Şimdi Ara

Egzoz Fan sorunu(yeni ürünle çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sinerji bilgisayardan bilgisayar toplattım geçen sene yaklaşık 1 yıldır da sorunsuz kullanıyorum.
    1 haftadır egzoz fan problemi yaşıyorum
    Egzoz fanın çalışmadığını farkettim ve kasanın içi gerçekten çok ısınıyor haliyle
    Fanların 2 ayarı var hızlı yavaş şeklinde genelde yavaş çalıştırıyorum yüksek oyunlar oynarken hızlıya alıyorum ama egzoz fan ikisindede çalışmıyor
    Kabloyu takip edip bağlantısını buldum tak çıkar yaptım ama birşey değişmedi
    Fanlar yavaş moddayken elimle dürtünce egzoz fan çalışıyor ama hızlı moda alınca yine duruyor ve dürtsemde çalışmıyor
    Bağlantıda bir problem gözükmeyince başka bir problemmi var acaba deyip Ccleaner la temizlik yaptım,Windows defenderla virüs taraması yaptım ama birşey çıkmadı Bios u güncelledim yine değişen birşey olmadı ayarlarda sadece işlemci ve ekran kartı fanları gözüküyor
    Kasa:Dark N10 Anakart:MSI B150M Bazooka
    Pcnin garantisi devam ediyor ama bir fan için göndermek istemiyorum nasıl halledebilirim şimdiden teşekkürler

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bugün gidip alttaki fanı vatan bilgisayar Çerkezköy şubesinden 22 liraya alıp taktım canavar gibi çalışıyor problem yeni ürün alarakta olsa çözüldü.
    Egzoz Fan sorunu(yeni ürünle çözüldü)

Fan ucuz güzelde çalışıyor ama biraz sesli çalışıyor yavaş modda pek sesi yok fakat hızlı modda baya yüksek sesli çalışıyor onun dışında performansı çok iyi gerçekten.
    Bir eksi de kablosu gerçekten çok kısa ucu ucuna yetişti takacağınız kablo yeterince arkaya uzamıyorsa tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry Belafonte -- 25 Nisan 2018; 16:27:9 >

• büyük ihtimalle bozulmuştur yeni bir fan al, fan'lar kolay arızalanmaz, arızalandı mı da düzelmezler göbekde ki rulmanlar gitmiş olabilir.
  • arkadaki egzoz fan dönmüyor diğer 4 fan tıkır tıkır çalışıyor
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Yeni fan alıcam sanırım ama fanlar yavaş ayardayken dürtmeyle çalışması garip geldi bana bozulsa hiç çalışmaması gerekmezmi

Egzoz fan ve Üstteki fanlardan birinin kablolarını değiştirdim üstteki yine çalışıyor ama egzoz da bi hareket yok
  • sorun çözüldü ilk mesaja editledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.