< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ek gelir lazım

-
-
Abd de yaşasan çok kolay ama Burda zor. Yasaklar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pm uzerinden biraktim öneriyi
-
Usta şu hemşerine de önerir misin
-
yazilim bilseydin önerirdim onla alakalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ek gelir elde etmek için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. İşte bazı öneriler:
- Freelance çalışma: Yeteneklerinize ve becerilerinize bağlı olarak grafik tasarım, yazılım geliştirme, metin yazarlığı, çeviri, video düzenleme ve diğer alanlarda freelance projeler yapabilirsiniz.
- Evden satış yapma: Evinizden el işi ürünler, kıyafetler, mücevherler veya diğer ürünler üreterek online platformlarda satış yapabilirsiniz.
- Blog açma ve içerik üretme: İlgi alanlarınıza göre bir blog açarak, reklam gelirleri ve sponsorluklar sayesinde ek gelir elde edebilirsiniz.
- Eğitim ve danışmanlık hizmetleri: Uzman olduğunuz alanlarda dersler, seminerler veya danışmanlık hizmetleri vererek ek gelir sağlayabilirsiniz.
- Sosyal medya yönetimi: Küçük işletmeler için sosyal medya hesaplarını yöneterek ek gelir sağlayabilirsiniz.
- Evden ders verme: Öğrencilere özel ders vererek veya online eğitim platformlarında dersler hazırlayarak ek gelir sağlayabilirsiniz.
- Evde kiralık oda sunma: Evinizde boş bir oda varsa, Airbnb gibi platformlarda kiralayarak ek gelir elde edebilirsiniz.
- Stok fotoğraf ve video satışı: Fotoğrafçılık veya video düzenleme becerileriniz varsa, stok fotoğraf ve video sitelerine içerik satarak ek gelir elde edebilirsiniz.
Bu önerilerden bazılarına göre hareket ederek, ek gelir sağlayabilirsiniz. Hangi yöntemi seçeceğiniz, beceri ve ilgi alanlarınıza, zamanınıza ve başlangıç sermayenize bağlıdır.
-
etsy + printful veya printfly entegrasyonu ile tshirt satan var
2 oranlı kupon verim kank
evet işte ben de şuan o işi kovalıyorum. etsy de dükkan açtım ama kapattılar kansızlar hemen.
şimdi başka yerden satmak için hazırlıklar yapıyorum.
payoner hesabı açtırdım.
redboble a tasarımlar yükleyip satacağım, alan olursa tabi.
-
kurallara aykırı yükleme mi yaptın niye kapattılar
iyi kapattıklarını yazmıyorlar ki: etsy de dükkan açmak çok kolaymış ama çok kolay şekilde de kapatılabiliyormuş.
adam önce uyarır şu kurar ihlalini yaptın düzelt diye mesaj falan göndermek yok. şak diye kapatıyorlar. hatta dükkan açıp milyonluk satışlar yapanların hesabını bile sorgusuz sualsiz kapatabiliyorlarmış
-
ek gelir elde etmek isteyenler bana özel mesaj atabilirler
-
Biliyorum front-end ileri düzey, python java var
-
Chatgbt'ye yazdırmışsın
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X