Şimdi Ara

Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
2
Favori
31.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.nesile kadarki kitaplar güzelde 2.nesilden sonra bayıyo yani bi kahramının çocuğu illa kahraman olmaz ya ama burda öle
  • Ya Beyler YaLvarıorum Çarşamba sunumum var GÜZ ALACAKARANLIĞI EJDERHALARI nın özetini yada kısaca anlatımını, okuyan biri biri yazabilirmi lütfen lütfen lütfen

heryeri gezdim özeti yok
    kısaca bahsederseniz yani başında noluyo sonunda noluyo die /başını okudum gerçi ama olsun /ACAİP sevinirim
    2 Gün kaldı sunuma

LÜTFEN
  • Arkadaşlar yeni başladım okumaya. Daha seviceğimden emin olmadığım için ilk kitabı e-book olarak okuyordum. Çok sevdim ve okumaya devam istiyorum ama e-book'un bazı sayfalar eksik. 237-267 arası 30 sayfa yok. Lütfen elinde olan varsa atsın. Yada en azından sayfaları scanlesin yada fotoğrafını çeksin. Çok zor birşey istemiyorum lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.
  • benim okuduklarım
    1)güz alacakaranlıgı ejderhaları
    2)kış gecesi ejderhaları
    3)ilkbahar şafağı ejderhaları
    4)ikizlerin tamamı(3 kitap)
    5)ikinci nesil
    6)yaz alevi ejderhaları
    7)ruhlar savaşı serisi(3 kitap)
    8)raistlin tarihçeleri(2 kitap)
    9)fistandantilus ReBorn
  • Ben 30 kitabını filan okudum ama bu destan serisini ve efsanler uclemesı(nbiraz)sevdim. Dierleri cok sacma olmus. Raistlin buradaki en iyi karakter. Ama bence bu karakter olmasaymıs daha iyi olurmus(tadı kalmazdı belki ama bole bi karakterın varolduunu bılmedıımız ıcın bısı deısmezdı) .Cunku bu karakter yuzunden bu kitabı sacmalastırdılar. Raistlinin uzerınden para kazandılar. Oylesıne kitaplkar yazmaya baladılar. Eger Destandan sonrakı kıtaplara dıkkat edersenız edebiyattan yoksun kitaplar olduunu gorursunuz. Ama genede gercekten surukleyıcı ve cok guzel kitaplardır. Unutulmus diyarlardan daha surukleyıcı ama unutulmus diyarların yanından kitap oılarak gecemez. 312564123 km arkasından gelir.
  • Weis ve Hickman harici bir tek Humanın yazarını beğendim. Gerisi fos. Ayrıca seriyi yayınlanış sırasına göre okursanız inanın çok daha keyifli okursunuz, yoksa seriye başlamadan ruhdövenini okursanız inanın bir halt anlamayacaksınız okuduğunuz şeyden, ki ruh döveni çıkmadan Raistlin niye öyle bilmiyorsunuz ve bu güzel bir heyecan katıyor seriye. Ben 3-4 ay beklemiştim ikizlerin son kitabının çıkmasını ve aldıktan hemen sonra bitirmiştim ve çok iyi bir final olmuştu.

Seriye başlayacaksanız "bu neymiş, şu adam kim, burda ne oldu" gibi sorular sormayın cevaplarınıda istemeyin, söylemeye çalışanlarıda dövün. Çünkü büyük bir keyiften mahrum kalırsınız. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wessago

Weis ve Hickman harici bir tek Humanın yazarını beğendim. Gerisi fos. Ayrıca seriyi yayınlanış sırasına göre okursanız inanın çok daha keyifli okursunuz, yoksa seriye başlamadan ruhdövenini okursanız inanın bir halt anlamayacaksınız okuduğunuz şeyden, ki ruh döveni çıkmadan Raistlin niye öyle bilmiyorsunuz ve bu güzel bir heyecan katıyor seriye. Ben 3-4 ay beklemiştim ikizlerin son kitabının çıkmasını ve aldıktan hemen sonra bitirmiştim ve çok iyi bir final olmuştu.

Seriye başlayacaksanız "bu neymiş, şu adam kim, burda ne oldu" gibi sorular sormayın cevaplarınıda istemeyin, söylemeye çalışanlarıda dövün. Çünkü büyük bir keyiften mahrum kalırsınız. :D

Weiss-Hickman hariç diğer yazarlar ve diğer kitaplar malasef pek güzel değil. Majare sülalesi artık fenalık veriyor okurken insana . Ben Huma 'yı eksik buldum.Daha önceki kitaplarda hep ejderha ile olan büyük aşklarından bahsediyordu.Yazar kitapta bu konuya pek değinmemiş bu da hikayeyi biraz basitleştirmiş.Tabi Huma diğer kitaplara göre çok daha iyiydi.Ah birde Vinas Solamnus güzeldi.
    iyi okumalar

Bu arada Arkabahçe ye buradan

Artık kitap çıkarmaya tekrar başlasalar iyi olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: raistlin59

arkadaşlar şu raistlinin üstüne karakter var mı yaww

Adam büyüsü elinden alınınca dehşet wise bi kişilik oluyo.Onun üstüne karakter varmıdır bilemicem ama Dalamar kadar ezik başka bi karakter daha yok "shalafi bana bunu yapti!shalafi bana bunu yaptı diye dolanıyo tüm kitaplarda ortalıkta.Ezik darkelf

• ayrıca dark elfte deıl kı dalamar dark elf oyle olmaz gercı onnarın kendı yaratımları ama olsun bı ulkesınden kovuldu dıe dark elf mı olur ayrıca dellı edıo bu dalamar harbıdende benıde. Hemen raistlin cehennemde kalınca yerını kaptı serefsız su raistlin bi gelse sunu gebertsede kurtulsak die dualar ettim.
  • ben de okuom yaz alevi ejderhalarındaım ikizler serisi gerçekten harika özellikle ikizlerin sınavı
  • en sevilen kaarakter raistlin galiba ben de çok seviom
  • arkadaşlar herkes ejderha mızrağını konuşuo biri bana bilgi werebilir mi hiç okumadım da!ama tam bi fantastik bilimkurgu hayranıyım
  • lütfen biri bana anlatsın şu kitabı çok merak ettim!
  • Bende okumuştum baya bi kitabını okuduğum en iyi fantastik kurgulardan biri.Ölüm kapısı serisini bitrdim cidden harika süper bi konusu vardı çok kısa bi zamanda bittti keşke ölüm kapısının filmi gelse :( film demişken 2007 sonbaharda ejderha mızrağı güz alaca karanlığın ejderhaları geliyo bilginiz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

ya arkadaşlar o serinin yaklaşık 10 kitabını okudum.
    ama belli bir zamandan sonra çok sinir olmaya başladım yazarlarına.
    hele ikizler ile ilgili ikilemenin sonunda önceki kitaplarla yeni kitapları arasındaki çelişkiler için özür dilemesi beni çileden çıkardı.bildiğim bütün küfürleri ettim orda.
    biraz dikkatli herkes seride çok büyük çelişkilerin olduğunu görür.
    zamanda yolculuk konusuna el atınca zaten batırmışlar seriyi.ya orda o kadınların biraz olsun geleceğe dönüş filmini izlemelerini isterdim.bilimle ilgili insanların ancak altından kalkacağı bir konuya eksik bilgileriyle girmeye kalkmışlar.

ben asla o kadınların bir kitabını para verip almam artık ama okumaya başlamayanlar için söylüyorum ilk üç kitap gayet güzel.sonrasından da çok mantık aramazsanız güzel gelecektir.

hm seni düzeltme ihtiyacı hissetiim onlar kadınlar değiller.ewet margeret weis bir kadın ama tracy hickman isminden de anlaman gerektiği gibi bir erkek.ayrıca efsaneler üçlemesi sizin tabirinizle ikizler serisi ejderha mızrağı serisinde yazılmış en iyi seridir gerçi ruhlar savaşı ve yaz alevi ejderhaları da en az onlar kadar iidir

• quote:

Orjinalden alıntı: P@TLıc@N

Raistlin Majere de bence Nietzsche nin üstüninsanından etkilenme war..adam megolamanyanın hatta narsizmin doruklarında yaşıyo ve ona çokta yakışıyo bence..

seri de mükemmel..gerçi henüz bütün kitapları okuma fırsatım olmadı ama inşaallah en yakın zamanda hepsini yutucam..

o deil de şunu farkettim bugün niçe(nietzsche) den bayabi bişiler yasdım heralde..yanlış anlaşılmak istemem..

kitabı pek de dikkatli okumamışsın raistlin hakkında değerlendirmen yanlış hatırlarsan ikizlerin savaşında caramon raistline bir şey söylüor raistlininm cevabı ise haklısın caramon bazen ben bile kendime sırtımı dönüyorum...gibi rasitlinin narsizm ya da benzeri sınıflandırmalara tabi tutulabileceğini sanmıyorum O tüm bunların üstündedir.ki kendisi bir tanrı oluyor sonuçta......ruhlar savaşının sonunda bir tanrıdan bahseder öteden gelen majere diye ki tanrılar bile dünyayı bulamazken rasitlinin bulması vb neyse

• Öncelikle Tracy die bir erkek ismi duymadım ben, bence resmen kadın ismi.
    Yaz Alevi Ejderhalarında Raistlinin yeğenine ben büyüm için hayatımdan, sağlığımdan, dostlarımdan, beni karşılıksız seven tek kadından vazgeçtim dediği yer süperdi resmen.
    Ben Ruhlar savaşı serisini okudum en son ve sonunda takhisisin ölmesi bence kötü oldu. Paladine de ölümlü oldu fln bence ii olmadı.
  • bende 25-30 kitabı okudum. Ana seriyi fazla mantık aramadan okumaya başlarsanız, çok keyif alırsınız bence . Özellikle ilk 12 kitap oldukça iyi. Dhamon zalimkurt seriside fena değil. vinas solamnus ve karadalamar da oldukça iyi.

Buna karşın hala okumadıysanız, mutlaka ravenloft serisini okumanızı tavsiye ederim. Zaten bu dünyadan topu topu 8 kitap dilimize çevrildi. Hepsi de oldukça güzel kitaplar. Sislerin vampirini mutlaka okumalısınız derim...
  • RuhLar SavaŞı Süper.
  • ben yaz alevi ejderhalarını okuduğumda öldüm zaten çünkü tanisssssss ölmüşşşttüüüüüü şimdi ikinci nesilleri okuyorum veee usha rastlinin kesinlile kızıııı valla yaz alevi ejderhalarında beni ikna etmişlerdi kızı olmadığına kızıymışşşşşşşşşşşşşşşşşş çok şaşırdım nedense
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.