Şimdi Ara

Ehliyet alma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabalara karşı ilgim hiç yok.Geçen sene babam zorla bi oturttu sür bakalım dedi daha arabayı çalıştıramadım bile sonra daha da denemedim.Babam kursa yazdırıyormuş beni yarın git evrakları hallet dedi.Ehliyet almam lazım ilerde lazım olcak ama çekincem var kursta öğrenebilir miyim sizce boşa gidipte babamın lafını yemekte var ucunda kafam karışık beyler yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yazıldım babana dua etsene ben arabayı ver dediğimde küfür ediyor :D bu sene almak çok önemli ya seneye stajer ehliyet vercekler daha zor olucak almak yazılı sınavı verirse her türlü alırsın ehliyeti kurs 20 saat direksyon dersi veriyor.
  • bu onuda istekli olmalısın yoksa öğrenemezsin. kursta öğrenirsin olmadı baban öğretirama öncelikle senin istemen lazım. ben hiç öyle birşey hissetmedim. kendimi bildim bileli araba kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Bende yazıldım babana dua etsene ben arabayı ver dediğimde küfür ediyor :D bu sene almak çok önemli ya seneye stajer ehliyet vercekler daha zor olucak almak yazılı sınavı verirse her türlü alırsın ehliyeti kurs 20 saat direksyon dersi veriyor.

hocam sende araba sürme isteği var babam resmen zorla anahtar veriyor 20 saat direksiyon varsa öğrenirim heralde bişeyler o kadar da kötü değilimdir heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

bu onuda istekli olmalısın yoksa öğrenemezsin. kursta öğrenirsin olmadı baban öğretirama öncelikle senin istemen lazım. ben hiç öyle birşey hissetmedim. kendimi bildim bileli araba kullanıyorum

Motor ehliyeti olsa koşa koşa giderim motora ilgim var ama arabaya gerçekten yok sırf almak zorunda olduğumdan alcam

• 12 yaşında kontağı vurdum 14 yaşında trafiğe çıktım hala kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dork07

quote:

bu onuda istekli olmalısın yoksa öğrenemezsin. kursta öğrenirsin olmadı baban öğretirama öncelikle senin istemen lazım. ben hiç öyle birşey hissetmedim. kendimi bildim bileli araba kullanıyorum

Motor ehliyeti olsa koşa koşa giderim motora ilgim var ama arabaya gerçekten yok sırf almak zorunda olduğumdan alcam

konuş babanla. baba ben motor ehliyeti almak istiyorum. araba ehliyetini sonra alırım de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bende yazıldım babana dua etsene ben arabayı ver dediğimde küfür ediyor :D bu sene almak çok önemli ya seneye stajer ehliyet vercekler daha zor olucak almak yazılı sınavı verirse her türlü alırsın ehliyeti kurs 20 saat direksyon dersi veriyor.

10 senedir aynı mevzuyla sizin gibileri kandırıyolar
  • Bende de direksiyon pratiği sıfır. Yazılayım diyorumda kurslar çok prosedür geliyor, sıfır adama nasıl öğretecekler diyorum. Araç kaldırma ve ufak tur atma dışında bir şey yapmadım. Ne vites geçirdim, ne sokakta sürdüm. Düz arazide iki daire çizdik o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 10 Ağustos 2012; 0:54:32 >
  • quote:

quote:

quote:

konuş babanla. baba ben motor ehliyeti almak istiyorum. araba ehliyetini sonra alırım de

Dedim de motora karşı destek çıkmıyor o konuda

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dedim de motora karşı destek çıkmıyor o konuda

YAZIL ÖĞREN GİTSİN YA

• quote:

Orijinalden alıntı: SiberKarpuz

quote:

10 senedir aynı mevzuyla sizin gibileri kandırıyolar

Bildiriyi gösterdi 2013 e de kesin olarak geldi imzalar atılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bende de direksiyon pratiği sıfır. Yazılayım diyorumda kurslar çok prosedür geliyor, sıfır adama nasıl öğretecekler diyorum. Araç kaldırma ve ufak tur atma dışında bir şey yapmadım. Ne vites geçirdim, ne sokakta sürdüm. Düz arazide iki daire çizdik o kadar.

Önce kendi pistlerinde dur kalk pratik yaptıryolar sonra trafige çıkartıyolar da bulundugun şehirdeki sınav yapcakları yerde önemli mesela ben sakaryadayım 2005 de yeni yol yapıldı uzak bir konutlara 2 gidş 2 geliş dümdüz yol sınav orda kolay olcak dur kalk biliyosan geçiyosun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bende de direksiyon pratiği sıfır. Yazılayım diyorumda kurslar çok prosedür geliyor, sıfır adama nasıl öğretecekler diyorum. Araç kaldırma ve ufak tur atma dışında bir şey yapmadım. Ne vites geçirdim, ne sokakta sürdüm. Düz arazide iki daire çizdik o kadar.

Önce kendi pistlerinde dur kalk pratik yaptıryolar sonra trafige çıkartıyolar da bulundugun şehirdeki sınav yapcakları yerde önemli mesela ben sakaryadayım 2005 de yeni yol yapıldı uzak bir konutlara 2 gidş 2 geliş dümdüz yol sınav orda kolay olcak dur kalk biliyosan geçiyosun.

Ben Mersindeyim. Burada arabalar utanmasa üst üste gidecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.