Şimdi Ara

Ehliyet hakkında bilgi / İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vakit ayıran herkeze teşekkürler. 18 yaşıma salı günü giricem ve hemen bi ehliyet kursuna yazılmak istiyorum ama hiç Bilgim yok şartlar hakkında ve daha önemlisi senede 3-4 dönem oluyomuş bu kurslar o tarihleri bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ..

• Yokmu yardım edebilicek.
  • Kursa git!
  • kurSA GİT İLK SINAVA kayıt ol
  • yılda 4 defas sınav olur 16 nisandaki sınava giremezsin ama acele edersen bi sonraki sınavın dersleri başladı bi kursa kaydını yaptır bankayada(45 tl) harç ücretini yatırıp diger sınava yetişebilirsin
  • B Sınıfı için 18 e değil 19 yaşına girmen gerek ehliyet alman için...A2 alıcaksan o ayrı tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli_yek -- 10 Nisan 2011; 19:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli_yek

B Sınıfı için 18 e değil 19 yaşına girmen gerek ehliyet alman için...A2 alıcaksan o ayrı tabi...

Yanlış biliyorsunuz. 18 e bastığınız an derslere yetişirseniz ilk sınavla ehliyet alabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse temmuz doğumluyum kursa haziranda kayıt yaptırıp ağustos sonundaki sınava girmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınava girdiğin an 19 a girmen gerek...bende öyle almıştım zaten...
  • AsLında üst konu yapıLmalı her sınav vakti böyle sorular üst üste soruLuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

AsLında üst konu yapıLmalı her sınav vakti böyle sorular üst üste soruLuyor :)

Yeterince konu var zaten ama millet olarak tembeliz arama yapmak zor geliyor.

Bu arada L harfini büyük yazarak inan hiç dikkat çekmiyorsun.
  • Bildiğim kadarıyla 18 yaşına girince üstüne yarım yıl geçmesi gerekiyor

Konuyla alakası yok ama bazı arkadaşlarımız bilsin 2011 mayıs ayından itibaren 5 yıllık ilkokul mezunlarına ehliyet verilmiyor 8 yıl ilkokul mezunu olan arkadaşlar rahatlıkla ehliyet alabiliyor yani lise mezunu olmayana ehliyet yok diye birşey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.