Şimdi Ara

Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
2
Favori
31.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Alın size en baba spoiler.

Neden yaptın bunu , ha neden? Ben oraya kadar gelmemiştim.
  • Spoiler yazmak istedim yazmışkende en güzelini yazayım dedim.
  • Ejderha Mızrağını okuyupta Raistline büyüksün demeyen Tass'ın yaptıklarına gülmeyen yoktur herhalde.

Bu arada spoilerlara göz attım baba spoilerı veren arkadaş mahvettin bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Ejderha Mızrağını okuyupta Raistline büyüksün demeyen Tass'ın yaptıklarına gülmeyen yoktur herhalde.

Tass'a bayılıyorum ya. Kurduğu diyaloglar süper bu ' kapı kulbu akıllı kenderin '

Misal; "Merhaba ben Tasslehoff Burrfoot siz de karanlıklar kraliçesi olmalısınız"

Ve Flint'e sürekli ' Düşün Flint, ben olmazsam başina neler gelir biliyor musun?' demesi.

Birde Raistlinle, yeğeninin konuşmasından bir şey yazayım, içimde kalır.

"Ağla Palin. Çok, çok uzun zaman önce benim ağladığım gibi sen de ağla. İşte o zaman tıpkı benim gibi anlayacaksın ki, hiçbir işe yaramıyor. Gece yarısında tek başına hıçkıra hıçkıra ağlarken kimse seni duymuyor."

• quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

quote:

Ejderha Mızrağını okuyupta Raistline büyüksün demeyen Tass'ın yaptıklarına gülmeyen yoktur herhalde.

Tass'a bayılıyorum ya. Kurduğu diyaloglar süper bu ' kapı kulbu akıllı kenderin '

Misal; "Merhaba ben Tasslehoff Burrfoot siz de karanlıklar kraliçesi olmalısınız"

Ve Flint'e sürekli ' Düşün Flint, ben olmazsam başina neler gelir biliyor musun?' demesi.

Birde Raistlinle, yeğeninin konuşmasından bir şey yazayım, içimde kalır.

"Ağla Palin. Çok, çok uzun zaman önce benim ağladığım gibi sen de ağla. İşte o zaman tıpkı benim gibi anlayacaksın ki, hiçbir işe yaramıyor. Gece yarısında tek başına hıçkıra hıçkıra ağlarken kimse seni duymuyor."

Yazdığın bütün cümleleri hatırladım

Raistline olan hayranlığım büyüsünden ileri gelirken yaşadığı olaylar beni kendine bağlamıştı.Özellikle Caramon Raistlinin kız arkadaşına samanlıkta pul koleksiyonunu gösterirken Caramondan nefret etmiş Raistline ne yapsan yeridir bu evrene demiştim

• quote:

Yazdığın bütün cümleleri hatırladım

Tehlikeli bir cevap, bakmayın.

Ruhdövenindeki kısımdan bahsediyorsun sanırım, şu Raistlinin ' Bu hatun için, büyümden bile vazgeçerim anasını satıyım' diye dolaştığı bölümden. Ama ne oluyormuş? Elini çabuk tutmazsan, kaslı iri bir hödüğün teki kızı senden önce kapıyormuş. Gerçi Raistlin ilk başta çok sarsılsada, (bir kulunu çok seuiivduummm, o beni hiç sevmuuuiyorr) sonradan Caramon'a teşekkür etmiştir. Adamın hayatında tek bir tutkuya yer var, aslanım benim.

Bu arada, söz konusu pul koleksiyonu olayı, samanlıkta değil, depoda geçiyor diye hatırlıyorum. Böyle mumlar filan, güzel bir atmosfer vardı, Raist pencereden içerideki neşe dolu çifti izliyordu hatta. . Gerçi, söz konusu adam, her girdiği handa, bir kaç garson kız ayarlayan Caramon olunca, ilişkinin evin çatısında bile gerçekleşmesi normal gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Şuga -- 30 Kasım 2009; 14:34:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarknessAngel

quote:

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

raistlin çok ön planda , ejderha mızrağı insanlar için o "yoldaşlardan" çok "raistlin" anlamına geliyor. yanlış bi strateji

ama raistlinde en çok tutulan karekter ejderha mızrağını okuyup raistline hasta olmayan birini tanımıyorum kendimde dahilim raistlin ve lord soth o raistlini yaratan eleman manyak yaratmış..

Ralistin sevmedigimi soyledigim icin beni linc etmeye gelmeyin ama ralistine bir turlu isinamadim cunku adam hakkinda hic bir sey belirtilmiyor okudugum 5(birisi huma destani) kitpta da birsey soylemiyor nasil bu hale geldin gik yok (ozur dilerim klavyayi yanlislikla ingilizce almisin ondan bu kadar kotu yaziom)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onatello

Spam Yaptım ama bunu söylemem gerekiyordu

Ben Ralistine hasta olmadım ama daha çok Tanise hayran oldum ve soracağım bir şey var sonunda Tanis ve Laurana evleniyor mu?

Vayy, konu geri gelmiş. Cevaplamadan duramam vallahi;

Birinci Dereceden Bilgi ( O kadar yorumum var konuda, aklıma şimdi mi geldi ? neyse, önümüze bakalım.)

Öncelikle Raist yerine ,Tanise hayran olmayı başarabilen nadir insanlardan ( senden başka tanımıyorum) olduğun için seni kutluyorum. Sonrasında ise cevaba geliyorum ; hayır, Tanis onun yerine Caramon'u tercih ediyor. ( Bu Tanis geymi lan ? diye sorduğunuzu duyar gibiyim, hayır değil, berbat bir şakaydı sadece. ) Tanis ve Laurana evleniyorlar tabiki, nurtopu gibi bir çeyrek elf oğulları bile oluyor. Daya baba spoileri dersen, devamını da yazarım, affetmem.

Bence yuzde(yuzde sembolunu bulamadim) 75 elf yuzde 25 insan cocuklari oluyor senin dedigine bakarsak (matematigim iyidir)

• Bu haftasonu ikinci nesile geçmeyi planlıyorum ama ikinci nesil kitabı o kadar iyi diyolar harbiden iyi değilmi? birde ikinci nesil kötüyse bile ondan sonra kitap nasıl? birinci derecenden bilgi vermeden konuyu açarmısınız?
  • quote:

Bu haftasonu ikinci nesile geçmeyi planlıyorum ama ikinci nesil kitabı o kadar iyi diyolar harbiden iyi değilmi? birde ikinci nesil kötüyse bile ondan sonra kitap nasıl? birinci derecenden bilgi vermeden konuyu açarmısınız?

İkinci nesili okuyalı seneler oluyor... Gayet iyiydi diye hatırlıyorum, okumadıysan Yaz Alevini'de oku. Tam bir yanıt yazamadım, çünkü cümlelerin çok devrik olmuş @darkness, biraz daha dikkatli yazarsan daha rahat cevaplarım.
  • beyler güz alacakaranlığının ejderhaları kitabını aldım.30sayfa okudum bıraktım okumayı.çok çok sıkıcı.konu yok bişi yok.akış yok.anlatım gzl değil.bu kitabı öneriler doğrultusunda aldım ama hiç beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

beyler güz alacakaranlığının ejderhaları kitabını aldım.30sayfa okudum bıraktım okumayı.çok çok sıkıcı.konu yok bişi yok.akış yok.anlatım gzl değil.bu kitabı öneriler doğrultusunda aldım ama hiç beğenmedim.

Oha bende kendimi tek Tanis sever olarak biliyodum benden daha enderleride varmis.
  • quote:

quote:

Bu haftasonu ikinci nesile geçmeyi planlıyorum ama ikinci nesil kitabı o kadar iyi diyolar harbiden iyi değilmi? birde ikinci nesil kötüyse bile ondan sonra kitap nasıl? birinci derecenden bilgi vermeden konuyu açarmısınız?

İkinci nesili okuyalı seneler oluyor... Gayet iyiydi diye hatırlıyorum, okumadıysan Yaz Alevini'de oku. Tam bir yanıt yazamadım, çünkü cümlelerin çok devrik olmuş @darkness, biraz daha dikkatli yazarsan daha rahat cevaplarım.

pardon dün aceleyle yazdım mesajı en iyisi sorularımı baştan sorayım öyle cevapla.
    1-ikinci nesili okuyanlar genelde kitap o kadar iyi değil diyorlar doğrumu bu?
    2-ikinci nesili okumadan yaz alevi ejderhalarına geçsem bir şey anlarmıyım?
    3-yaz alevinden sonra hangi seriyi okumam gerekiyor. bir çok kitap arkasında ruhlar savaşı serisi yazıyor fakat frpnette yeni çağın ejderhaları ve dhamon efsanesi diyor. aydınlatırsanız mutlu olurum.

• 1- Önceki mesajımda dediğim gibi, ben kitabı gayet zevkliydi diye hatırlıyorum.
    2- İki kitap, çokta alakalı değildi ,anlarsın. Fakat, İkinci Nesili okuman tavsiyemdir...
    3- Darkness, biliyorsun ana hikayeden bağımsız olarak, yazılmış onlarca yan kitap var Ejderha Mızrağında. Dhamon Efsanesiyle, Yeni Çağın Ejderhalarını okumadım sanırım öyleler. Ben Ruhlar Savaşına geçmiştim direk, herhangi bir sıkıntıda yaşamamıştım. Yine de, Dhaman Efsanesinin gayet güzel olduğunu duymuştum bir kaç yerde, sana kalmış tercih.

Huma'yı okumuştun sanırım sen ? Onun harici , bağımsız kitaplardan sana Vinas Solamnus ve Kang'ın alayını öneririm. Majere Kardeşler de fena değildir.
  • quote:

1- Önceki mesajımda dediğim gibi, ben kitabı gayet zevkliydi diye hatırlıyorum.
    2- İki kitap, çokta alakalı değildi ,anlarsın. Fakat, İkinci Nesili okuman tavsiyemdir...
    3- Darkness, biliyorsun ana hikayeden bağımsız olarak, yazılmış onlarca yan kitap var Ejderha Mızrağında. Dhamon Efsanesiyle, Yeni Çağın Ejderhalarını okumadım sanırım öyleler. Ben Ruhlar Savaşına geçmiştim direk, herhangi bir sıkıntıda yaşamamıştım. Yine de, Dhaman Efsanesinin gayet güzel olduğunu duymuştum bir kaç yerde, sana kalmış tercih.

Huma'yı okumuştun sanırım sen ? Onun harici , bağımsız kitaplardan sana Vinas Solamnus ve Kang'ın alayını öneririm. Majere Kardeşler de fena değildir.

cevapların için saol. bu arada dün dalamarım kitabını bitirdim. okumaya niyetli olanlar benim yaptığım hatayı yapmayın. bu iğrenç kitapla zamanınızı boşa harcamayın. hayatımda gördüğüm en iğrenç fantastik kitap. dalamar gibi birini bizden soğutuyolar.

• quote:

quote:

cevapların için saol. bu arada dün dalamarım kitabını bitirdim. okumaya niyetli olanlar benim yaptığım hatayı yapmayın. bu iğrenç kitapla zamanınızı boşa harcamayın. hayatımda gördüğüm en iğrenç fantastik kitap. dalamar gibi birini bizden soğutuyolar.

Ciddi misin? Dalamarı zaten pek sevmemişimdir, fakat kitabı güzel diye duymuştum. Biri harıl harıl övüyordu hatta, tavsiye için sağolasın. Bu arada, daha da iğrenç bir fantastik kitap görmek istersen -Neden isterki biri bunu ? - Avatar üçlemesinin ilk kitabını oku. Başlayıp da bitiremediğim- ayrıca evin bahçesinde yakmayı düşlediğim- tek fantastik kitaptır.

• quote:

quote:

quote:

Ciddi misin? Dalamarı zaten pek sevmemişimdir, fakat kitabı güzel diye duymuştum. Biri harıl harıl övüyordu hatta, tavsiye için sağolasın. Bu arada, daha da iğrenç bir fantastik kitap görmek istersen -Neden isterki biri bunu ? - Avatar üçlemesinin ilk kitabını oku. Başlayıp da bitiremediğim- ayrıca evin bahçesinde yakmayı düşlediğim- tek fantastik kitaptır.

acayip saçmalamış bazı yerlerinde yazar. hatta çok güldüğüm bi yer vardı. savaş stratejisi şu: 9-10 elf büyücü karanlık kraliçenin binlerce kişiden oluşan ordusunu ilüzyona sokup elf ordusu onları arkadan vurcak ilk okuyanlar güzel bir fikir gibi geliyo ama baya bi fantastik kitap okuduğum için birde ejderha mızrağının ilk kitapalrına hakim olduğum için acayip aptalca geldi. ayrıca yazma şeklide güzel değil.

• arkadaslar ben şu sıra ile okudum kitaplari şimdi ne okumam gerek??

Güz Alacakaranlığın Ejderhaları
    Kış Gecesi Ejderhaları
    İlkbahar Şafağı Ejderhaları

Humanın Destanı

Cüce Derinlikleri Ejderhaları

İkizlerin Sınavı
    İkizlerin Savaşı
    İkizlerin Sınavı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onatello -- 25 Aralık 2009; 16:15:41 >
  • İstersen geçmişe dön Raistlinin geçmiş hayatını öğren. istersen geleceğe git ikinci nesile başla
    raistlinin hayatı dersen:
    ruhdöveni
    silah kardeşliği

raistlini boşver dersen:
    ikinci nesil
    yaz alevi ejderhaları

FRPNET
    Sayfa Bulunamadı - FRPNET
    http://www.frpnet.net/kitaplistesidl.html

burdanda okuma sırasına bakabilirsin.

• Peki ya sonra ne okuyabilirim ikizlerin savasi ve ikizlerin zamanindaki listede ruhlar savasi serisi yaziyor ama frpnet de Yeni Çağın Ejderhaları yaziyor hangisini okumaliyim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.