Şimdi Ara

Ehliyetsizliğin cezası ne kadarr ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler yaklaşık 1hafta önce sıfır bi motor aldım ve bundan 2 gün önce motor plakasız diye kapatıldı

Trafik polisine baya bi yalvardım abi ehliyetsizlikden ceza kesme diye servis elemanlığı yapıyorum diye
    Herneyse motoru kapatdılar banada bi ceza kağıdı yazdılar 166tl plakasız araç kullanmanın cezası galiba 25.madde ye göre ceza kesilmiş not bölümüne de 36.madde den işlem yapıldı yazmış

size sormak istediğim soru ben bu hafta içinde plakasını çıkarıp motoru alıcam sonra da satıcam 17yaşındayım ehliyetsizlikden ceza yazmışmıdır ? yazmışsa bile ne zaman elime ulaşır bu ceza kağıdı?

Bana ceza yazan polisin arkadaşına ulaşdım oda aradı polis ehliyetsizlikden ceza yazdım demiş 3ay sonra mahkeme kağıdı evine gelir demiş sizce ne kadar bu ehliyetsizliğin cezası ? Takipciye gitdim sordum
    en erken 1sene sonra anca gelir ceza demişdi doğrumudur sizce?

Bide asıl öğrenmek istediğim mahkemenin karşısına çıkmak zorunda kalıcakmıyım yaklaşık 2ay önce kamu davasından beraat edildim 5yıl süre vermişlerdi hiç bir vukuaat yapmıcaksın diye
    Bu ehliyetsizlik cezası olayı etkilermi lütfen cevaplarını bekliyorum kaç gündür sinir stres yüzünden uyku uyuyamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.