Şimdi Ara

EHLİYET ÇIKARMA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DİREKSYON SINAVINDAN GEÇTİM AMA BEN EHLİYET KARTINI 1 SENE SONRA ÇIKARMAK İSTİORUM ŞİMDİ BEN 1 SENEYE SONRA ÇIKARTIRSAM STAJER EHLİYETİMİ VERCEKLER

• Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. Sertifikayı ehliyete dönüştürme işlemini 31.12.2015 tarihine kadar halletmezsen stajyer sürücü oluyorsun.

• Hocam bende para sıkıntısından ehliyeti çıkartamadım, acaba stajyer ehliyet alirsam ne gibi dezavantajları var?

• quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

Hocam bende para sıkıntısından ehliyeti çıkartamadım, acaba stajyer ehliyet alirsam ne gibi dezavantajları var?

hocam en kötü sertifikanın hatalardan dolayı iptal edilme durumu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

Hocam bende para sıkıntısından ehliyeti çıkartamadım, acaba stajyer ehliyet alirsam ne gibi dezavantajları var?

Hocam şuan alırsan tam sürücü oluyorsun 2016'da alırsan 2 yıl boyunca aday sürücü oluyorsun ehliyeti aldığın tarihten itibaren 2 yıl boyunca 75 ceza puanını aşmaman gerekiyor 2-3 defa kırmızı ışıkta geçme, hız sınırı ihlali gibi durumlarda ehliyetin elinden alınıyor ve psikoteknik muayeneden geçiriliyorsun sonra herşeye en baştan başlıyorsun sürücü kursuna tekrar başvuruyorsun sınavlara tekrar giriyorsun vs. eğer 75 ceza puanını aşmazsan da 2 sene sonra ehliyetin tam ehliyete dönüşüyor senin yerinde olsam ne yapar eder bu sene sonuna kadar sertifikamı ehliyete çevirirdim seneye vergisine ve emniyete verilen paraya da her sene olduğu gibi zam gelecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.