Şimdi Ara

Ehliyet kursu sağlık raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kursa kayıt için sağlık raporu almaya aile hekimine gittim. Göz muayenesi olmam için hemen karşındaki Şişli belediyesi Tıp merkezine yönlendirdi. Burada ise 25 tl karşılığı sağlık raporu verebileceklerini, buna göz ve dahiliye muayenesinin dahil olduğunu söylediler. Yani ben ücretsiz sağlık raporunu aile hekimliğinden alamıyorum. 25 tl'ye alabiliyorum. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?

• guitarman kullanıcısına yanıt
    Kurslar da veriyordu onlardan da alabilirsiniz en azindan ugrasmazsiniz ordan oraya, ucretsiz diye tutturdular ama ben ehliyeti yenilemeye giderken nerdeyse 200 lira talep etriler devletten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile hekimlerinin yüzde doksanı uğraşmamak için başından savıyor bi bahane buluyor.Banada 3-4 sene önce kullandığım bi ilaç yüzünden muayene olmam gerektiğini söyleyip sevk verdi.Gittim devlet hastanesine adam bunlar 100 lira tutar diyo uğraşma dedi gittim sordum tanıdık eczaneye özel hastaneye yönlendirdi 5 dk da 30 liraya hallettim.
  • Devlet hastahanesine gidin sakin bir taneye. Bedavaya yaptirin. Daha gecen gun gittim rapor icin dedi senin gozunde %40 gorme kaybi var veremem. Ozele gittim 75 lira istediler. Capaya gittim randevu veriyolar ileri tarihe. Geldim evde resmi gazeteden cikti aldim.

Gittim aile saglik hekimine dedim boyle boyle bana rapor vermek zorundasiniz. Ben 75 lira veremem kimseye. Cikardim yonetmeligi burda yaziyor tek gozun %100 gormesi yeterli diye dedim. Mirin kirin etti sonunda verdi.

Baska bir tavsiye bu hekimler haftanin bir gunu izinli oluyor. O gunu ogren. O gun git baska doktor baksin. Gozunun gordugunu anlamak hic zor birsey degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Güzel taktikmiş :):):) bende başvurdum b sınıfına ek olarak a2 alacağım aynen sağlık ocaklarından ücretsiz alabilirsin sesi kurs yeri. Hatta iş yeri hekimi bile yazabilir dedi buda daha bedavası.

• quote:

Orijinalden alıntı: killerboy35

Güzel taktikmiş :):):) bende başvurdum b sınıfına ek olarak a2 alacağım aynen sağlık ocaklarından ücretsiz alabilirsin sesi kurs yeri. Hatta iş yeri hekimi bile yazabilir dedi buda daha bedavası.

Hayir bukadar mirin kirin ettiler noldu? Cikardim cuzdandan ehliyeti. 2 sene once ayni gozle aldim ben bunu dedim. Bakti inceledi. Simdi yenilemek icin geliyorum dogru durust muayene etmeden gonderiyorsunuz dedim. İlk gittigimde vermeyen doktor baskaydi, dedimki benim doktora ayni cati altinda calistiginiz arkadasiniz gozluk takinca gormeyen gozun %100 gormesi gerektigini saniyor yazik dedim.

Sonra bisey diyemeden print etti kase basti verdi. Yazik gunah eminim benim yasim kadar doktorluk yapmistir o adam ama hala gozlugun gormeyen gozu gordurecegini saniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Hayir bukadar mirin kirin ettiler noldu? Cikardim cuzdandan ehliyeti. 2 sene once ayni gozle aldim ben bunu dedim. Bakti inceledi. Simdi yenilemek icin geliyorum dogru durust muayene etmeden gonderiyorsunuz dedim. İlk gittigimde vermeyen doktor baskaydi, dedimki benim doktora ayni cati altinda calistiginiz arkadasiniz gozluk takinca gormeyen gozun %100 gormesi gerektigini saniyor yazik dedim.

Sonra bisey diyemeden print etti kase basti verdi. Yazik gunah eminim benim yasim kadar doktorluk yapmistir o adam ama hala gozlugun gormeyen gozu gordurecegini saniyor.

Diploma ile doğru düzgün düşünememesi gibi.. Derken düşündüm aklıma Kemal Sunal'ın filmi ile sahte diplomalı öğretmenler geldi komik ya kimse yardımcı olabilmek için çalışmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Ehliyet için sağlık raporu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Diploma ile doğru düzgün düşünememesi gibi.. Derken düşündüm aklıma Kemal Sunal'ın filmi ile sahte diplomalı öğretmenler geldi komik ya kimse yardımcı olabilmek için çalışmıyor.

İsini seven adam bulmak zor hocam. İkametgahim aslinda tekirdagda. Adama bagirsak hastaligim icim receteli ilacimi yazdirmaya gidiyorum. Her gittigimde baska bir makaleden, meyve/sebzenin yararindan dem vuruyor. Adam her gittigimden bilgisinin ustune bilgi koyuyor. Sifatina bakiyorsun o da aile hekimi bu da.

• Ben de 3 ay önce aldım ehliyet için. Aile hekimi vermedi git özel biyerden al dedi yolladı. Özel bir tıp merkezine git. 30 tl ver. 5 dk da al. Uğraşma aile hekimi falan. Mırın kırın ediyor şrfsizler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.