Şimdi Ara

Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
2
Favori
31.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • huma destanı e book bir türlü bulamadım..yardımcı olabilecek olan varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

huma destanı e book bir türlü bulamadım..yardımcı olabilecek olan varmı acaba ?

Serinin bazı kitapları e book olarak bulunmuyor, Huma'da bunlardan biri sanırım. Yani neymiş, para biriktirme zamanı gelmiş.
  • ya böyle sağlam eserler varken bizim ülkemizde bize sunulan,reklamı yapılan kitapları düşünüyorumda...breehhh diyorum yani..Okullarda 100 temel adı altında tavsiye edilen kitaplar yüzünden soğuyor zaten millet okumaktan..bunun gibi kitapları tavsiye etseler okur yazar oranı artar bu ülkede
  • 3. kitabı okuyorum fazla sürükleyici gelmedi bana. Bundan sonra ara vermeyi düşünüyorum. Harry Potter serisini okuyup Kayıp Tarihçeler Serisi' ne başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

3. kitabı okuyorum fazla sürükleyici gelmedi bana. Bundan sonra ara vermeyi düşünüyorum. Harry Potter serisini okuyup Kayıp Tarihçeler Serisi' ne başlayacağım.

bence ara vermeden ikizlerin savaşı nı ve devam kitaplarını oku onlar ilk 3 kitaptan daha sürükleyicidir
  • Evet 3.Kitap gercekten insanı sıkıyo,ben de ilk okuduğum zaman 3.kitabı yarıda bırakmıştım :D Bence ilk üçlemeden sonra biraz ara ver sonra raistlin tarihcelerini oku, ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

Evet 3.Kitap gercekten insanı sıkıyo,ben de ilk okuduğum zaman 3.kitabı yarıda bırakmıştım :D Bence ilk üçlemeden sonra biraz ara ver sonra raistlin tarihcelerini oku, ;)

Yan karakterler sıkmaya başladı beni çok fuzuli adam var gibi geliyor. Hele şu Gilthanas'ın adını görünce sıkıntı basıyor nedense.
  • quote:

3. kitabı okuyorum fazla sürükleyici gelmedi bana. Bundan sonra ara vermeyi düşünüyorum. Harry Potter serisini okuyup Kayıp Tarihçeler Serisi' ne başlayacağım.

Diğer ejderhamızrağı severlerinin dediği gibi, Raistlin Tarihçeleri veya Efsaneler Serisini okursan, istediğin sürükleyiciliği yakalayabilirsin.Harry potter ise... Harry Potterı çocukken sırıta sırıta okuyordum aslında. Fakat şimdi, çok çocukca geliyor gözüme- çocukken sevmemin sebebi buymuş demek-. Yine de hakkını yemeyelim, müthiş bir reklam yaparak, inanılmaz satış rakamlarına ulaşmayı başardılar. Aferin onlara.

Bu arada, Kayıp Tarihçelerin hiç bir kitabını okumadım, bitirdiğin gibi yorumlarını bekliyorum.
  • Kayıp Tarihçeler, 2. ve 3. kitaplar arası geçiyormuş sanırım. Okumaya gerek var mıdır? Yoksa direk Efsaneler serisine mi başlayayım?
  • quote:

Kayıp Tarihçeler, 2. ve 3. kitaplar arası geçiyormuş sanırım. Okumaya gerek var mıdır? Yoksa direk Efsaneler serisine mi başlayayım?

Paşa gönlün bilir, ister oku ister okuma. Yan kitap onlar.
  • Bence ikzilerin sınavından sonra oku kayip tarihçeler serisini : bildigim kadarıyla cucederinlikleri 1-2 arası,yüce efendi gökleri 2-3, kum saati gözlü büyücü ejderhaları da 3 kitap ve ikizlerin zamanı arasında ;)
  • Aaa 5. sayafa olmusuz hayili olsun.Neyse benim evde kitap kalmayinca yeniden basladim seriye ama nedense eski zevki vermiyor.Ha bu arada gecen bi kitapcida kumsaati buyucunun ejderhalarinin ingilizcesini gordum en fazla o zaman ingilizce ogrenmek istedim.Siz ne hissederdiniz??
  • AA konu gelmiş
    quote:

Orijinalden alıntı: Onatello

Aaa 5. sayafa olmusuz hayili olsun.Neyse benim evde kitap kalmayinca yeniden basladim seriye ama nedense eski zevki vermiyor.Ha bu arada gecen bi kitapcida kumsaati buyucunun ejderhalarinin ingilizcesini gordum en fazla o zaman ingilizce ogrenmek istedim.Siz ne hissederdiniz??

Ben olsam direk alırdım

• Şu seriye bir başlayamadım ya . Şöyle ana kitapları set halinde alsam var mı bu şekilde satan yer 13 kitaptı sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onatello

Aaa 5. sayafa olmusuz hayili olsun.Neyse benim evde kitap kalmayinca yeniden basladim seriye ama nedense eski zevki vermiyor.Ha bu arada gecen bi kitapcida kumsaati buyucunun ejderhalarinin ingilizcesini gordum en fazla o zaman ingilizce ogrenmek istedim.Siz ne hissederdiniz??

bu fırsat kaçar mı be alsaydın keşke
  • KUM SAATİ BÜYÜCÜNÜN EJDERHALARI kolay kolay çıkmaz daha 1 yıl oldu yaw daha ne bekliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

KUM SAATİ BÜYÜCÜNÜN EJDERHALARI kolay kolay çıkmaz daha 1 yıl oldu yaw daha ne bekliyorlar

frpnet e sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aces High

quote:

KUM SAATİ BÜYÜCÜNÜN EJDERHALARI kolay kolay çıkmaz daha 1 yıl oldu yaw daha ne bekliyorlar

frpnet e sor

zaten sordum çeviren hanım efendinin kolu kırılmış sonra lattopu çalınmış ondanmış
    daha kasıma kadar yolu var

• quote:

quote:

quote:

frpnet e sor

zaten sordum çeviren hanım efendinin kolu kırılmış sonra lattopu çalınmış ondanmış

hehe biliyorum orda da aynı nick le yazmışsın o yüzden dedim bence bunlar bahane ama, neyse

• quote:

quote:

quote:

quote:

frpnet e sor

hehe biliyorum orda da aynı nick le yazmışsın o yüzden dedim bence bunlar bahane ama, neyse

millet isyan edince bahane uydurdular bence bakalım ne zaman çıkarsa artık ben ikizlerle devam ediyorum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.