Şimdi Ara

Ehliyet almak için bu evrakların dışında bir şey gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dosyamı kurstan bugün aldım. İçinde şu belgeler vardı:

*Özel motorlu taşıt sürücü sertifikası
    *Öğrenci belgesi
    *Sağlık raporu
    *Özel motorlu taşıt sürücüleri kursuna müracaat formu
    *Adli sicil durumu beyanı (Bu adliyeden alınan sicil kaydı değil. Kursa kaydolurken sabıka kaydım olmadığına dair imzalamıştım.)
    *Kan grubu kartı
    *Nüfus cüzdanı fotokopisi

Bunların dışında biyometrik fotoğraflar ve harcı yatırdığıma dair banka makbuzu da hazır. Başka bir belge gerekli mi? Sabıka kaydı yerine beyan geçerli oluyor mu? Arkadaşlar şoförler odasından da bir belge aldıklarını söylediler. Salı günü için randevum var emniyette. Kurs bu belgelerin dışında başka bir şey gerekmiyor dedi ama bir sorayım yine de. Mağdur olmayalım emniyette.

• İLK DEFA SÜRÜCÜ BELGESİ VERİLMESİ İŞLEMLERİ
    1) Sürücü Belgesi Dosyası
    2) Nüfus cüzdanı, Pasaport veya Avukatlık Kimliği
    3) Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası
    4) Sürücü Sağlık Raporu
    5) Sürücü belgesi harcı, sürücü belgesi değerli kağıt bedeli ve sürücü belgesi hizmet (vakıf payı) bedelinin vergi dairelerine veya anlaşmalı bankalara yatırıldığına dair makbuz
    6) 2 adet fotoğraf (5x6 ebatında arka fon beyaz olacak şekilde biometrik bir vesikalik fotoğraf)
    7) Kan Grubunu belirtir belge veya yazılı beyan

Kaynak:

http://surucurandevu.egm.gov.tr/belgelersur.aspx

Hocam verdiğim linkten bir de randevu alın tamamdır şimdiden hayırlı olsun ehliyetiniz

• Saçma sapan iş yapıyorlar hiç açıklama yok bir şey yok birisi diyor 2015teki sağlık raporumu kabul etmediler birisi diyor kabul ettiler. Arkadaş ne saçma iş ya şunu bir alim yemin ederim rahatlayacağım gereksiz yere insanı yoruyorlar sinirlendiriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al bendende o kadar. yeminle bıktım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kursa kaydolmaya karar verdikten sonra ne kadar ugrasmisim dusununce sinavidir kursudur parasidir raporlaridir direksiyon dersleri sinavlari stresleri ohooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roark kullanıcısına yanıt
    dosyam daha cıkmadı ne zaman cıkacağınıda bilmiyorum ama ayın 8 ine randevu aldım umarım dosyam yetişir :)
  • Ehliyeti aldım çok şükür. Yalnız konu hakkında bi güncelleme yapmak istiyorum. 2015te aldığınız sağlık belgesini kabul etmiyorlar. Yeni formatta olacakmış. Randevu öncesi mutlaka halledin. Emniyetin yakınlarında hastane olduğu için çabucak halletmiştim. Yoksa baya uğraşacaktım. Bi de geçici belge verdiler. Kart ne zaman gelir bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GameMonster1 kullanıcısına yanıt
    15 gun icinde adresine gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster1

Ehliyeti aldım çok şükür. Yalnız konu hakkında bi güncelleme yapmak istiyorum. 2015te aldığınız sağlık belgesini kabul etmiyorlar. Yeni formatta olacakmış. Randevu öncesi mutlaka halledin. Emniyetin yakınlarında hastane olduğu için çabucak halletmiştim. Yoksa baya uğraşacaktım. Bi de geçici belge verdiler. Kart ne zaman gelir bilgisi olan var mı?

Benim 2015'teki sağlık raporunu kabul ettiler hatta kadın hiç dikkat etmedi doğru düzgün. Geçici belgeyi de verdiler şimdi kartı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punisher3516 -- 31 Ocak 2016; 11:12:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.