Şimdi Ara

egsozdan su ve beyaz duman geliyor su eksiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabam clio 2000 model 1.4 8 valf benzinli tüpsüz 95 binde sorunum araç baya su eksiltiyor çekişte yakışta problem yok km ye ort 190 krş yakıyor. suyu takip ettim hiçbir yerden kaçmıyor acaba motorun içine veya egsoza mı karışıyor buralara karışabilir mi karışırsa nasıl karışır nasıl çözümlenir kaç para tutar
    acil yardım

• arabanız conta yakmış olablir renault arabalarında genelde hararet göstergesi hararet olyştuktan sonra gösterir suyu ekzozta veriyor silindir kapak contasını değiştir sorunun biter
  • acaba masraflı bir şeymi bu silindir kapak contası detaylı bilgi verebilirmisiniz
  • parçalar genelde çok tutmamakla birlikte biraz işçilik tutar ben 400 e yaptırdım ama kıbrıssta işçilik pahalıydı araç doğan slx tabii eğer silindir kapağında çatlak filan yoksa eğer silindir kapağı çatladıysa o zaman biraz sorun büyür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rburakk -- 24 Eylül 2009; 20:02:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebice

acaba masraflı bir şeymi bu silindir kapak contası detaylı bilgi verebilirmisiniz

slm 1.4 motorlu reno araçların silindir kapak contası yakalşık 25 tl ustalık 100 tl eksozt contası ,yağ gerekirse hava filitresi hepsi dahil 200 tl civarı masraf çıkar fakat ustanın şeytanına rastlamazsan geçmiş olsun

hurdacı nejdet
  • soğuk havalarda eksozda bir miktar su olması normal. ilk çalışmalarda eksozun soğuk yüzeyi ile temas eden eksoz gazı yoğunlaşarak sıvılaşır ve eksozu terk eder. daha sonra eksoz ısındıkça bu durum ortadan kalkar.

yakıtta çekişte sorun yoksa önemli bi sorun olacağını sanmıyorum. radyatör hortumlarını ve kelepçelerini iyice kontrol edin.

eğer suyun motora karıştığını düşünüyorsanız, yağ dolum kapağını açın. kapakta köpüklenme varsa haklısınız demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motordan beyaz duman gelmesi...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.