Bildirim
Ehliyetsiz araba kullanmak suç mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben polis olsam ses etmem edilmemesi de lazım ama eden olacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıl biri olmadıktan sonra kimse ses etmez.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Trafiğe kapalı alanda sorun olmaz diye biliyorum.
Bir sıkıntı olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kuralları tam araştırın , akan trafikte sürücü adayları yanında öğretmen ile araç kullanıyor ama sanırım o araçlarda sağ yolcu tarafında da ayak freni var . ayrıca öğretmenin belgeleri vardır araç sürüsü kursuna kayıtlıdır falan filan . şimdi dışarıdan göründüğü aynı olabilir ama sizin araçta bu tertibat , öğretmende sertifika ve/veya belgeler yok ise veya araç sürüsü kursuna kayıtlı değil ise bir şikayet olur , trafik polisi gelir olayı bambaşka bir noktaya götürür , farklı yorumlar ceza keser , aracı bağlar. Habertürkwww.haberturk.comTrafikte çift pedal!https://www.haberturk.com/gundem/haber/1100766-cift-fren-ve-debriyajli-araclara-danistaydan-vize-ciktiwww.resmigazete.gov.trBa�bakanl�k Mevzuat� Geli�tirme ve Yay�n Genel M�d�rl���http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/05/20130529-19.htm
madde 17
yada trafikten çok uzak bir yer bulacaksınız
-
Bir şey olmaz takmayın bu kadar kaç kişi ehliyetsiz araç kullanıyor trafikte kim bilir...
Anlayışla karsilayacaklardir
Dostum ehliyeti boşver herkes ehliyetsiz kullanıyor zaten
Akıcı trafikte de öğretmiyorsunuzdur sanırım. Dakikada max 10 aracın geçebileceği yerleri seçin. Ehliyetsiz olduğunuzu dillendirmeyin yeter. Trafik polisi varsa da kaçmayın yanına gidin yol tarifi falan sorun gayet doğal olarak yılunuz devam edin.
bir arabaya çarpmadığın sürece sıkıntı olmaz. çarparsan bittin ama. ne kasko ödeme yapar ne de trafik sigortası. ayrıca ceza yersin.
polise yakalanırsanız ne olur bilmiyorum sonuçta sürücü kursu eğitim güzergahı demişsiniz ama belki sürücü kursu arabası olmadığın için yine ceza yiyebilirsin... -
Nerde olursan ol cezaası var sürücü adayı aracı olması gerekiyor bilip bilmeden yorumlar yapılmış sonra trafikte durduk yere ceza yedik derler. -
Trafiğe kapalı olan yerlerde uygun olur , Pendik'te pazar yeri var , genelde orada çok çalıştıran görüyorum ehliyetsizleri. Ceza yazılacak olsaydı orada sürüyle yazarlardı. Sonuçta insan pratik yapa yapa öğreniyor. -
Ehliyet yoksa yerleşim yeri dışında boş bir yerde rahat rahat öğretebilirsiniz. -
Karayolları dışında belirtilen trafiğe kapalı alanlarda karayolları trafik kuralları geçersiz sayılır. Bu kanundaki ehliyet maddelerimde buna dahildir.
Örnek: Fabrikaların içinde olan trafik kazalarına trafik polisi bakmaz çünkü karayollarına ait olan yol değildir.
Trafiğe kapalı alanlarda suç değil. Ehliyetsiz trafiğe çıkmak yasak. Yani trafiğe kapalı yerlerde tır bile sürebilirsiniz.
Sürücü kurslarında durum farklı. Kurs boyunca kursiyere geçici ehliyet çıkarıyorlar ve bu ehliyet sadece çift pedallı kurs aracında, eğitmen ile birlikte geçerli. Kursiyerler de aslında ehliyetle yola çıkıyorlar.
Trafiğe kapalı alanda sürdürmelisiniz daha sonra ehliyet kursuna verin trafiğe açık alanda hocasıyla sürer. Şu durumda bir kaza olursa başınız çok ağırır.
Trafiğe kapalı alan olduğuna eminsen bir şey olmaz ancak bu kadar eminsen sen nasıl otomobille girebiliyorsun? Bir de bu açıdan bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 19 Nisan 2019; 15:4:30 > -
Genellikle eğitim güzergahında kullanılmasına göz yumuyorlar, kolay kolay sıkıntı olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X