Şimdi Ara

Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
2
Favori
31.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Ejderha mızrağı serisi ile ilgili görüşlerimizi bu başlık altında yazalım.

• süper bi kitap.okuduğum frp ler arasında en iyisi.
  • ikizler serisini ebook olarak okumuştum güzeldi. tabi ilk serileri okumayınca biraz yabancı kalmıştım. ölüm kapısı serisini de tavsiye ederim arkadaşlar gerçekten çok güzel
  • İkizlerin serisi cidden çok güzel özelikle son kitap kısaydı ama manyak zevkliydi.
  • ben güzalacakaranlığın ejderhalarını okumaya başlamıştım ama sıkıntıdan bitirmeden bıraktım okumayı
  • 14-15 kitabını okudum ama bi yerden sonra kitaplar yok bilmem kimin akrabası yok kimin torunu, bacanağı falan oluo... İlk 8-10 kitaptan sonra sıkabilir... İkizler serisi çok güzel ama
  • İKİZLER SERİNİN 1. VCİLDİNİ OKURKEN SIKINTIDAN PATLADIĞIM İÇİN 2-3 CİLTLERİ OKUMADIM AMA BU TOPİĞİ OKUYUNCA İÇİMDE BİR MEREK UYANMADI DESEM YALAN OLUR

EBOOK OLARAK OKUDUKLARINI BANA PM DEN ATARMISIN

quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

ikizler serisini ebook olarak okumuştum güzeldi. tabi ilk serileri okumayınca biraz yabancı kalmıştım. ölüm kapısı serisini de tavsiye ederim arkadaşlar gerçekten çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar o serinin yaklaşık 10 kitabını okudum.
    ama belli bir zamandan sonra çok sinir olmaya başladım yazarlarına.
    hele ikizler ile ilgili ikilemenin sonunda önceki kitaplarla yeni kitapları arasındaki çelişkiler için özür dilemesi beni çileden çıkardı.bildiğim bütün küfürleri ettim orda.
    biraz dikkatli herkes seride çok büyük çelişkilerin olduğunu görür.
    zamanda yolculuk konusuna el atınca zaten batırmışlar seriyi.ya orda o kadınların biraz olsun geleceğe dönüş filmini izlemelerini isterdim.bilimle ilgili insanların ancak altından kalkacağı bir konuya eksik bilgileriyle girmeye kalkmışlar.

ben asla o kadınların bir kitabını para verip almam artık ama okumaya başlamayanlar için söylüyorum ilk üç kitap gayet güzel.sonrasından da çok mantık aramazsanız güzel gelecektir.
  • bunu bence buraya yazın

http://www.gerekliseyler.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gisler -- 21 Haziran 2005, 11:28:52 >
  • Arkadaşlar eğer okumadıysanız Kara Dalamar (Berberick) ı tavsiye ederim çok iyi bir kitap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tddt

Arkadaşlar eğer okumadıysanız Kara Dalamar (Berberick) ı tavsiye ederim çok iyi bir kitap.

kim yazmış?
  • Raistlin Majere den gerisi boş ya çok da iyi bi seri değil ölüm kapısı serisi daha güzel bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddy

Raistlin Majere den gerisi boş ya çok da iyi bi seri değil ölüm kapısı serisi daha güzel bence

raistlin majere ayrı bir kavram zaten ya... bi hırsın insanı taşıyabileceği en üst noktadır o adam.. Kesinlikle okuduğum bütün kitaplar arasında en sevdiğim karakter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

kim yazmış?

Nancy Varian Berberick
  • Raistlin Majere de bence Nietzsche nin üstüninsanından etkilenme war..adam megolamanyanın hatta narsizmin doruklarında yaşıyo ve ona çokta yakışıyo bence..

seri de mükemmel..gerçi henüz bütün kitapları okuma fırsatım olmadı ama inşaallah en yakın zamanda hepsini yutucam..

o deil de şunu farkettim bugün niçe(nietzsche) den bayabi bişiler yasdım heralde..yanlış anlaşılmak istemem..
  • sadece ana hikayeyi okudum güz, kış, ilkbahar okudum. çok hoşuma gitmişti ama devamını okumadım. gördüğüm kadarıyla diğer kitaplardan pek memnun kalınmamış. okunmaya değmez mi? bide e- book ları varsa linki özel mesaj olarak gönderebilecek var mı?
  • Eğer seriyi altta verdiğim sıraya göre okursan seri çok zevkli ama eğer başka yazarlar tarafından çıkarılan diğer kitapları okursan işin zevki biraz kaçıyor doğrusu.

EJDERHA MIZRAĞI DESTANI: 1-)Güz Alaca Karanlığının Ejderhaları
    2-)Kış Gecesi Ejderhaları
    3-)İlkbahar Şafağı Ejderhaları
    EJDERHA MIZRAĞI EFSANESİ: 1-)İkizlerin Zamanı
    2-)İkizlerin Savaşı
    3-)İkizlerin Sınavı
    İKİNCİ NESİL 1-)İkinci Nesil
    2-)Yaz Alevi Ejderhaları
    RUHLAR SAVAŞI 1-)Batan Güneşin Ejderhaları
    2-)Kayıp Yıldızın Ejderhaları
    3-)Yitik Ayın Ejderhaları
  • quote:

Eğer seriyi altta verdiğim sıraya göre okursan seri çok zevkli ama eğer başka yazarlar tarafından çıkarılan diğer kitapları okursan işin zevki biraz kaçıyor doğrusu.

2-)İkizlerin Savaşı
    3-)İkizlerin Sınavı
    2-)Yaz Alevi Ejderhaları

Ravenloft 1)Karagül Şövalyesi
    2) Karagül ün Hayaleti.

Eğer Ravenloft sararsa Bir vampirin anılarından devam et

• quote:

Eğer seriyi altta verdiğim sıraya göre okursan seri çok zevkli ama eğer başka yazarlar tarafından çıkarılan diğer kitapları okursan işin zevki biraz kaçıyor doğrusu.

2-)İkizlerin Savaşı
    3-)İkizlerin Sınavı
    2-)Yaz Alevi Ejderhaları

arada ruhdöven'le silah kardeşliğini unutmuşsun.
    gerçi bunlar okunmasada çok bişey kaybetmezsiniz.

• Aslında Ruhdöveni ve Silah kardeşiliği Güz Alacakaranlığından önce okunursa daha iyi olur bence.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.