Şimdi Ara

Ek besin için uygun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ek besin için uygun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nestle impact hasta maması, biz de beslenme problemi yaşayan hastalarımıza klinikte reçeteliyoruz, bu ürün "meal replacement" kategorisindedir yani protein, karbonhidrat, yağ/yağ asitleri, mineral ve vitamin açısından bireyin günlük ihtiyacını tek başına (günde 5 adet) karşılayabilir, supplement yani besin desteği değildir. sporcu beslenmesi açısından protein oranı düşük denebilecek seviyede olup ciddi miktarda şeker içerir. eğer kilo alma probleminiz varsa günlük beslenmenize ek olarak 2 adet tüketebilirsiniz, ancak ben şahsen buna verilecek parayı normal yemek için harcamayı daha doğru buluyorum (yanlış hatırlamıyorsam tanesi 26-27 TL civarında olması lazım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeper_inside

nestle impact hasta maması, biz de beslenme problemi yaşayan hastalarımıza klinikte reçeteliyoruz, bu ürün "meal replacement" kategorisindedir yani protein, karbonhidrat, yağ/yağ asitleri, mineral ve vitamin açısından bireyin günlük ihtiyacını tek başına (günde 5 adet) karşılayabilir, supplement yani besin desteği değildir. sporcu beslenmesi açısından protein oranı düşük denebilecek seviyede olup ciddi miktarda şeker içerir. eğer kilo alma probleminiz varsa günlük beslenmenize ek olarak 2 adet tüketebilirsiniz, ancak ben şahsen buna verilecek parayı normal yemek için harcamayı daha doğru buluyorum (yanlış hatırlamıyorsam tanesi 26-27 TL civarında olması lazım)

24. Tanesi 120 tl dedi tanesi 5 tl

• tanesini 5 TL'den satıyorsa ya hasta için reçete ile eczaneden alınmış mamayı satıyordur ya da sahte üründür, fiyatını şimdi kontrol ettim 19.04 TL/adet.
  • deeper_inside D kullanıcısına yanıt
    Haklısın bende yeni farkettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.