Şimdi Ara

Ehliyeti En Kısa Ne Kadar Sürede Alabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan yazılsam kursa ne zaman alabilirim ehliyeti.

• 4-5 ay sonra alırsın sınavları tekte verirsen
  • Aynen
  • nasıl sallamışlar belli değil

28 mayısta kursa kaydoldum ehliyet sınavına 20civarı haziranda girdim.sürüş sınavına 23 temmuzda girdim.ehliyeti p.tesi alıyorum.yani 2 ay sürdü toplam
  • Seneye anca eline geçer şimdi yazılsan. Ben şu andaki gruba yazıldım 10.ayda elime geçecek düşün..
  • En yakın ehliyet sınavı tarihlerine bak, sınavdan yaklaşık bir ay, bir ay on gün sonra falan alırsın...
  • Sınav parasını yatırma günü geçti ama. 1-2 hafta önce sondu o da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Seneye anca eline geçer şimdi yazılsan. Ben şu andaki gruba yazıldım 10.ayda elime geçecek düşün..

quote:

nasıl sallamışlar belli değil

28 mayısta kursa kaydoldum ehliyet sınavına 20civarı haziranda girdim.sürüş sınavına 23 temmuzda girdim.ehliyeti p.tesi alıyorum.yani 2 ay sürdü toplam

yorum sizin
  • ben kursta derse gitmedim,1 hafta gecikmeyle beraber kursun başladığı ilk günden tam 3 ay sonra ehliyeti aldım.en kısa bu sürede alınır.sınavların hiçbirini kaçırmadım,ikiletmedim.

daha kısa süren sınav dönemleri varsa bilemem.
  • ben bir kursa sordum dedim 3 agustos dogumluyum en yakın ne zamana alablirim diye kasımın ilk haftası alırsın dediler
  • Kayıtları hala devam ediyor mu bilmiyorum ama girebileceğin en erken sınav tarihi 23 Ekim. Kasım'da da direksiyon sınavı olur. O ay alabilirsin.
  • bu arada son kayıt tarihi dündü

quote:

Orijinalden alıntı: Womanizer!

En yakın ehliyet sınavı tarihlerine bak, sınavdan yaklaşık bir ay, bir ay on gün sonra falan alırsın...

• Bugünden itibaren 3 Haftayı bulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.