Şimdi Ara

Ehliyet almak için toplam ücret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ehliyet sınavına basvuracam. Kursa gitmek zorunluymuş. Kurs ücreti sınav ücreti toplam nekadara maal olur? Ankarada girecem sınava. Bu arada araba iyi kullanıyorum. Bunun kurs ücretinde bi azalmaya neden olurmu? Şimdiden tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno23

Arkadaslar ehliyet sınavına basvuracam. Kursa gitmek zorunluymuş. Kurs ücreti sınav ücreti toplam nekadara maal olur? Ankarada girecem sınava. Bu arada araba iyi kullanıyorum. Bunun kurs ücretinde bi azalmaya neden olurmu? Şimdiden tesekkürler

Arabayı iyi kullanıyorsan fiyat baya azalıyor ben hiç bilmediğim için b sınıfı herşey dahil 1 100 TL tuttu.
    edit:Gaziantep için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi for47 -- 2 Ağustos 2014; 17:42:31 >
  • Ben de ehliyet almak istiyorum. Bugün bir kursla görüştüm. Araştırma amacıyla internetten de baktım ücretlere çok farklı şeyler yazan siteler var. Ben kursun söylediklerini yazıyım:
    Kurs Ücreti (2 saat direksiyon dersi, peşin): 400 TL
    Yazılı Sınav Ücreti: 55 TL
    Direksiyon Sınavı Ücreti: 80 TL
    Dosya Masrafı: 15 TL
    Emniyete ödenen ücret: 480 TL( kart parasıymış sanırım)
    Toplam: 1030
    Şeklinde bildirdiler bana ama bazı sitelerde, sabıka kaydı vs gibi başka şeyler yazmışlar. Yeni ehliyet almış biri ya da konuyu kesin bilen biri ücretleri yazarsa seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: farekapanı

Ben de ehliyet almak istiyorum. Bugün bir kursla görüştüm. Araştırma amacıyla internetten de baktım ücretlere çok farklı şeyler yazan siteler var. Ben kursun söylediklerini yazıyım:
    Kurs Ücreti (2 saat direksiyon dersi, peşin): 400 TL
    Yazılı Sınav Ücreti: 55 TL
    Direksiyon Sınavı Ücreti: 80 TL
    Dosya Masrafı: 15 TL
    Emniyete ödenen ücret: 480 TL( kart parasıymış sanırım)
    Toplam: 1030
    Şeklinde bildirdiler bana ama bazı sitelerde, sabıka kaydı vs gibi başka şeyler yazmışlar. Yeni ehliyet almış biri ya da konuyu kesin bilen biri ücretleri yazarsa seviniriz

Aynen yardım edecek yok heralde

• Sağlık raporu
    Kan grubu kartı
    Diploma
    Sabıka kaydı
    Parmak izi raporu ve fotoğraf Gereken evraklar

Kurs fiyatı verdiği direksiyon dersine göre değişir ama genel olarak 500 600 arası ve 5 saat ile 8 saat arası direksiyon dersi 50 lira yazılı sınav ücreti 50 lira direksiyon sınav ücreti bunları tek seferde geçersen 347 lira ehliyet harcı 107 lira ehliyet kart ücreti ve 25 lira dosya ücreti toplamda 550 kurs dersek 1100 ile 1150 arası kurs ücreti çok etkiliyor bu fiyatı.
  • Ben 6 eylül grubuyum sizin belki işinize yaramaz artık ama yarayacaklar olur elbet
    4 adet fotoğraf
    Sabıka kaydı ( E devletten alınabilir )
    kan grubu kartı
    diploma yada öğrenci olduğunuza dair belge (fotokopisini alacaklar)
    kimlik fotokopisi (Genelde kursta çekerler yanınızda olması yeterli)
    sağlık raporu ( Aile hekimliğinden alınabilir)

Ekleme: Parmak izi raporunu artık kursa kayıt olurken istemiyorlar ehliyeti çıkartmaya emniyete gittiğinizde alıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsemer -- 15 Ağustos 2014; 4:10:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.