Şimdi Ara

EHLİYETİ GELEN VAR MI? YADA DAHA ÖNCE KAÇ GÜN İÇİNDE GELDİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24-25 EYLÜL DİREKSİYON SINAVINA GİREN VE EHLİYETİ ELİNE ULAŞAN VAR MI? YADA DAHA ÖNCE KAÇ GÜN İÇİNDE GELDİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytancocukk -- 5 Ekim 2016; 3:07:48 >

• Ben de dosyamı yeni verdim 15 gün içinde gelir dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMERICOS kullanıcısına yanıt
    Verdikleri geçici ehliyetin de süresi 15. Gün fakat kimi zaman yoğunluktan gecikmeler oluyormuş, bu sefer 2 sınav birleşti yoğunluk daha fazla
  • Dosyanız ne zamana kadar çıktı benim dosyayı hâla haber vermedi kurs

• seytancocukk kullanıcısına yanıt
    Dün ptt den mesaj geldi takip numarasını göndermişler bugün sabah kontrol ettiğimde yaşadığım ile ulaşmış ve kuryeye verilmiş gözüküyor gün içerisinde gelir diye tahmin ediyorum

• Meteo95 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin kursun çok sorumsuz davranmış dosyayı hazırlamak en fazla 15 dakika sürüyor benim yanımda hazırladılar. Pazar sınava girdim Salı uğradım dosyayı verdiler

• Bugün böyle bir mesaj geldi "Adınıza düzenlenen sürücü belgeniz 07.10.2016 13:37 de ......... barkod numarası ile kabul edilmiş olup,en kısa sürede tarafınıza teslim edilecektir"
    PTT Kargo hafta sonu çalışıyosa 24 saat içinde elimde olur çalışmıyo ise pazartesi gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytancocukk

Kardeşim senin kursun çok sorumsuz davranmış dosyayı hazırlamak en fazla 15 dakika sürüyor benim yanımda hazırladılar. Pazar sınava girdim Salı uğradım dosyayı verdiler

Kursu bi arayım hocam. Haklisiniz çok sorumsuz geçtiğimi ben gidip sormasam bana bildirmeyeceklerdi.

Edit: Kursu arayıp sordum geldiğini söyledi . Aramasam hic haber verecekleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meteo95 -- 7 Ekim 2016; 17:05:14 >
    Aramasaydın 1 ay bekletirlerdi herhalde, bundan sonraki aşamaları yazayım ben sana
    1.https://surucurandevu.egm.gov.tr/ Bu Siteden İlk Önce Randevuyu Alıyosun (Randevu Günü ve Saati Gelmeden Yatırılacak Paraları ve Yapacaklarınızı Aşağıya Sırasıyla Yazıyorum)
    2. Vergi Dairesine Giderek "Vergi Dairesi Harç Ücreti" (B SINIFI 403 TL, A SINIFI 133,70 TL)
    3. Vergi Dairesine veya VakıfBank'a Giderek 108 TL Olan "Sürücü Belge Kart Ücretini"
    4. VakıfBank'a "Emniyet Güçlendirme Vakıf Ücreti" 20 TL Yatırıyoruz.
    5. Kan Grubunuzu Belirten Kartı Hastaneden Kan Vererek Alıyoruz (Maksimum 2 Saat Burada İşin)
    6. Şoförler Odasına Giderek Buradan Yeşil Dosyayı Alıyosun ve Bundan Sonra Randevu Saatini Bekliyosun Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytancocukk -- 7 Ekim 2016; 22:56:39 >

• quote:

Aramasaydın 1 ay bekletirlerdi herhalde, bundan sonraki aşamaları yazayım ben sana
    1.https://surucurandevu.egm.gov.tr/ Bu Siteden İlk Önce Randevuyu Alıyosun (Randevu Günü ve Saati Gelmeden Yatırılacak Paraları ve Yapacaklarınızı Aşağıya Sırasıyla Yazıyorum)
    2. Vergi Dairesine Giderek "Vergi Dairesi Harç Ücreti" (B SINIFI 403 TL, A SINIFI 133,70 TL)
    3. Vergi Dairesine veya VakıfBank'a Giderek 108 TL Olan "Sürücü Belge Kart Ücretini"
    5. Kan Grubunuzu Belirten Kartı Hastaneden Kan Vererek Alıyoruz (Maksimum 2 Saat Burada İşin)
    6. Şoförler Odasına Giderek Buradan Yeşil Dosyayı Alıyosun ve Bundan Sonra Randevu Saatini Bekliyosun Hocam

Sagollun hocam. Bu paraları tek bur bankadan halledebilme gibi bir durum var mı?

Yok hocam VakıfBank'a giderek "Sürücü Belge Kart Ücretini" ve "Emniyet Günlendirme Vakıf Ücretini" yatırabiliyosun, Vergi dairesine her türlü gitmen gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteo95

quote:

Sagollun hocam. Bu paraları tek bur bankadan halledebilme gibi bir durum var mı?

Linkteki bilgiye göre vergi dairesine gitmenize gerek yok. Anlaşmalı bankalardan (örn: Halk Bankası) bütün işlemler yapılabiliyor.
    http://ehliyetsinavihazirlik.com/index.php/blog/75-ehliyet-ucretleri-hangi-bankaya-yatirilir.html

• BEN DÜN TÜM BELGELERİ EMNİYETE VERDİM BUGUN PTT DEN MESAJ GELDİ EHLİYET İÇİN KARGO TAKIP NUMARASI GONDERMISLER YARIN BURDA İNŞALLAH :)
  • quote:

ben kursa uğradım daha gelmemiş dosyam. onlarla ilgisi yok yani yoğunluk da olabiliyor
  • quote:

şoförler odası emniyet güçlendirme vakıfı nereden çıktı? öyle bir şey mi vardı kurs bana sadece kart ücreti ile harç ücretini söyledi.

• Bu ayın 2 sinde randevum vardı. Gittim hallettim herşeyi, geçici belge verdiler. Ancak ne mesaj geldi, ne birşey. Bursada yaşayıpta yakın zamanda ehliyet alan var mı? Ne kadar sürdü gelmesi?
  • sakin ol önce :D kargoya verildii gün mesaj gelir. ben 17 ekimde randevuya gittim 28 ekimde mesaj geldi ayın 1 inde de ehliyet geldi. iki haftaya falan tamamlanıyor merak etme
  • Sherlocked19 kullanıcısına yanıt
    Tamam sakinim. Bugün kargoya verilmiş geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Perşembe dosyayı vermiştim bugün mesaj geldi PTT takip diye acayip hızlıymış harbiden 15 gun dediler 4 günde kargoya verdiler.

• Arkadaşlar Ücretsiz bir app ve çok hızlı soru çözüp hazırlanabiliyorsunuz. Bir bakın :

Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.ehliyetcepte.android
    Ioshttps://itunes.apple.com/us/app/ehliyetcepte-ehliyet-s-nav/id1164076057?l=tr&ls=1&mt=8

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.