Şimdi Ara

Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
2
Favori
31.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ejderha Mızrağı serisine tam başladım bu seferde evde kitap okuyacak ortam yok. Birkaç gündür kalabalık ev kitabı okuyamıyorum çünkü kalabalıktan çıkan gürültü o dünyaya girmemi engelliyor.
  • Benim kitap okuduğum ortamda çok sessiz olmalı. En ufak bi' çıtırtı da konsantre olamıyorum.
  • Geçen hafta bitirdim ilk kitabı.

Tass'ın burnuna tüy gelmesi çok dramatikdi ya.
  • @Darth Nihilus

2. Kitaba başladınız mı? 2. Kitap 1.'ye göre çok daha aksiyonlu ve dramatik bi kitap tabi :D
    Bir de bişey sorcam kitap okurken müzik dinliyor musunuz?

Kum saati gözlü büyücünün ejderhaları hala çıkmadı mı ya:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aces High

@Darth Nihilus

2. Kitaba başladınız mı? 2. Kitap 1.'ye göre çok daha aksiyonlu ve dramatik bi kitap tabi :D

Ben de büyük bir hevesle bekliyorum, maalesef çıkmadı daha. Raisti çok özledim, olmadı Ruhdöveni ve Silahkardeşliğini 4.ye okuyacağım.
  • quote:

@Darth Nihilus

Bu hafta alıcam onuda.Sabırsızlanıyorum valla.

Birde hangi kitaba kadar okumamı tavsiye edersiniz?Raistlin bütün kitaplarda varsa hepsini okurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefika

quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

quote:

Orjinalden alıntı: rhame

1-)Güz Alacakaranlığın Ejderhaları
    2-)Kış Gecesi Ejderhaları
    3-)İlkbahar Şafağı Ejderhaları
    4-)İkizlerin Zamanı
    5-)İkizlerin Savaşı
    6-)İkizlerin Sınavı
    7-)Ruhdöveni
    8-)Silah Kardeşliği
    9-)İkinci Nesil
    10-)Yaz Alevi Ejderhaları
    11-)Kıyamet Tugayı
    12-)Ejderan Kuralları
    13-)Yeni Bir Çağın Doğuşu
    14-)Kasırganın Günü
    15-)Kargaşanın Arifesi
    16-)Düşüş
    17-)İhanet
    18-)Kurtuluş
    19-)Batan Güneşin Ejderhaları
    20-)Kayıp Yıldızın Ejderhaları
    21-)Yitik Ayın Ejderhaları
    22-)Sonuncu Şef
    23-)Gece Göğünün Gözyaşları
    24-)Kukla Kral (Yayına Hazırlanıyor)
    25-)Reavers of the Blood Sea (Yayına Hazırlanıyor)
    26-)The Siege of Mt. Nevermind (Yayına Hazırlanıyor)
    27-)Karanlık ve Işık
    28-)Kenderyurdu
    29-)Majere Kardeşler (Yayına Hazırlanıyor)
    30-)Riverwind, the Plainsman (Yayına Hazırlanıyor)
    31-)Flint, the King (Yayına Hazırlanıyor)
    32-)Tanis, the Shadow Years (Yayına Hazırlanıyor)
    33-)Eş Ruhlar
    34-)Yol Tutkusu
    35-)Kara Yürek
    36-)The Oath and the Measure (Yayına Hazırlanıyor)
    37-)Steel and Stone (Yayına Hazırlanıyor)
    38-)The Companions (Yayına Hazırlanıyor)
    39-)Vinas Solamnus
    40-)Fistandantilus Yeniden Doğuş
    41-)Kara Dalamar
    42-Huma Destanı
    43-)Haberci
    44-)Altın Küre
    45-)Kışyurdu
    46-)Sır Halkası
    47-)The Thieves Guild (Yayına Hazırlanıyor)
    48-)Dragon's Bluff (Yayına Hazırlanıyor)
    49-)Dragon Isles (Yayına Hazırlanıyor)
    50-)The Middle of Nowhere (Yayına Hazırlanıyor)

1-2-3: Ejderha Mızrağı Destanı, 4-5-6: Efsaneler Üçlemesi, 7-8: Raistlin Tarihçeleri, 11-12: Kang'ın Alayı, 13-14-15: Yeni Çağın Ejderhaları, 16-17-18: Dhamon Efsanesi, 19-20-21: Ruhlar Savaşı, 22-23-24-25-26: Kaos Savaşı Serisi, 27-28-29-30-31-32: Başlangıçlar, 33-34-35-36-37-38: Karşılaşmalar, 43-44-45: Buzduvarı Üçlemesi, 46-47-48-49-50: Kesişen Yollar Serisi

evet bütün seri bu sıra ile okunursa iyi oluyormuş..... ben başladım

orda sadece ilk 50 kitap var. Seri toplamda 114 kitap gibi bişey.

+

Başlasammı diyordum kendi kendime de yok artık lebron james

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 20 Mayıs 2010; 22:16:43 >

• Ruhlar savası serisini de bitir ondan sonra "weis&hickman" ikilisinin yazdığı sadece karanlık havari serisi var. Fakat o seri digerleri kadar zevk vermedi bana cunku kitaplar çok ağır; fantastik Romandan çok ansiklopediye benziyorama ruhlar savası sonrasını çok merak edicek olursan oku derim.Benim okumadığım sadece kayıp tarihceler kaldı(cüce derinligi ejderhaları.....)Onu okumak için de kum saati gözlü buyucunun ejderhalarının çıkmasını bekliyorum ; topluca Alıcağım onları:D
  • quote:

Ruhlar savası serisini de bitir ondan sonra "weis&hickman" ikilisinin yazdığı sadece karanlık havari serisi var. Fakat o seri digerleri kadar zevk vermedi bana cunku kitaplar çok ağır; fantastik Romandan çok ansiklopediye benziyorama ruhlar savası sonrasını çok merak edicek olursan oku derim.Benim okumadığım sadece kayıp tarihceler kaldı(cüce derinligi ejderhaları.....)Onu okumak için de kum saati gözlü buyucunun ejderhalarının çıkmasını bekliyorum ; topluca Alıcağım onları:D

Şu listeden nereye kadar okuyayım,diğer türlü karışık oluyor.

• Yeni çağın ejderhaları serisi ve Dhamon Efsanesi serisi hariç Ordaki sırayla karanlık havari serisine kadar oku :)))
  • quote:

Yeni çağın ejderhaları serisi ve Dhamon Efsanesi serisi hariç Ordaki sırayla karanlık havari serisine kadar oku :)))

Teşekkürler.

Bir de Başlangıç ve Tanışmalar serilerinde ilk kitabın öncesini mi anlatıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Yeni çağın ejderhaları serisi ve Dhamon Efsanesi serisi hariç Ordaki sırayla karanlık havari serisine kadar oku :)))

Teşekkürler.

Bir de Başlangıç ve Tanışmalar serilerinde ilk kitabın öncesini mi anlatıyor?

Başlangıç serisi genel bilgi amaçlı sanırım özellikle belli bir şeyin öncesini veya sonrasını anlatmıyor. Ben sadece ilk kitabını okudum onun onda da ilk 5 yıl sonra buluşmaya sözleştikleri zamanın hemen sonrasını anlatıyordu.

•  Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya

Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya

And from the flames
    As chance would have it
    The Soulforged will come into light
    And from the flames
    As chance would have it
    The Soulforged, the stainless will rise

Renk gelsin biraz konuya

• Blind guardian the soulforged mu o?
  • quote:

Blind guardian the soulforged mu o?

Evet, ta kendisi. Müthiş grup Blind Guardian tarafından, müthiş karakter Raistline atfedilen, müthiş şarkı. Biraz tekrar ediyor kendini ama olsun.

Not: 500.mesajım bu olmuş. Biraz saçma olmuş ama, olmuş bir kere. Hep etkileyici bir şeyler söylemek istemiştim aslında 500.de. Neyse, kısmet 1000e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Şuga -- 24 Mayıs 2010; 22:53:09 >
  • İlk üç kitabı bitirdikten sonra seriye devam edicek kaynak bulamadım :D annem ve ananemle sponsorluk için görüşmelerine başladım ama biri bana spoiler versin raistlin gerçekte kimdir nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subuo -- 25 Mayıs 2010; 14:23:57 >
  • merhaba arkadaşlar bende yeni başladım ve şuanda

1-)Güz Alacakaranlığın Ejderhaları ( Okudum )
    2-)Kış Gecesi Ejderhaları ( Okudum )
    3-)İlkbahar Şafağı Ejderhaları ( Okudum )
    4-)İkizlerin Zamanı ( Okudum )
    5-)İkizlerin Savaşı ( Okudum )
    6-)İkizlerin Sınavı ( Okudum )
    7-)İkinci Nesil ( Okudum )
    8-)Yaz Alevi Ejderhaları ( Okudum )

seriye dewam olarak elinde ebook olarak bulunan arkadaşlar varsa ellerinde benim ile paylaşa bilirlerse sevinirim nette bunların haricinde ebook bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honour34 -- 25 Mayıs 2010; 13:20:52 >
  • Yaz Alevi Ejderhaları'nın sonu bendeki ebook'ta sanki yarımmış gibi..

Sturm Brightblade'in mazgallı siperlerde tek başına kesin ölümü bekleyerek durmasının üzerinden bir çok sene geçmişti. Mızrak Savaşı sırasında söylendiğine göre, ejderha küreleri dünya için kayıptı ya da çoğu kimse böyle olmasını yürekten umuyordu. Kulenin savunmasının sırrını şimdi bilen kötü ejderhalar artık ölümcül tuzağın içine çekilmeyecekti ve ejderhaların inanılmaz derecede uzun bir yaşamı olduğuna göre, ejderha kanına bulanmış koridorların hatıralarının onları böyle bir hataya bir daha düşmek¬ten alıkoyması muhtemeldi.
    Kule savaştan sonra onarılmış, yenilenmiş, modernize edil¬mişti. Ejderha kürelerinin yitmesiyle kulenin ejderhalara karşı merkezi savunma sistemi artık etkili değildi ve üç ejderha tuzağı artık kıymetli bir nitelikten çok bir yükümlülüğe dönüşmüştü. Solamniya şövalyeleri cücenin üç kapı hakkındaki beyanatının gerçeklik payını şimdi anlıyorlardı; "Düşmanı çaya davet etseler-miş bari!" diye homurdanmıştı Flint. Üçünü de esas kapılan anımsatsın diye şatafatlı, beyaz granit "tıkaçlarla" mühürleyerek önlem almışlardı.
    Savaşı takip eden sürede Yüce Ermiş Kulesi yoğun bir faaliyet merkezi hâline gelmişti. Kara yoluyla seyahat edenler içeri
    pragrafı ile bitiyor elinde bunun düzgünü ve diğer serileri olan varsa paylaşabilirmi acil?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honour34 -- 30 Mayıs 2010; 20:04:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Honour34

Yaz Alevi Ejderhaları'nın sonu bendeki ebook'ta sanki yarımmış gibi..

Sturm Brightblade'in mazgallı siperlerde tek başına kesin ölümü bekleyerek durmasının üzerinden bir çok sene geçmişti. Mızrak Savaşı sırasında söylendiğine göre, ejderha küreleri dünya için kayıptı ya da çoğu kimse böyle olmasını yürekten umuyordu. Kulenin savunmasının sırrını şimdi bilen kötü ejderhalar artık ölümcül tuzağın içine çekilmeyecekti ve ejderhaların inanılmaz derecede uzun bir yaşamı olduğuna göre, ejderha kanına bulanmış koridorların hatıralarının onları böyle bir hataya bir daha düşmek¬ten alıkoyması muhtemeldi.
    Kule savaştan sonra onarılmış, yenilenmiş, modernize edil¬mişti. Ejderha kürelerinin yitmesiyle kulenin ejderhalara karşı merkezi savunma sistemi artık etkili değildi ve üç ejderha tuzağı artık kıymetli bir nitelikten çok bir yükümlülüğe dönüşmüştü. Solamniya şövalyeleri cücenin üç kapı hakkındaki beyanatının gerçeklik payını şimdi anlıyorlardı; "Düşmanı çaya davet etseler-miş bari!" diye homurdanmıştı Flint. Üçünü de esas kapılan anımsatsın diye şatafatlı, beyaz granit "tıkaçlarla" mühürleyerek önlem almışlardı.
    Savaşı takip eden sürede Yüce Ermiş Kulesi yoğun bir faaliyet merkezi hâline gelmişti. Kara yoluyla seyahat edenler içeri
    pragrafı ile bitiyor elinde bunun düzgünü ve diğer serileri olan varsa paylaşabilirmi acil?..

Burasının daha kitabın ortaları olması lazım

• tamamı elinde olan varsa paylaşabilir mi ve bu serinin dewamıı?.. lütfen acil en heyecanlı yerinde kaldı =)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.