evet bütün seri bu sıra ile okunursa iyi oluyormuş..... ben başladım
orda sadece ilk 50 kitap var. Seri toplamda 114 kitap gibi bişey.
Ya iyi o sıraya gore okuyalım da ben bu serınin anlam karmaşalarıyla dolu olduğunu düşünüyorum. daha hiç birini okumadım okuyanlar biraz yorum yapsa çooook sewinicem
bısey sorabılır mıyım bu kıtaplarının toplamının sayfa sayısı kactır. yanı toplamı kac sayfadır bu serılerın elınde bulunan arkadaslar rıca etsem bana bı toplayıp yazarlar mı acaba.
bu kitapları (114) toptan bulabileceğim bi yer warmı. ne kadar bulurum. Seri arıyorum şimdi bitirmek için bunlarda beni bir ay falan idare eder.o da ucu ucuna olur. ama en güzel seriler bi ölüm kapısıdır. bide elenium-tamuli dir.
yahu bana bir yardım edin bende karışık ebook lar var sıralamaya karar veremedim.aynen yazıyorum dragonlance 1 ikizlerin savaşı ikizlerin zamanı ikizlerin sınavı ölüm kapısı ejder kanadı ölüm kapısı elf yıldızı ölüm kapısı ateş denizi güz alacakaranlığı ejderhaları
quote:
Orjinalden alıntı: sercos
yahu bana bir yardım edin bende karışık ebook lar var sıralamaya karar veremedim.aynen yazıyorum dragonlance 1 ikizlerin savaşı ikizlerin zamanı ikizlerin sınavı ölüm kapısı ejder kanadı ölüm kapısı elf yıldızı ölüm kapısı ateş denizi güz alacakaranlığı ejderhaları
şimdi şu ölüm kapıları bunlardan bağımsız sıra; 1-Ejder Kanadı 2-Elf Yıldızı 3-Ateş Denizi (belki bulursun diye 4,5,6,7 de weriim)4-Yılan Büyücüsü 5- Kaosun Eli 6-Labirentte 7-Yedinci Kapı
dierlerini arkadaşlar yukarda yazmışlar laf kalabalığı yapmıyım
@metalistisot
sağol arkadaşım.
Arkadaşlar ravenloft ve ejderha mızrağı serileri elinde olan arkadaşlardan yardım istiyorum. bu serilerin bir iki kitabını okudum ama diğerlerini bulamıyorum ebook şeklinde elinde olanlar suleymang@poaş.com.tr adresine mail atarlarsa sevinirim. şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
arkadaşlar şu raistlinin üstüne karakter var mı yaww
walla ben çok kısa zamanda bi 15 kitap okudum .simdi bütün mızrak kahramanlarını elimle gömdüm kıyamet tugayından devam ediyorum. tabiki onun üstüne kahraman yok ben bi ara aşıktım ona o darece yani