Şimdi Ara

EHEHLİYET yazılı soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar şubatta yazılı sınavım var kitabi okuyacak vaktim pek yok saglik personeliyim günde 16 saat çalışıp kitabı okuyacak vaktim yok inanın. yazılı sınava nasıl çalışabilirim bilgi verirmisiniz ne yapmam gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkmış sorulara bak 1 saat 90 aldım öyle
  • telaş yapılcak birşey yok kitabıda okumana gerek yok derslere gitme imkanın olursa derslere gidersin onlar yeter zaten sana bide bu sene çıkan soruları çöz 5-6 tane çözsen yeter 80 aldım 1 kere kitap açmadan 2-3 test çözdüm derslere gittim bide motor dersini kaçırdıgım halde 80 aldım kaçırmasam 90 olurdu kesin çok saçma sorular oluyo 10-15 tane zaten sağlıkçıysan ilk yardıma gitmene gerek yok herşeyi biliyorsundur telaş yapmadan sakin sakin çöz 1 saatte 3 kere çözdüm testi sınavda 3 hafta sürüyo galiba dersler benim gittiğim kurs baya iyiydi beğendim bazı kurslar baştan savma yapabiliyor dersleri inşallah kazanırsın
  • Mesela gittiğim kursun kitabında önemli yerleri kalın harflerle yazmışlardı. Ondan birkaç saate biter. Açıkcası çıkmış sorulara bakan rahat geçiyor. Zaten hep benzer soruyorlar. Önceki birkaç sınavın sorularına bakmak da yeter. Yanlış doğruyu götürmüyor, 4 şıklı. Sınav kolay zaten. Ayrıca toplam 4kez sınav hakkınız da bulunuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.