Şimdi Ara

Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
2
Favori
31.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Unutulmuş Diyarlar'ı daha çok sevmiştim lakin Ejderma Mızrağı evreni bana daha güzel geliyor. Büyüler çok daha büyük olaylar ve classlar daha belirgin.
  • 2 ve 3.kitabı bitirdiğimde Kara Elf üçlemesine geçiş yapacağım. Çok yeniyim fantastik kitaplarda. O yüzden okumak istediğim bayağı kitap var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 7 Mayıs 2010; 11:13:11 >
  • Kara Elf serisi tek kelimeyle efsanedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

@Darth Nihilus

Evet hocam altinay o. raistlin ve caramon'un ablası da kitiara oluyo
    yazması lazım aslında kitapta yazmıyor mu?

İlk başlarda geçmişti sadece adı şimdi ortalıkda yok.Tass ve Flint süper karakterler ya,ikisi felaket.Dün okurken de Raistlin'in Tanisle bir konuşması geçti Raistlin'in söylediklerini 3-4 kere okumuşumdur.İnanılmaz bir adam ya.
  • Hocam sen bı de raistlin'i 3. Kitapta ve ikizlerin üçlemesinde görcen herif döktürüyor:)))favori karaketiridir herkesin :D
  • quote:

Hocam sen bı de raistlin'i 3. Kitapta ve ikizlerin üçlemesinde görcen herif döktürüyor:)))favori karaketiridir herkesin :D

aksine en nefret ettiğim karakterdir kendileri. Sturm forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aces High

quote:

Hocam sen bı de raistlin'i 3. Kitapta ve ikizlerin üçlemesinde görcen herif döktürüyor:)))favori karaketiridir herkesin :D

Ah ah, bir insan nasıl olur da nefret eder Raist'den aklım almıyor. Sturm da ilginç bir karakter gerçi, fakat ana seride biraz arka planda.

Sturm dedikte, aklıma şu güzel sözü geldi, bakalım hanım ne geldi.

Halkımın deyimiyle ' Gece, gözlerin kapalı yürüyemeyeceğin kadar karanlık...'

• Sturm'u hiç sevmedim ben :)) Sovalye triplerine girmeler fln :D
  • şovalyeden ve paladinden ötesi yoktur o alemlerde kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crabeinmorn

şovalyeden ve paladinden ötesi yoktur o alemlerde kanımca.

Huma Destanı'nın okumadıysan, bir bak o zaman Crab.
  • Bilirim sağol.
  • 1.kitabı bitirdim. 2 kısım acayip sürükleyiciydi. Hain tahmin ettiğim kişi çıktı. :D 2 ve. 3. kitabı okumak için sabırsızlanıyorum. :)

Kitabın filmini çekseler, LOTR kadar ilgi körür kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 8 Mayıs 2010; 11:56:41 >
  • süper bi kitap.
  • Aman aman tövbe de!!! Çekmesinler filmini sonra LOTR gibi olur.Yani oyununu oynayıp da lotr biliyorum diyen tipler var:((Bari ejderha mızrağı kalsın:)))
  • quote:

Aman aman tövbe de!!! Çekmesinler filmini sonra LOTR gibi olur.Yani oyununu oynayıp da lotr biliyorum diyen tipler var:((Bari ejderha mızrağı kalsın:)))

Bu güzel dileği iletmek için biraz geç kaldın maalesef. Hali hazırda, dünyanın en berbat işi olmaya aday bir 'çizgifilmi' bulunuyor zaten Ejderha Mızrağının. Film almaya gittiğimde, çocuk filmleriyle yanyana görünce (Pıtırcık Uçmayı Öğreniyor vs. ) içim sızladı. Ama haklılar, o kadar dandik yapılmış ki film, Pıtırcık bile daha heyecan verici olabilir.
  • Ya yeni imdb de gördüm bende animasyon'unu. Çok düşük puan almış. İzleyeceğim yine de. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Ya yeni imdb de gördüm bende animasyon'unu. Çok düşük puan almış. İzleyeceğim yine de. :D

Böyle bir işe kalkışmanı önermem. Bir çok ejderhamızrağı fanı hiç böyle bir şey olmamış gibi davranmayı tercih ediyor şu anda. Hatta muhtemelen hepsi diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Ya yeni imdb de gördüm bende animasyon'unu. Çok düşük puan almış. İzleyeceğim yine de. :D

Böyle bir işe kalkışmanı önermem. Bir çok ejderhamızrağı fanı hiç böyle bir şey olmamış gibi davranmayı tercih ediyor şu anda. Hatta muhtemelen hepsi diyebilirim.

İzlemek gibi bir hataya düşme derim
  • Birkaç sitede daha sakın izleme diyenler var. Vazgeçtim, izlemiyorum. Belki ilk 3'lemeyi bitirdikten sonra izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

quote:

Orijinalden alıntı: Aces High

quote:

Ah ah, bir insan nasıl olur da nefret eder Raist'den aklım almıyor. Sturm da ilginç bir karakter gerçi, fakat ana seride biraz arka planda.

Sturm dedikte, aklıma şu güzel sözü geldi, bakalım hanım ne geldi.

Halkımın deyimiyle ' Gece, gözlerin kapalı yürüyemeyeceğin kadar karanlık...'

Nedenmi; bende sevmiom ralistini esrarengız karakterlerı sevmeişimden galiba
    biliosun dimi sturm 2. kitabın oratalarında ölüyor tanisin öldügü yerde
    Bu arada Tanis ForEver!!!

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.