merhaba şu anda 17 yaşındayım 4 mayıs 1994 doğumluyum şu anda sadece evden işyerlerine arabayla temizlik malzemeleri götürüyorum yani marketlere,bakkalara falan götürüyorumda cok kısa yerler babamın mesleği ben almayı düşünüyorum yani yaptıgımız tek şey toptancıdan alıp bizde biraz koyup satıyorduk. Arkadaşlar ben seneye 4 mayıs 2012de 18 yaşımı dolduruyorum ehliyeti alırsam bende bir araba alıp bu işe devam ederim. şimdilik araçta cogu şeyi demiyelimde sürebilmeyi biliyorum ancak kullanacagım araç panel van olacagı için birde şehirler arasıda kullanmak gerekir bunun için ne sınıfı ehliyet almam gerektiğini bilmiyorum bunu açıklarsanız sevinirim.
Şimdiden Biriktirmeye Başlasam ne kadar toplamam gerekli sizce ? kursa falanda gideceğim temiz bir şekilde öğrenip trafiğe çıkmak istiyorum yani amacım sadece bi süreyim yeter değil.
Birde Lise okuyorum şu anda lise 3e gidiyorum yani seneye gene lise 3te tekrar yaptım aramızda kalsın öğrenci belgemi alırım normal liseyi okuyorum. bunun bir sorun olacagını sanmıyorum umarım olmaz
b sınıfı alacaksın kurs kampanyalaları var takp edersen çok daha ucuza alırsın geçen bir tanıdık 800e aldı
Almanız gereken sınıf b,ben 2010 un sonunda 852 liraya almıştım sanırım(2 kilo baklavası dahil:) )
ticari mal taşıdığınız için src belge zorunluluğuda var.
800 tl yi gözden çıkarın b sınıfından başka bir sürücü belgesi alma imkanınız da yok şuan için
Temiz 800-900 lira ayır kardeşim.ıvırıyla zıvırıyla zamıyla yoluyla bu paraya geliyor.
b sınıfı ehiyet alacan aracı ticari maksatlı kuulanacagın için arac için k belgesi alıcaksın kendine de src belgesi sanırım yeni ehliyet alacagın için src içinde sınava girmen gerekiyor
b sınıfı ehiyet alacan aracı ticari maksatlı kuulanacagın için arac için k belgesi alıcaksın kendine de src belgesi sanırım yeni ehliyet alacagın için src içinde sınava girmen gerekiyor
SRC belgesi tam olarak nedir acaba.?
Otomobil türüne B sınıfı ehliyet yetmiyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: slidex19
quote:
Orijinalden alıntı: pasha1982
SRC belgesi tam olarak nedir acaba.?
Otomobil türüne B sınıfı ehliyet yetmiyormu?
arkadaş panelvan tarzı deyince benim aklıma kamyonet geldi o yuzden dedim (doblo,fiorino,caddy,transporter,connect tarzı) bunları ticari amaclı yuk taşımak için kullanıyorsan SRC 1 : (ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI) SRC 2 : (YURTİÇİ YOLCU TAŞIMACILIĞI) SRC 3 : (ULUSLARARASI EŞYA-KARGO TAŞIMACILIĞI) SRC 4 : (YURTİÇİ EŞYA-KARGO TAŞIMACILIĞI)