Şimdi Ara

EK MADDE 1 MERKEZİ YATAY GEÇİŞ SORULARINIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
10
Favori
8.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalamayla kurumlar arası yatay geçişte türkçe bölümden ingilizce bölüme geçebilir miyim, bir bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zevk-imezun Z kullanıcısına yanıt
    ben şimdi 440 aldım . bir yere yerleştim. bu sene 430 taban puanıyla alan bir yere kesin girebilirmiyim .
  • merkezi geçiş yaptıktan sonra ganoyla başka bir üniversiteye geçebiliyor muyuz?

• Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    geçebilirsin
  • Yakovpavlov45 kullanıcısına yanıt
    gideceğin üni kontenjanını yüzde 30 u kontenjan aaçar dolmazsa girersin dolarsa ösym puanınıza göre yüüksekten düşüğe doğru alıyor
  • Avcı Bekılayv kullanıcısına yanıt
    valla bu kadar detayını bilmiyorum ama kayıt olmazsan sıkıntı olmaz diye düşünüyom
    Seni allah gönderdi.Hocam ben 6849 ile 517,02361 puan ile uludağ tıpa yerleştim baktım tıpta yapamadım sene sonunda bu puanla sınava girdiğim sene 516.99996 taban puanıyla kapatan itü elektronik ve haberleşme mühendisliğine yatay geçiş istedim olur mu? Yatay geçiş kesin yapabilir miyim? Taban puanına bu kadar yakın olmam birşeyi etkiler mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Julyanis48 J kullanıcısına yanıt
    puanın virgülden sonra 1 bile yüksekse geçebilirisn istediğin bölümün kontenjanı 100 diyelim yüzde 30 kadar kontenjan acılıyor 31 kişi başvurusa sizin ösym puanına göre sıralar ama o kadar kişi genelde başvurmaz yani kesin geçersiniz
  • Hocam benim sorumu da cevaplasanız.. Yukarıda

• hocam emin olmamamakla birlikte türkçe ya da ingilizce bir şey farketceğini sanmam yatay geçişi yaparsınız ama ders saydıramasınız diye düşünüyorum
    Allah senden razı olsun valla tercih döneminde ne yazsam hangisini yazsam pişman olmam diye korkuyordum mühendislik gitsem tıp gitmedim diye tıp gitsem mühendislik gitmedim diye içime oturacaktı en iyisi böyle oldu 1 sene kendime uygun olup olmadığını tartacağım.Çok sağolun hocam bilgiler için geçebileceğimi öğrendiğim için çok mutluyum

• Julyanis48 J kullanıcısına yanıt
    allah senden de razı olsun ustam sıkıntı yapma aklına takılan şeyleri özelden de sorabilirsin... myp ile puanını tutması yeterli sadece disiplin cezası alma okuldan atılcak kadar kafi
    Sağol hocam okuyup bakacağı artık 1 sene elimde böyle alternatifin bulunması beni çok mutlu etti en azından mühendisliğe gidip keşke tıp okusaydım kafasını yaşamayacağım.Teşekkür ederim kafama bir şey takılırsa sorarım

• Denklik olmama durumunda geçiş iptal mi acaba?

• Asıl geçiş yapmak istedigim yer 10 Eylulde sonuç acikliyor.Alternatifim ise 2-4 Eylulde kayıt alıyor.Mecbur asıl istedigim yerin sonucunu beklemek durumundayim.Burda da asıl istedigim yerden onay alamama riskim var,cunku daha cok kisi basvurabilir.

Alternatifim olan yere gecici kayit olup digerinin sonucunu bekleyebilir miyim?Gelirse asıl istedigim yere kayit yaptirabilir miyim?

• Hocam merhaba 2018 yılında ODTÜ Siyasete yerleştim 2020 yılında BOUN turizime yatay geçiş yapmak istedim.Ben bu sene açıklanan taban puana göre mi, yoksa 2020 yılında açıklanan puana göre mi? Kabul görürüm.
    BOUN'ne baktığım zaman yatay geçişler kapandığını görüyorum.Bu sene benim için bir şans yok herhalde en iyisi bölüme devam etmek gibi duruyor.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENÇ_EFENDİ -- 27 Ağustos 2020; 10:12:33 >
  • Hocam merhaba ben vakıf üniversitesinde dis kazandım hazırlığı var puanım 458.Seneye benim puanimdan dusuk almış herhangi bir mühendisliğe mesela geçiş yapma şansım var mı, geçiş yapacağım bölüm turkce olsa farkeder mi ?

• Bu sene 500 puanla mühendisliğe yerleştim. Hazırlık senemi bitirdikten sonra puanımın yettiği herhangi bir tıp veya mühendisliğe geçebilir miyim?
    Gittiğim yerden geri dönüş oluyor sanırım ne zaman geri dönülebiliniyor?
    %30 ingilizce olan bir bölümden %100 ingilizce olan bir bölüme geçilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evsiztospaa -- 28 Ağustos 2020; 13:55:9 >
  • başvuru yaptıktan sonra sizi ing yeterlilik sınavına alıyorlar eğer geçerseniz başvurunuz değerlendiriliyor

• evsiztospaa E kullanıcısına yanıt
    ing yeterlilik sınavını geçebilrseniz %100ing olan bölüme de geçebilirsiniz. Merkezi ytay geçiç yaptıktan sonra bir sene okuduktan sonra eski okulunuza dönebilirsiniz son olarak tıp mühendislik diş fark etmiyor puanınızın yetmesi yeterli

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.