Şimdi Ara

EK MADDE 1 MERKEZİ YATAY GEÇİŞ SORULARINIZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
10
Favori
8.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamamdir hocam cok tesekkurler bu madde bi manada hayatimi kurtardi gercekten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdrhm kullanıcısına yanıt
    rica ederim hayırlı günler
  • Tam anlayamadım hocam. Şimdi bu sene üniye gititm diyelim 1sene okudum üniye giderken yaptığım tyr ayt puanı ile tekrardan tercih yapabiliyor muyum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaanmc kullanıcısına yanıt
    2020 tercihinde üniye gittiniz 1 dönem okudunuz beğenmediniz yapamadınız 2020 senesinde sizin puanınızın altında olan yerlere başvuru yapıp girebiliyorsunuz
  • Bana yaramıyor o zaman. Eyvallah hocam sağolun

• Hocam itü ehb

EK MADDE 1 MERKEZİ YATAY GEÇİŞ SORULARINIZye geçenlerin puanları böyle şimdi ben 517.05 puanla başvurunca önceki senelerde girip benden daha düşük alanlarıda geçmiş mi oluyorum ben daha mı öncelikliyim?yığılmadan dolayı puanım sıralamaya göre yüksek aşağıda benden yüksek puan yok yani 2018 2017 de falan biryere yerleşip 2021 de başvurunca benim puanım muhtemelen onlardan yüksek olur bu olay böyle mi işliyo?

• zevk-imezun Z kullanıcısına yanıt
    sizi kast etmemiştim hocam krazy_potato arkadaşın sorusunu yanlış anlamış hayır geçemezsin demiş

• zevk-imezun Z kullanıcısına yanıt
    Herkes seneye Kastamonu tip i zorlar o zman

• Julyanis48 J kullanıcısına yanıt
    kontenjanın yüzde 30 undan fazla başvuru olunca böyle bir sıralama sistemine geçiyorlar onda da seneye göre ayıramazlar ösym puanına göre yerleştirirler diye tahmin ediyorum bu kısmı ben de pek bilmiyorum genelde iş bu ösym puanına göre sıralamaya kalmıyor cünkü
  • Herhangi bir hukuka yerleştik diyelim ek tercihle daha sonra puanının yettiği bir okula direk kesin geçiş yapabilirmiyiz okul not ortalaması şart mı ve daha iyi okula aynı bölümde ol ak şartıyla gno ile geçebilir miyiz. Teşekkürler

• hzpikachu kullanıcısına yanıt
    Ganoyla yatay geçişte oluyor değil mi? Ortalamayla

• ganoda kesin merkezide de olabilir hocam emin değilim

• I am Ras al Ghul I kullanıcısına yanıt

Bir üniversite böyle bir açıklama yapmış ama. Kesin mi bilmiyorum. Siz bilgi alabildiniz mi?
  • Arkadaşlar merhabalar, ben gebze teknik ve armara üniversitelerine ek madde 1 - merkezi yatay geçiş kapsamında başvuruda bulundum. Gebze'den kayıt hakkı kazandım. Marmara henüz sonuçları açıklamadı. Acaba Gebze'ye kayıt yaptırıp, daha sonra kaydımı iptal ettirip, Marmara'ya kayıt olma şansım olur mu?
  • Hocam erzurum diş geldi bana fakat trakya diş ve ktü dişe puanım tutuyor.1.sınıfın sonunda buralara myp ile geçebilirim fakat bu ders saydırma işi nasıl oluyor hiç bilmiyorum dersleri saymazlarsa sene tekrarı mı yaparım vs vs anlatır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Banacevaplazim

Arkadaşlar merhabalar, ben gebze teknik ve armara üniversitelerine ek madde 1 - merkezi yatay geçiş kapsamında başvuruda bulundum. Gebze'den kayıt hakkı kazandım. Marmara henüz sonuçları açıklamadı. Acaba Gebze'ye kayıt yaptırıp, daha sonra kaydımı iptal ettirip, Marmara'ya kayıt olma şansım olur mu?
    kral sen transkript ve yatay geçişe engel olmadiğina dair belgeyi yüklemiş miydin ? bunlar kayıt esnasında verilebilir diyede yazıyordu dimi
  • Hangisi gebze mi marmara mı? Ben ikisinede yükledim belgeleri. Eğer Gebzeyi diyorsanız zaten kayot sırasında tekrar belgeleri mail olarak istiyorlar. Marmara için bilgim yok.
  • Myp ile geçiş en yakın ne zaman yapılıyor hocam? Bir til hazırlık okumak istiyorum,hazırlıktan hemen sonra yapılıyor mu ya da hazırlığı yarım dönemde geçersek o yarim dönemde geçiş yapılıyor mu?Okudum ama bulamadım cevap verdiyseniz.

• Avcı Bekılayv kullanıcısına yanıt
    Üniversitelerin işleyişine göre değişmekte İTÜ,ODTÜ,BOUN gibi okullar hazırlık ve 1. sınıfta geçiş yapmış adaylardan ingilizce yeterlilik belgesini zorunlu tutmuyor ama 2-3-4 vs gibi sınıflardan bi ingilizce yeterliliği arıyorlar bunuda veremezsen geçişin olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.