Şimdi Ara

EK MADDE 1 MERKEZİ YATAY GEÇİŞ SORULARINIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
10
Favori
8.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    denklik olmama durumunda ders saydıramazsın
  • I am Ras al Ghul I kullanıcısına yanıt
    hocam onun hakkında öğrenci işlerini ararsanız daha iyi bilgi alırsınız bir kaç kişi bu durumdan müzdarip
  • GENÇ_EFENDİ G kullanıcısına yanıt
    yerleştiğin senenin taban puanına göre alır girdiğin senedeki puana bak
  • evsiztospaa E kullanıcısına yanıt
    puanın yettiği her yere geçebilirsin dil farkı önemsiz istersen galatasaraya geç fransızca hazırlık okur devam edersin ve gittiğin yere geri dönebiliyorsun myp ile 1 dönem sonra ya da sene sonunda
  • Aspilicueta24 kullanıcısına yanıt
    hiç bi fark olmaz geçebilirsin
  • Ben şunu anlamadım biz tercih yaparken bir önceki senenin sıralamalarına göre yazdık tercihleri şimdi ben 1.sınıfta yatay geçiş yapmak istersem bizim tercihlerden sonraki taban puanlar mı esas alınıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cyclincer kullanıcısına yanıt
    hayır yerleştiğin seneki taban puanlar esas alınıyor

• hzpikachu kullanıcısına yanıt
    Ornek veriyim ben 50k sayisal siralama yaptim 55k lık yere girdim fakat girdiğim sene 60k la alan okul 45kla kapattı mesela. Ben bu okula başvuru yapabilir miyim ?

başvurabilirsiniz puanınız yetiyor sonuçta cevap veren arkadaş yanlış anlamış sanırım veya yanlış biliyor

hocammmm tercihini önceki seneye göre yapıyorsun demek istediğim senin girdiğin sene kaçla kapattıgı bu sene girdin diyelim 2020 taban puanına göre yapıcaksın seneye olan tercihini anladın mı
  • hzpikachu kullanıcısına yanıt
    hocam myp ile yatay geçiş yaptım yanlış bildiğim bir bilgiyi doğru biliyorum diye lanse edip insanların mağduriyetine sebep olmak istemem zaten
  • girebiliyor
  • Hacettepe Tıp'a geçiş mümkün mü?
  • puanın yetiyorsa elbette
  • Hocam tereddüt mü var

• hocam selam cevaplarsaniz cok mutlu olurum kesin gelecek gozuyle 15bin altima kadar yazmistim fakat acikta kaldim
    bilgisayar muhendisligi haric bie bolum okumak istemiyorum ama yksye de ucuncu kez giremiyorum ek tercihle hazirligi olan bir bolum yazip 19 puan altimdaki universite dahil 5 6 universiteye basvurmayi dusunuyorum bunun bir riski var mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicidalMert kullanıcısına yanıt
    Yok bölümümden çok memnunum da bir espri yapayım dedi sadece :)
  • abdrhm kullanıcısına yanıt
    yok ya sıkıntı olmaz kontenjanın yüzde 30 u kadar kabul alıyoralr bunun üstüne cıkıcak sayıda başvuru olmaz girebilirsin... bu sene 4. üniversiteme başlıcam 2 sene önce myp yapmıştım geçtiğim üniden de memnun kalkmayıp tekrar hazırlanmıştım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.