Şimdi Ara

EHLİYETSİZ ARAÇ KULLANIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamun aleyküm.Arkadaşlar kafama koydum ehliyete yazılmadan araç alıp sürüşümü kendimm daha çok geliştirmek istiyorum.Mahalle içi sürüş yapsam sadece bir sıkıntı olur mu ? Zaten nostaljik bir araç almayı düşünüyorum.Ne hız yapıcam nede drift ıvır zıvır.Açıcam Müslüm Babayı (saygılar) ve Cengiz Babayı (saygılar) öyle takılıcam kendi halimde.Polis yakalasa sadece para cezasımı keser arabayıda çekerler mi ?

1 yıla aşkın ehliyetsiz süren tanıdığım var adam sadece 1 kere yakalandı.

Azıcık bakın efkarlanalım.EHLİYETSİZ ARAÇ KULLANIMI EHLİYETSİZ ARAÇ KULLANIMI EHLİYETSİZ ARAÇ KULLANIMI

Minibüs sevdamda var minibüste alabilirim magirus m2000 fln.

EHLİYETSİZ ARAÇ KULLANIMI EHLİYETSİZ ARAÇ KULLANIMI EHLİYETSİZ ARAÇ KULLANIMI

• Milletin canını tehlikeye atma yakalanınca aracı çekerler ayrıca 2 bin lira sürücü belgesiz araç kullanmaktan ceza alırsın.Eğer trafiği tehlikeye düşürücü bir hareket sonucuyla yakalanirsan 3 aydan 3 yıla kadar hapis cezası var.Aracı da otoparklardan kurtarana kadar her gün 30 LİRA 50 lira otopark parası işler.Kısaca böyle saçmasapan işlere girişme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1 yıldır araba kullanıyorum. ehliyet cepte ama bir kere bile lazım olmadı, hiç çevirmeye denk gelmedim. ama kaza yaparsan vs. sıkıntı olur tabi. bir de dikkat çekici şeyler yapmamaya çalış yüksek müzik gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 13 Ekim 2019; 11:32:13 >
  • Ulan ne tepki yedim arkadaş.Arabamı alıp arazimde süreyim o zaman mahalleye bile çıkmayım.
  • M2000 fiyatları gayet uygun 10 12 kağıda satıyorlar bazen ben de düşünüyorum birtane alıp köye bıraksam mı diye yük mük çeker yaylaya vururuz jip gibi minibüs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 yıl ehliyetsiz sürdüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İriKıyım

Ulan ne tepki yedim arkadaş.Arabamı alıp arazimde süreyim o zaman mahalleye bile çıkmayım.
    Aynen öyle. Git kumunda oyna. Ehliyet alan niye alıyor oğlum??? Keyfinden mi??? Cüzdana koymak için mi??? Bi sen akıllısın.

:Ulan sinirlenmeyen beni bile sinirlendi şu yorum. Ne tepki vermişiz. Hem suçlu hem güçlü. Bunları ön koltuğa bile almayacaksın heveslenmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manojok -- 13 Ekim 2019; 12:30:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alkollü araç kullanma
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam Türk zihniyeti, tebrik ederim. Önce araç al sonra ehliyet, önce bilğisayarı al sonra eğitimini vsvs. ☺️

• Cahil olmak ne güzel kafalar pırıl pırıl, ehliyetsiz araba kullanmayı savunacak kadar adaletsiz bir ülke de yaşıyoruz maalesef.
    Gerçi ehliyetli olup kaza yaptığınız da karşı taraftan bir kişiyi öldürdüğünüz de yada sakat bıraltığınız da cezanız paraya çevriliyor ve 10 bin tl kadar ceza ödeyerek hayatınıza devam edebiliyor insanlar.

• Helal olsun 1 arkadaş dışında herkes tepki verdi sosyal deneydi teşekkürler.
    Paramı var neyle alıcam arabayı anasını satim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.