Şimdi Ara

ehliyet alma adımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmir'de oturuyorum. direksiyon sınavına girdim,kursu aradım geçtiğimi öğrendim falan... sonra kursa gidip sertifikanın fotoğrafların falan bulunduğu dosyayı aldım. elimde dosyayla duruyorum öyle,bundan sonra yapmam gerekenler nelerdir ehliyeti alabilmek için??

• Dosyanı trafiğe götüreceksin. Yenişehirdeydi galiba. Konaktan dolmuş taksiler gidiyor oraya 2 liraya.
  • Vali erol lisesinin karşısındaki emniyete 87,5 tl + dosyan ile git gün içinde verirler ehliyetini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

Vali erol lisesinin karşısındaki emniyete 87,5 tl + dosyan ile git gün içinde verirler ehliyetini.

+ 1912

Ayrıca 9065 kodlu vergi türü olan B sınıfı ehliyet için 290.10 TL olan verginizi yatırın ve dosyaya dekontunu koyun..

Ehliyetiniz şimdiden hayırlı olsun..

Edit : Hangi ilçedeyseniz oranın ilçe emniyet müdürlüğünün trafik tescil büro amirliğine gideceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 9 Ağustos 2012; 0:53:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seretide

izmir'de oturuyorum. direksiyon sınavına girdim,kursu aradım geçtiğimi öğrendim falan... sonra kursa gidip sertifikanın fotoğrafların falan bulunduğu dosyayı aldım. elimde dosyayla duruyorum öyle,bundan sonra yapmam gerekenler nelerdir ehliyeti alabilmek için??

Hocam mesajim konu disi olcak afedersin zaten cevabi vermisler ama anlatiminiza cok guldum aldim dosyayi otuuyorum oyle falan diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet kaybı yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.