Şimdi Ara

Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
293
Cevap
2
Favori
31.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun serileri sevmem ama sayfa sayısına göre okurum belki.Kalın seviyorum günde 75-100 sayfa okuyorum.Kaç sayfa ilk kitabı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaaskin

Uzun serileri sevmem ama sayfa sayısına göre okurum belki.Kalın seviyorum günde 75-100 sayfa okuyorum.Kaç sayfa ilk kitabı??

416 sayfa (Güz Alacakaranlığının Ejderhaları)
  • Güz Alacakaranlığı ile başlayan üçleme en iyi frp üçlemesiydi bence, sonra çok bozdu ama.
    Yakın zamanda aynı yazarların Ölüm Kapısı Serisi'ne başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: Aces High

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manyakurt

Konu ölmüş gitmiş ama, 2 yıllık bir hort yapalım bakalım ! (: Kayıp Yıldızın Ejderhaları (Ruhlar Savaşı - 2) yi bitirdim. Ama bence zirvede bırakmak lazımdı.
    tr.wikipedia.org
    Ejderha Mızrağı Destanı - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Ejderha_M%C4%B1zra%C4%9F%C4%B1_Destan%C4%B1

şu listeye göre ikinci nesile geçmeden bırakmak en mantıklısı, ikinci nesil ve yaz alevi ejderhaları da okunası kitaplar ama ruhlar savaşında iyice kopuyor gidiyor. Zaman yolculuğu falan derken iyice konu karışıyor. Sırf eski kahramanların hatrına okuyorum ama, ana yazarların tüm kitaplarını okuyup bırakcam..

hakkaten hortlamış önceki mesajlarıma baktımda tıp seçeceğimi söylemişim taa ozamandan bu yana ne sular aktı

ikinci nesil ve yaz alevi okunabilir bence ben okudum pişman değilim ama yaz alevinden sonra kesinlikle bırakılmalı para zaman ve sağlık israfı

hocam amber ve bilmemne serisi o kadar kötü değildi ya

oha oralara kadar nasıl okudun yaw insan sıkılır be başka seri okusaydın unutulmuş diyarlar filan

ikisini birlikte okudum hocam

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: julian

Ya iyi o sıraya gore okuyalım da ben bu serınin anlam karmaşalarıyla dolu olduğunu düşünüyorum. daha hiç birini okumadım okuyanlar biraz yorum yapsa çooook sewinicem

ilk 3 ünü yıllar evel bi solukda omuştum. wilbur smithin firavun hikayelerinden sonra en beğendiğim kitaplar arasında yer alır.

şimdi e kitap olarak 4-5-6 yı okuyacağım sanırım.

birde yan dallar felan var onlara çokda kaçmamak lazım. ilk 3 güzeldi sonrası hakkında bilgim yok bence bi yerden sonra kendisini tekrar ediyor olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Ya iyi o sıraya gore okuyalım da ben bu serınin anlam karmaşalarıyla dolu olduğunu düşünüyorum. daha hiç birini okumadım okuyanlar biraz yorum yapsa çooook sewinicem

ilk 3 ünü yıllar evel bi solukda omuştum. wilbur smithin firavun hikayelerinden sonra en beğendiğim kitaplar arasında yer alır.

birde yan dallar felan var onlara çokda kaçmamak lazım. ilk 3 güzeldi sonrası hakkında bilgim yok bence bi yerden sonra kendisini tekrar ediyor olabilir...

Mevsim ejderhaları serisi
    Kayıp tarihçeler serisi
    Raistlin tarihçeleri
    Efsaneler (Ikizler) serisi
    Ikinci nesil
    Yaz alevi ejderhaları

Bu 13 kitap oldukça yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kayıp tarihçeler serisi
    Raistlin tarihçeleri
    Ikinci nesil
    Yaz alevi ejderhaları

Nick sanırım şövalyenin adıydı hangisiydi haremci olan mıydı, nick konu uyumu olmuş.

ekitap olarak varmı bunlar?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kayıp tarihçeler serisi
    Raistlin tarihçeleri
    Ikinci nesil
    Yaz alevi ejderhaları

Nick sanırım şövalyenin adıydı hangisiydi haremci olan mıydı, nick konu uyumu olmuş.

ekitap olarak varmı bunlar?

Ejderhaları orduları komutanının adı

• Biraz hort olucak kusura bakmayın İkizlerin Zamanı, İkizlerin Savaşı, İkizlerin Sınavı ana konudan uzakmı yoksa paralelmi devam ediyor ? Serinin ilk 3 kitabını yeni basım aldım severek okuyorum ama ikizler serisini bulamıyorum sizce sürükleyiciliği nasıl ?
  • arkdaşlar 5 adet ejderha mızrağı serisinden kitap satmaktayım ilgilenen pm atarsa yardımcı olurum
  • Arkadaşlar, Cüce derinliği serisini bulamıyorum. Kiralamak isteyen varsa iletişime geçelim. Hiç bir yerde yok 👏🏼👏🏼

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt

Hadi bakalım 19 yıl olmuş hortlatalım.Vana tüm seri lazım nasıl bulacağım

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.