Şimdi Ara

Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
2
Favori
31.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dragon Lance filmini çıkarmışlar bu arada çizgifilm şeklinde hikaye tamam ama çizimler biraz garip geldi bana..
  • valla bende toplam 105 kitap var ama sımdı kıtaplıktan sırası ıle sayfaları toplamaya ugrasamam :D herhalde sımdıye kadar okudugum en uzun serı bu bazen kıtapların DL serısı ıle alakalı olup olmadıgını anlamak bıle zor gelıo acıkcası hıkaye zaten karıstı allak bullak oldu. sımdıye kadar okuyupta karıstırdım bır bu serı var bıde zaman carkı serısı ordada o kadar cok kahraman olaya gırıp cıkıyorkı bır sure sonra kısılerın ısımlerını unutmaya basladım bu kımdı ya fılan durumuna geldım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gcrnz

Öncelikle Tracy die bir erkek ismi duymadım ben, bence resmen kadın ismi.

Tracy McGrady'yi de duymamış olamazsın heralde?

Bu serinin kitapları güzel sıkılmadan okudum şimdiye kadar ancak Weis & Hickman'dan başka yazarınkini okumadım, onların arasında güzel olduğunu düşündüğünüz varsa tavsiyelere açığım
    Bu arada filmin çizimleri BERBAT ötesi birşey ve en eğlenceli yerlerini de kesmişler ben tavsiye etmiyorum şahsen almanızı

• quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Dragon Lance filmini çıkarmışlar bu arada çizgifilm şeklinde hikaye tamam ama çizimler biraz garip geldi bana..

Evet Dün Korsan seyyar bayinde gördüm ve aldım 2 cd lik bir film daha izlemedim ama izlerim...
  • önceden ilk kitabını okumuştum güzel kitap (tanis-raistlin bide tasslehoff)
  • arkadaşlar 114 kitabın e-book olarak bi lnk verseniz mükemmel olur ya bunları kıtap olarak almam ımkansız :S lütffen lütfen :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: P@TLıc@N

o deil de şunu farkettim bugün niçe(nietzsche) den bayabi bişiler yasdım heralde..yanlış anlaşılmak istemem..

Niçi'den alıntı yaptın diye yanlış anlaşılma korkusu güden biri ilk defa görüyorum. Narsizm ile Nihilizmi birbirine sentezlemek ne kadar doğru bilemiyorum, o da ayrı bir mesele. Ben süperim mottolu yaşam sürmek ile üst insan olmanın bir yolu olan Nihilizm inancını(inanç?) benimsemek bambaşka şeyler. Elma ile bırakın armutu, uçağı karşılaştırıyorsunuz. Ayrıca yurdum insanında Nietzsche'yi anla(ya)mama problemi var. Kendisi hakkında Ateist, Nihilist, Narsist, puşt, top gibi betimlemeler yapılıyor ama hiçbiri Nietzsche'yi kategorize etme babında doğruyu göstermiyor. Nietzsche'yi bir kelimede anlatmamız gerekirse bu "Nihilist" ya da "Narsist" değil, "rahatsız edecek kadar fazlasıyla gerçekçi" tabiri uygun olur. Gerçi bir kelime olmadı ama pek de önemli değil.

Dragonlance serisi için ise diyebileceğim tek şey; Margaret Hanım ve Tracy Bey'in yazdıkları dışındaki kitaplar çekilmez. İlk yedi-sekiz kitap okunabilir, Başlangıçlar Serisi de iyidir idare eder. Onun dışında okumak hem zaman kaybı hem ömür törpüsüdür. Bak yine yaptım şunu. Tek şey diyebilirim dedim kaç cümle yazmışım. Lisede de matematiğim kötüydü benim.

Edit Akbayram: Ayrıca Raistlin'in hırçın ve bencil tavrının aldında Narsistlik duygularının yoğunluğu değil megalomanlık vardır. Çünkü sorunlu bir geçmişe sahip olan ve sahip olmadıklarına da kardeşinin sahip olduğunu gören Raistlin Majere'de aşağılık kompleksi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 4 Ağustos 2008; 14:22:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Bu arada Raistlin tanrı falan değil ama tanrılarla kanka gibi birşey.

Yapma canım yapma arkadaşım. Raistlin Majere Demigod'dır. Tanrılarla kanka gibi bir şey nasıl oluyor? Sen hiç Raistlin ile Fizban'ı (Nam-ı diğer Paladine) bir köşeye sinmiş kız keserken;

Raistlin Majere: RM Fizban: F (Yapma ya)

RM: 40 yıllık Romalı'yım böyle sütun görmedim hafız.
    F: Heh he onun çıktığı var olm bakmaz sana çocuğun arabası var.
    RM: Vay mnsküağepbrü!?^+'%&/(Bilimum küfür) Hmm nerde benim büyü parşömenlerim? Hah buldum! Power Word: Çıkma Teklifi

tarzı muhabbet yaptıklarını gördün mü? Sen hiç onların pleysıteyşına gidip pes attığını okudun mu? Kankalar böyle yapar. Dost dediğin böyle olur. Serat bu satırları okuyorsan sana sesleniyorum olm ne biçim dostsun lan. Gidelim artık pleysıteyşıncıya vericem eline kumandayı. Şuan ağlıyorum biliyor musun?

• Benim ilk okuduğum kitabı Yaz Alevi Ejderhaları su an sonlarindayim bu arada okuduğum dier fantastik kurgulardan daha güzel
  • arkadaşlar flintin ve sturmun ölümleri beni çok sarsmıştı

insanı içine alabilen başka bir seri görmedim hala okumaktayım bir ara başka serilere başlamıştım ama hepsi ya çok ciddi geldi yada yavan ejderha mızrağı tam kıvamında

o kadar uyduruk kitapları ve cizgi romanları film yapıyorlar birde sunun filmini olmadı dizisini çekseler ya

basit bir cartoon yaptılar ama oda bir yere kadar raistlini beyazperdede görmek lazım dünya gözüyle
  • takhisis sövalyelerinin hastasıyım. ilk kez fantastik bir romanda kötülerin tarafını tutuyorum resmen. bu kadar muhteşem bir sistem daha görmedim. solamniya şövalyelerini zaten çok severdim ama takhisis gerçekten hayranlık uyandırıyor bende. karanlık taraf + gurur ve adalet bu kadar iyi birleştirilimezdi herhalde. Lord Ariakan 10 numara adam.
  • Ben raistlin'in hayranıyım kitapta. İkizler serisi zaten mükemmel bir seri fantastik kurgu sevenlerin okuması gerekli.
  • arkadaşlar ben bu seriye başlamayı kafaya koydum ancak kitabın ebookunu bulamıyorum RAİSTLİN TARİHÇELERİ'nin ebooku elinde olan varsa özelden gönderebilirmi , günlerdir arıyorum bulamadım
  • -Güz Alacakaranlığının Ejderhaları
    -Kış Gecesi Ejderhaları
    -İlkbahar Şafağı Ejderhaları

Bu kitaplardan önce Huma Destanı'nı okumaya başlayacaktım fakat onu kitapçıda bulamadım.İlk önce bunları okusam sonra Huma Destanı'na dönsem olur mu?Çok kafa karıştırıcı olmaz değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CooL_

quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Dragon Lance filmini çıkarmışlar bu arada çizgifilm şeklinde hikaye tamam ama çizimler biraz garip geldi bana..

Evet Dün Korsan seyyar bayinde gördüm ve aldım 2 cd lik bir film daha izlemedim ama izlerim...

bence hiç izleme çok dandik geldi bana en komik eyrleri atlamışlar çizgileride iğrenç.. örneğin tanisle caramonun boyu aynı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

-Güz Alacakaranlığının Ejderhaları
    -Kış Gecesi Ejderhaları
    -İlkbahar Şafağı Ejderhaları

Bu kitaplardan önce Huma Destanı'nı okumaya başlayacaktım fakat onu kitapçıda bulamadım.İlk önce bunları okusam sonra Huma Destanı'na dönsem olur mu?Çok kafa karıştırıcı olmaz değil mi?

Pek sorun olacağını zannetmiyorum ancak Solaminya Şövalyelerinin daha farklı değerlendirmenize neden olabilir ilk seriye başlarken.(Hikaye bakımından herhangi bir sorun teşkil etmez. )
  • Çok Güzel Bir Kitap
  • İlk kitap bitti şimdi Kış Gecesi Ejderhaları'na başlayacağım.Kitabın geç bitme sebebi ise Sbs.Neyse,ilk kitaptan sonra birkaç sorum var,bunlar Kış Gecesi Ejderhaları'nda açığa çıkacak mı?Sorular aşağıda(SERİYİ OKUMAYANLAR BAKMASIN)

1-Fizban(Yaşlı Kişi) kender Tasslehoff ile birlikte Sestun'u kurtarmaya çalışırken Tasslehoff bir taşın üstünde bir resim gördü.Resimde iyi ejderhaların üstünde Solamniya Şovalyeleri vardı,sonra kenderimiz "Aaa şimdi anladım.Ejderha Mızrağı..." dedi ve Fizban bunun saçından tutup havaya kaldırarak hafızasını unutturdu ve "Anladım,demek ki gerçeği görüyorsun ama bu bilgiyi daha sonra hatırlaman gerek." dedi.Şimdi bu Fizban iyi bir karakter mi yoksa kötü mü?Geri gelecek mi?Neden hafızasını unutturdu?Kanımca bu Fizban Raistlin'in dediği gibi acayip güçlü ama bilerek saf davranıyor.Dövüşürken görecek miyiz?
    2-Raistlin iyi mi kötü mü?İlk mavi asa ortaya çıktığı zaman ona dokunamamıştı çünkü ruhu temiz değildi,ayrıca elfler cüppesini görünce korkmuştu.Güç içinse kendini rahatça satabilecek bir karakter.İleride kötü oluyor mu bu?
    3-İlk kitapta Verminaard'ın(Karanlıklar Kraliçesi'nin ermişi) ejderhası Yeşil Ziynetli Adamı arıyordu.O adam Altınay ve Nehiryeli'nin düğününde gözüktü ve hemen kayboldu.O adamın olayı tam olarak nedir?Hatta 3 adı var adamın.İnsanlar arasında Beram,Tanrılar arasında Hepadam.Ayrıca Hepadam isminden de bayağı şüphelendim.Ölümsüze yakın birşey çıkacak bence bu adam.
    4-2. kitabın başında Raistlin hologram tarzı bir Ejderha Mızrağı yapıyor ve Sturm'u kandırıyordu.E hani kimse bu Ejderha Mızrağı'nın şeklini falan bilmiyordu?Ne oldu?

Sizden isteğim sorularım 2. kitapta cevap bulacak mı?Çünkü sabredemiyorum 2'yi atlayıp 3'e geçesim var manyak mıyım ne

• quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

İlk kitap bitti şimdi Kış Gecesi Ejderhaları'na başlayacağım.Kitabın geç bitme sebebi ise Sbs.Neyse,ilk kitaptan sonra birkaç sorum var,bunlar Kış Gecesi Ejderhaları'nda açığa çıkacak mı?Sorular aşağıda(SERİYİ OKUMAYANLAR BAKMASIN)

1-Fizban(Yaşlı Kişi) kender Tasslehoff ile birlikte Sestun'u kurtarmaya çalışırken Tasslehoff bir taşın üstünde bir resim gördü.Resimde iyi ejderhaların üstünde Solamniya Şovalyeleri vardı,sonra kenderimiz "Aaa şimdi anladım.Ejderha Mızrağı..." dedi ve Fizban bunun saçından tutup havaya kaldırarak hafızasını unutturdu ve "Anladım,demek ki gerçeği görüyorsun ama bu bilgiyi daha sonra hatırlaman gerek." dedi.Şimdi bu Fizban iyi bir karakter mi yoksa kötü mü?Geri gelecek mi?Neden hafızasını unutturdu?Kanımca bu Fizban Raistlin'in dediği gibi acayip güçlü ama bilerek saf davranıyor.Dövüşürken görecek miyiz?
    2-Raistlin iyi mi kötü mü?İlk mavi asa ortaya çıktığı zaman ona dokunamamıştı çünkü ruhu temiz değildi,ayrıca elfler cüppesini görünce korkmuştu.Güç içinse kendini rahatça satabilecek bir karakter.İleride kötü oluyor mu bu?
    3-İlk kitapta Verminaard'ın(Karanlıklar Kraliçesi'nin ermişi) ejderhası Yeşil Ziynetli Adamı arıyordu.O adam Altınay ve Nehiryeli'nin düğününde gözüktü ve hemen kayboldu.O adamın olayı tam olarak nedir?Hatta 3 adı var adamın.İnsanlar arasında Beram,Tanrılar arasında Hepadam.Ayrıca Hepadam isminden de bayağı şüphelendim.Ölümsüze yakın birşey çıkacak bence bu adam.
    4-2. kitabın başında Raistlin hologram tarzı bir Ejderha Mızrağı yapıyor ve Sturm'u kandırıyordu.E hani kimse bu Ejderha Mızrağı'nın şeklini falan bilmiyordu?Ne oldu?

Sizden isteğim sorularım 2. kitapta cevap bulacak mı?Çünkü sabredemiyorum 2'yi atlayıp 3'e geçesim var manyak mıyım ne

sorularına cevap ama okumayanalr bakmasın:
    1-Fizban iyilerin tanrısı yada avatarı bu bütün fizban sorularını yanıtlar.
    2-Raistkin kötülük tanrısı olmak istiyor.
    3-Yeşil Ziynetli adam üçüncü kitapda daha çok görülüyo sanırsam bu adam ölümsüz zaten eğer yakalanırsa karanlık kraliçe dünyaya geri dönecek ama kardeşiyle tekrar sarılırsa filan(böyleydi galiba hatırlamıyom şuan tam) karanlık kraliçe cehennemine geri dönecek.
    4-ee işte kimse bilmiyo diyon raistlinde kurnaz olduğu için sturmö rahatça bilinmeyen bir eşyden ötürü kandırabilir.(bu arada raistlin şeklini biliyomuydu öyl bişey)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.