve r6s açılana kadar bekleyin sakın kapatmayın,ekran arada kararabilir panik yapmayın bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 2 Mart 2012; 22:04:00 >
  • SBS-MBS, Terimler havada uçuşuyor yahu :D Öğrenelim diye giriyoruz, kafada ki 2 kuruşluk akılda karışıyor Dipsiz bir kuyu valla.

Sabırla aynı sorulara 1345 kere cevap veren, anlatan arkadaşlar, sağolun varolun

3 mesaj okumadan habire aynı soruları sorup duranlar, sizde bi zahmet yazmayı öğrendiğiniz gibi okumayı da öğreniverin
  • quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

Fullsbs oynatmıyor iki film denedim açmadı. fakat orjinal iso varken sorun olmaz. alt yazılar 3d iso da sorun yok ve esas kısmı orjinal iso daki görüntü farkı ama en önemlisi dolby ses farkı mkv lere göre çok daha iyi

goruntu farkı nasıl tatmin edici mi half sbs ye gore
    yani merak ettiğim sadece cozunurluk mu artıyor yoksa derinlik veya dısa cıkmada bir değisiklik varmı?

bir de asıl baba film avatar cihaza sahip olan avatarın blu ray isosunu indirse de cihazın performansı nasıl anlatsa.
    daha avatarın bluray i panasonic anlasmasından dolayı satısa bile cıkmadı galiba 3d olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

modlu yazılım linki :http://www.mediafire.com/?6sqfi61er7jsl8c

kurulum :

3. Cihazın sağ yanındaki küçük delikteki dğmeye basılı tutarken kumandanın power(açma) tuşuna basın.

6. işlem bitene ve r6s açılana kadar bekleyin sakın kapatmayın,ekran arada kararabilir panik yapmayın bekleyin

Bu usb belleğin root klasörünü nasıl bulcaz ?

• quote:

quote:

kurulum :

Root diye bir klasor yok usb bellegin ilk bolumudur yani usb bellegi pc ye taktiginizda acilan ilk bolumdur sadece kopyala yapistir ana dizine

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

quote:

quote:

kurulum :

Root diye bir klasor yok usb bellegin ilk bolumudur yani usb bellegi pc ye taktiginizda acilan ilk bolumdur sadece kopyala yapistir ana dizine

Eyvallah dostum

• egreat almayında ne alırsanız alın :) Realtek li cihazlardan uzak durun derim.Ben r6A II aldım 129 TL ye..Herhalde 180 lira verseymişim bu alete kafayı yerdim
    mkv açmaktan başka bir işe yaramıyor full bluray support diyor egreat tüm cihazları için diğer bluray ler içinde simple menü diyorda
    YALAN...
    profile 1 açıyor sadece ama sorun günümüzde kaç tane profile 1 bluray çıkıyor hepsi java destekli yani boşuna almış olursunuz egreat menülü birşey izleyeceksiniz.Realtek cihaz olduğu için görüntü kalitesi eh peh..Burada kime sorarsam sorayım rip kötü rip problemi der allah aşkına kaç kişi full bluray inidirp deniyor
    Alien anthology indirdim 259 GB menü yok bişey yok direkt ana filmi açıyor onada açmak denirse zırt pırt frame atlayıp duruyor alet adam akıllı bir m2ts dosyasını bile açamıyor.
    Şimdi popcornhour gelip rip sorunlu başka indir diyebilir ama sorunlu değil pc de açıyor sorunsuz şekilde.
    En kısa zamanda Egreat'i satıp Netgear NeoTV 550 alıcağım 99$ a.Gerçekten blurayleri açıyor yalandan dolandan değil

ha unutmadan .mov bile açamıyor lanet egreat şaka gibi resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 2 Mart 2012; 23:38:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

egreat almayında ne alırsanız alın :) Realtek li cihazlardan uzak durun derim.Ben r6A II aldım 129 TL ye..Herhalde 180 lira verseymişim bu alete kafayı yerdim
    mkv açmaktan başka bir işe yaramıyor full bluray support diyor egreat tüm cihazları için diğer bluray ler içinde simple menü diyorda
    YALAN...
    profile 1 açıyor sadece ama sorun günümüzde kaç tane profile 1 bluray çıkıyor hepsi java destekli yani boşuna almış olursunuz egreat menülü birşey izleyeceksiniz.Realtek cihaz olduğu için görüntü kalitesi eh peh..Burada kime sorarsam sorayım rip kötü rip problemi der allah aşkına kaç kişi full bluray inidirp deniyor
    Alien anthology indirdim 259 GB menü yok bişey yok direkt ana filmi açıyor onada açmak denirse zırt pırt frame atlayıp duruyor alet adam akıllı bir m2ts dosyasını bile açamıyor.
    Şimdi popcornhour gelip rip sorunlu başka indir diyebilir ama sorunlu değil pc de açıyor sorunsuz şekilde.
    En kısa zamanda Egreat'i satıp Netgear NeoTV 550 alıcağım 99$ a.Gerçekten blurayleri açıyor yalandan dolandan değil

okadarmi kotu yani bu alet, ama sizden baskada elestiren olmadi bu markayi,ben gecen hafta pc de 3D Bluray iso izlemek icin Asus GTX 560 TI ekran karti aldim HDMI 1.4 destekledigi icin ve Avatar in 3D BD iso sunu izledim goruntu gercektende cok harikaydi ve 3D efekti cok fark ediyordu half sbs ye gore fakat media playerda kalmisti gozum ve aldigim ekran kartimi geri verdim ve sizde baya kotulediniz Egreati aceba en iyisi pc den mi izlemek yoksa daha iyi bir 3D bluray iso oynatan playermi almak Xtreamer Prodigy diye bir media player var aceba bu daha iyi bir oynaticimi Egreat a gore

• quote:

egreat almayında ne alırsanız alın :) Realtek li cihazlardan uzak durun derim.Ben r6A II aldım 129 TL ye..Herhalde 180 lira verseymişim bu alete kafayı yerdim
    YALAN...

Size artık soyliyecek söz bulamıyorum.
    Buradaki herkez ve herşey yalan , siz dogrusunuz. Simple menünün Profil1 ve Profil2 nin ne oldugunu öğrenip sonra yorum yapın ki , kendinizi komik duruma düşürmeyin.

Hem 129tl Ye cihaz alıyorsunuz , hem de 1000tl lik DUne HD lerin yaptıklarını , yapmadığı için karalamalar yapıyorsunuz.

Alacağınız cihaz fullmenu gosterecek mi ?

• Valla üzerinde yazılanlar için alıyorsam ve onları açmıyorsa kötülerim.Tek yaptığı şey düşük bitrate li mkv leri açmak.Bu devirde kim .mkv izlerki ben full bluray indiriyorum ama alet açmıyor .mov deniyorum yüksek bitrate li olduğu için açmıyor (5d Mark II ve 7D ile çekilenler)
    ee kardeşim başka naparki bu alet media player diye aldık tek yaptığı mkv play etmek.Menü desen berbat arayüz sıfır Dune PCH deki gibi yamj yadis arayüzü yok..
    Neyse amazon da netgear 550 var neredeyse egreat le aynı fiyat.onu tercih ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

YALAN...

Size artık soyliyecek söz bulamıyorum.
    Buradaki herkez ve herşey yalan , siz dogrusunuz. Simple menünün Profil1 ve Profil2 nin ne oldugunu öğrenip sonra yorum yapın ki , kendinizi komik duruma düşürmeyin.

Hem 129tl Ye cihaz alıyorsunuz , hem de 1000tl lik DUne HD lerin yaptıklarını , yapmadığı için karalamalar yapıyorsunuz.

Alacağınız cihaz fullmenu gosterecek mi ?

bir kere dune 1000tl değil.PCH de full bluray menü support var 1000tl değil.
    Profil 1 ve 2 nin ne olduğunu çok iyi biliyorum ama açın bakın yeni çıkan bluraylerin kaç tanesi profile 1
    Netgear full bluray açıyor profile 1 ve 2..Kesinlikle açıyor size bunun %100 garantisini verebilirim ve fiyatı 99$
    çin malı adı sanı duyulmamış egreat ile aynı fiyat sınıfında ama egreat in yapamadıklarını yapıyor (3D den bahsetmiyorum)
    söylediklerimin nesi yalan allah aşkına...alet elimde ve kullanıyorum .mov ları açmıyor işte
    full bluray support yok..yüksek bitrate li m2ts lerde sorun çıkartıyor
    evet bekliyorum yalanmı yani bu söylediklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 3 Mart 2012; 0:09:46 >

• Bilmeden konuşuyorsunuz.
    Gelin magzamiza size 1 düzine Menulu bluray açalım. Siz 3 liraya 15 köfte istiyenlerdesiniz.
    O zaman Dune HD Max a 1200 lira verenler akılsiz , bitek siz akillisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Bilmeden konuşuyorsunuz.
    Gelin magzamiza size 1 düzine Menulu bluray açalım. Siz 3 liraya 15 köfte istiyenlerdesiniz.
    O zaman Dune HD Max a 1200 lira verenler akılsiz , bitek siz akillisiniz.

Üstat magazanız nerede? gelip incelesek alsak..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.