Şimdi Ara

Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
2
Favori
31.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @celede keşke yazının başına spoiler ibaresi koysaydın da okumamış olanların heyecanı kaçmasaydı.
  • 1-güz alacakaranlığı 1.kitabını
    2-ikizler serisi-3 kitap
    3-ikinci nesil-1.kitabını
    4-yaz ejderhası yalnız bu kitabı e-book tu ve sanırım yarım çünkü kitap palinle stell palinin fidyesi için büyücüler kulesine giderken bitti yani buda can sıkıcı yaff ayrıca reastlin hayranıyım en süper karakter o bence bide arkadaşlar, bu yukarda okuduğum kitaplar dışında elinde e book olarak okumadığım kitaplar olan arkadaşlar ulaşabilirmi pm den falan mail olarakta ulaştırılabilir sanırım şimdiden teşekkürler bideölüm kapısı serisini de okudum yani 3 kitabını ama bence ejderha mızrağı daha ii di
  • jfjdjgf
  • güzel arkadaşım serminn. o hayran olduğun adamın adı REASTLİN diiil Raistlin... Tarkan'a TEARKAN mı diosun yoksa sen ??

ikincisi... BUMP !

severim trecy hickman kankaları.. bunnar dan güzel karı-koca olurmuş ( televole hesabı )

en güzel iki serisi nin birincisi bence Dragon Lance.. ikinciside Death Gate.. Zaten bu elemanları SOLO çalışmaları hiç ses getirmedi bi ara solo çıakrttılar falan. sonra gene DL serisine daldılar. Keşke Death Gate i de yazmaya devam etselerdi
  • tüm ejderha mızrağı sevenllere müjde

http://www.imdb.com/title/tt0825245/

http://www.dragonlance-movie.com/

(bu haber forumda daha önce yayınlandıysa kusura bakmayın)
  • haberi verdiğin için saol ama
    film animasyon olucakmış ne yazıkki
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_magician

quote:

Orjinalden alıntı: P@TLıc@N

Raistlin Majere de bence Nietzsche nin üstüninsanından etkilenme war..adam megolamanyanın hatta narsizmin doruklarında yaşıyo ve ona çokta yakışıyo bence..

seri de mükemmel..gerçi henüz bütün kitapları okuma fırsatım olmadı ama inşaallah en yakın zamanda hepsini yutucam..

o deil de şunu farkettim bugün niçe(nietzsche) den bayabi bişiler yasdım heralde..yanlış anlaşılmak istemem..

kitabı pek de dikkatli okumamışsın raistlin hakkında değerlendirmen yanlış hatırlarsan ikizlerin savaşında caramon raistline bir şey söylüor raistlininm cevabı ise haklısın caramon bazen ben bile kendime sırtımı dönüyorum...gibi rasitlinin narsizm ya da benzeri sınıflandırmalara tabi tutulabileceğini sanmıyorum O tüm bunların üstündedir.ki kendisi bir tanrı oluyor sonuçta......ruhlar savaşının sonunda bir tanrıdan bahseder öteden gelen majere diye ki tanrılar bile dünyayı bulamazken rasitlinin bulması vb neyse

Kitap serisini düzgün okusan
    raistlin tanrı falan olmuyor o majere paladin in arkadaşı olan eski bir tanrı hatta SoulForge kitabına bakarsan mercanköşk diye çevrilmiş olan marjoram adlı bir bitkinin bu tanrının adı ile konulduğu söylenir

• Ölüm kapısı ile Ejderha mızrağı arasında bağlantı var gibi geldi bana

Fizban
    Zifnab

İkiside paladine tabii.

Seviyorum Weis & Hickmann ı ya

Bu arada Raistlin tanrı falan değil ama tanrılarla kanka gibi birşey.

Bir de Ruhlar Savaşından sonra yeni bir Ejderha Mızrağı üçlemesi çıkacak mı? Weis & Hickmann ın yazacağı bir üçleme olmalı ama diğerleri fasafiso.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Mayıs 2007; 23:54:44 >
  • Topiğin hepsini okumaya fırsat bulamadım ama arada bi yerde seri 114 kitap yazıyodu kaldım kitapları nerden bulabilirim acaba hangi kitapevlerinde vardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John -- 18 Haziran 2007; 11:14:26 >
  • İlkbahar Şafağı Ejderhaları okuduğum en mükemmel kitaptı
    Kış gecesi ejderhaları ile İkinci nesil de süper.
    Hayranıyım bu serinin
    Yaz Alevi Ejderhalarını alcam
  • Yaz Alevi Ejderhaları süper bir kitap yav
  • 17.5 milyon verip güz alacakaranlığının ejderhaları aldım..umarım güzeldir..
  • Mukemmel bir kitap ya, Flint, Tanis ve Tasslelehoff'un tanışmalarını anlatan kitabı okumanızı tavsiye ederim. Film işi canımı sıkıyor, keşke çekmeseler bence berbat edicekler.
  • ''Hırsız var ! Durdurun şu küçük hırsızı!''
    Tas adi herifi görebilmek, hatta belki hoopak sapanıyla yere yıkmak için hemen etrafını taradı. Ama kimsenin panik halinde kaçtığı falan yoktu. Üstelik etrafta küçük hırsız'a benzer kimse de yoktu. Tabii lafın gelişi böyle söylenmiş olabilirdi. Ancak birazdan, bir sürü insanın kendisini süzmekte olduğu kafasına dank etti.
    Omuzunun üzerinden dönüp baktı. Öfkeden köpürmüş cüce mücevheratçı hışımla kendisine doğru koşuyordu. Kender çabucak yana kaçılıp cücenin hırsızı yakalaması için yol verdi. Ama cüce zınk diye durduğu gibi, güçlü kollarından biriyle kenderi de boğazından yakalayıverdi. Tas, bir cüceye göre ammada çevikmiş, diye düşünmekten kendini alamadı.
    Öfkeden tükürükler saçan cüce öyle bir zıvanadan çıkmıştı ki, konuşmakta zorlanıyordu. ''Malımı geri ver, seni küçük...Şimdi seni...Afet senin o ırkını yeryüzünden tamamen silmeliydi...Muhafızlar! Muhafızlar! Ben sana yapacağımı...''
    ''Malını mı?'' Tas'ın yüzündeki şaşkın ifade, öfkeden küplere binmiş cüceyi iyice felç etmişti. '' Senin bir şeyini mi çaldığımı zannediyorsun?'' Bir eli arkasında duran Tas, diğer eliyle de kendisini işaret ediyor ve adeta, ''Ben mi? Tüm bu heyecan benim için mi?'' diyordu.
    ''Arrghh!'' diye bağıran cüce, sonunda sinirden yaprak gibi titreyen ellerini kontrol edemediği için Tasslehoff'u bıraktı. Birkaç kez kendi etrafında dönüp öfkesinin yatışmasını bekledikten sonra tekrar Tas'a döndü.
    ''Nasıl inkar edebiliyorsun? Bileğinde olduğunu gözlerimle gördüm!''
    Tas sol bileğine baktı. ''Ben bunda hiçbir şey göremiyorum.''
    ''O değil, seni mankafa!'' diye cıyakladı cüce. ''Arkanda sakladığın elinde!'' Tas'ın elini kaparak bileziği çıkartmaya çalıştı. ''İşte burada, bileğinde!'' diye tekrar yırtındı.

Flint ve Tas'ın ilk karşılaşmasından çok az birşey yazayım dedim, devamı çok güzel tabi ki kender çalmadığını tekrarlıyor ve flinti delirtiyor:)

• Dhamon efsanesınden kımse bahsetmemiş bence cok guzel bır 3lemeydi oda..
  • Evet Dl gercekten cok zevkli okuması fln ama bı yerden sora cok sıkıo. Ben Ruhlar Savasından sorasını okumadım zaten cok sıkmaya basladı. Herkes bırbırının akrabası oluo hep aynı seyler oluo cunku. Ama bence en guselı Ejderha Mızragı Destanı en zevklısı buydu. Hatta ılk kıtabını hepsıne tek gecerım
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Raistlin

Evet Dl gercekten cok zevkli okuması fln ama bı yerden sora cok sıkıo. Ben Ruhlar Savasından sorasını okumadım zaten cok sıkmaya basladı. Herkes bırbırının akrabası oluo hep aynı seyler oluo cunku. Ama bence en guselı Ejderha Mızragı Destanı en zevklısı buydu. Hatta ılk kıtabını hepsıne tek gecerım

Ben majere kardeşlerin hayranı oldugum icin en sevdigim kitaplar Raistlin tarihçeleri ve Efsaneler serisiydi diyebilrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaben -- 27 Ocak 2008; 19:48:35 >
  • Ejderhamızrağı Destanı Serisi
    Efsaneler Üçlemesi Serisi
    Raistlin Tarihçeleri

arkadaslar okuyup bitirip de kitaplarını satmak isteyen varsa ankara'da elden alabilirim. bi kaç seri bitirdim. gittikçe tuzlu olmaya başladı bu meret he.

bu arada dragons of autumn twilight'ı izledim. pek kaliteli olmamış. ama karakterler genelde tasvirlerle birebir örtüşüyo. tasslehof'u benzetemedim bitek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: N. Flamel

quote:

Orjinalden alıntı: eddy

Raistlin Majere den gerisi boş ya çok da iyi bi seri değil ölüm kapısı serisi daha güzel bence

raistlin majere ayrı bir kavram zaten ya... bi hırsın insanı taşıyabileceği en üst noktadır o adam.. Kesinlikle okuduğum bütün kitaplar arasında en sevdiğim karakter.

artemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 12 Nisan 2008; 9:00:35 >
  • ben bu kitabıokumyı dusun dum hatta 2 tanesi varda elimdekiler bunlar güz alacakaranlığının ejderhaları ve yaz alevi ejderhaları ama bunların baya serisi varmıs baslayamadım ilk once hangi kitapları okuyayım dersiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.