400GB Kapasite Ultra ATA-133 Uyumlu Yüksek hızlı Dijital Sinyal İşlemci (DSP) tabanlı mimari ATA S.M.A.R.T. Uyumlu ATA Güvenlik Modu Özelliği ATA Otomatik Ses Azaltıcı Sistem NoiseGuard™ SilentSeek™ Arayüz ATA-7 Tampon Bellek 8 Mbytes Dönüş Hızı 7,200 rpm Gecikme 4.17 ms
Bu EIDE nedir? Benim bilgisayarımda çalışır mı? Ben onu External bir USB 2.0 kutuya koyacağım. Kablosu filan değişikse veya bir çeviriciye ihtiyaç duyorsa almayacağım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
girişin ide ile aynı olması lzm ancak her ide hdd kutusu 400gb disk desteklemeyebilir bu bağlantı yöntemine ve disk kapasitesine bağlı olabilir diske uygun kutu bulmanı öneririm dexonic gibi kalite kutular genelde sorun yaratmıyoru öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: xpress
girişin ide ile aynı olması lzm ancak her ide hdd kutusu 400gb disk desteklemeyebilir bu bağlantı yöntemine ve disk kapasitesine bağlı olabilir diske uygun kutu bulmanı öneririm dexonic gibi kalite kutular genelde sorun yaratmıyoru öneririm
Bendeki kutu 400 GB destekliyor. Girişi farklı mı diye soruyorum zaten? EIDE ile IDE nin girşi farklı mı?
Sanırım fark yok. Ama SATA yuvası varsa IDE alma derim...
Yok mu bu konu hakkında bilgisi olan. SATA lı boxlarda mı var yoksa?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme