28 mayısta kursa kaydoldum ehliyet sınavına 20civarı haziranda girdim.sürüş sınavına 23 temmuzda girdim.ehliyeti p.tesi alıyorum.yani 2 ay sürdü toplam
Seneye anca eline geçer şimdi yazılsan. Ben şu andaki gruba yazıldım 10.ayda elime geçecek düşün..
En yakın ehliyet sınavı tarihlerine bak, sınavdan yaklaşık bir ay, bir ay on gün sonra falan alırsın...
Sınav parasını yatırma günü geçti ama. 1-2 hafta önce sondu o da..
quote:
Orijinalden alıntı: chatixx
Seneye anca eline geçer şimdi yazılsan. Ben şu andaki gruba yazıldım 10.ayda elime geçecek düşün..
quote:
nasıl sallamışlar belli değil
28 mayısta kursa kaydoldum ehliyet sınavına 20civarı haziranda girdim.sürüş sınavına 23 temmuzda girdim.ehliyeti p.tesi alıyorum.yani 2 ay sürdü toplam
yorum sizin
ben kursta derse gitmedim,1 hafta gecikmeyle beraber kursun başladığı ilk günden tam 3 ay sonra ehliyeti aldım.en kısa bu sürede alınır.sınavların hiçbirini kaçırmadım,ikiletmedim.
daha kısa süren sınav dönemleri varsa bilemem.
ben bir kursa sordum dedim 3 agustos dogumluyum en yakın ne zamana alablirim diye kasımın ilk haftası alırsın dediler
Kayıtları hala devam ediyor mu bilmiyorum ama girebileceğin en erken sınav tarihi 23 Ekim. Kasım'da da direksiyon sınavı olur. O ay alabilirsin.
bu arada son kayıt tarihi dündü
quote:
Orijinalden alıntı: Womanizer!
En yakın ehliyet sınavı tarihlerine bak, sınavdan yaklaşık bir ay, bir ay on gün sonra falan alırsın...
Bugünden itibaren 3 Haftayı bulur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme